Juventus - Roma 2-2
- BIGGI
- Qualità Juventino
Pomyliło Ci sie, nie było kozła, bo właśnie ją oglądam na C+. Buffon był bez szans.....swiergot pisze: Przy pierwszej piłka poszła nad murem, ale zanim weszła do siatki, odbiła się kozłem. .
a co do drugiej bramki dla Juve to strzelił ją DI VAIO, niektórzy mówią (np. komentatorzy C+) zeby zaliczyć ją Nedvedowi który dośrodkowywał, bo Di Vaio tylko ją trącił czubkiem buta...ale na pewno nie była samobójcza....
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Podzielam twoiw zdanie ten remis mógł by być na Olimpico a nie na Alpejskim.Del pisze:Zdołowało mnie to, mieliśmy ten mecz wygrać i zająć fotel ligera a tu taki kiks. Nic by się nie stało gdyby to był remis na Stadio Olimpico ale na Delle Alpi... i to mnie właśnie wqrza.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Peja48
- Juventino
dobry remis pamiętacie jak w tamtym sezonie my sie męczyliśmy na Stadio Olimpico Nedved strzelił w tedy w 89 i na dodatek przegrywaliśmy 2-0 oglądałem skróty na EuroSport News no i co tu dużo mówić ładniejsze bramki strzelała lupa ale ta 2 Juve też była niezła.Po Meczu na Delle Alpi to chyba na DelleAlpi wtargneli kibice i zaczeła się bitka niektórzy mieli pały a mi się najbardziej zrobiło przykro jak gościu leżał na boisku spałowany a tu jeszcze bande na niego przewrócili gniotą go i pałują no cóż chyba będziemy musieli zapacic kolejną karę :evil:
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- swiergot
- Juventino
Całkiem możliwe. Widziałem tylko raz tą bramkę, i to z perspektywy Buffona. Orientujesz się z ilu metrów strzelał Chivu?BIGGI pisze:Pomyliło Ci sie, nie było kozła, bo właśnie ją oglądam na C+. Buffon był bez szans.....swiergot pisze: Przy pierwszej piłka poszła nad murem, ale zanim weszła do siatki, odbiła się kozłem. .

- BIGGI
- Qualità Juventino
Ehmmmm....było kółko z liczbą metrów ale nie pamiętam...jakoś z 20kilku chyba....swiergot pisze:Całkiem możliwe. Widziałem tylko raz tą bramkę, i to z perspektywy Buffona. Orientujesz się z ilu metrów strzelał Chivu?BIGGI pisze:Pomyliło Ci sie, nie było kozła, bo właśnie ją oglądam na C+. Buffon był bez szans.....swiergot pisze: Przy pierwszej piłka poszła nad murem, ale zanim weszła do siatki, odbiła się kozłem. .
ps. Ty realowcu, nie zapomnił ze TE BOROWIKI wyliminowały twój cienki Real z LM...
- swiergot
- Juventino
Yhm. Kurcze, mam dziwne wrażenie że Buffon mógł to wybronić. Ale to chyba zbyt przesadna wiara w możliwości Gigiego. :?BIGGI pisze:Ehmmmm....było kółko z liczbą metrów ale nie pamiętam...jakoś z 20kilku chyba....swiergot pisze:Całkiem możliwe. Widziałem tylko raz tą bramkę, i to z perspektywy Buffona. Orientujesz się z ilu metrów strzelał Chivu?BIGGI pisze:
Pomyliło Ci sie, nie było kozła, bo właśnie ją oglądam na C+. Buffon był bez szans.....

- Jaro
- Juventino
Cóż mogliśmy wygrać ale jest remis.Jednak remis nie jest taki zły:po pierwsze w ostatnich minutach Buffon obronił sam na sam,a po drugieżaden zespół z czołówki nie zdobył kompletu punktów także nie musimy nic nadrabiać.Martwi mnie postawa obrony-tracimy za dużo bramek.Można to jeszcze przeżyć gdy wygrywamy spotkania.Jednak najbardziej martwi mnie to co z Alexem.