Juventus - Roma 2-2

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 00:16

swiergot pisze: Przy pierwszej piłka poszła nad murem, ale zanim weszła do siatki, odbiła się kozłem. .
Pomyliło Ci sie, nie było kozła, bo właśnie ją oglądam na C+. Buffon był bez szans.....

a co do drugiej bramki dla Juve to strzelił ją DI VAIO, niektórzy mówią (np. komentatorzy C+) zeby zaliczyć ją Nedvedowi który dośrodkowywał, bo Di Vaio tylko ją trącił czubkiem buta...ale na pewno nie była samobójcza....

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 06:40

Bardziej niz wynik martwi mnie kontuzja Alexa oby to niebyla grozna :?

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 06:42

kurde mieli wygrać, czemu sie bronili w koncówce :evil:

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 07:12

Ja rowniez jestem troszke niezadowolony poniewaz jak kazdy myslalem ze Juve obroni rezultat 2:1 do konca meczu i zainkasujemy 3 pkt ... tak sie jednak nie stalo i jest mi z tego powodu bardzo przykro...

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 07:30

Del pisze:Zdołowało mnie to, mieliśmy ten mecz wygrać i zająć fotel ligera a tu taki kiks. Nic by się nie stało gdyby to był remis na Stadio Olimpico ale na Delle Alpi... i to mnie właśnie wqrza.
Podzielam twoiw zdanie ten remis mógł by być na Olimpico a nie na Alpejskim.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 08:09

dobry remis pamiętacie jak w tamtym sezonie my sie męczyliśmy na Stadio Olimpico Nedved strzelił w tedy w 89 i na dodatek przegrywaliśmy 2-0 oglądałem skróty na EuroSport News no i co tu dużo mówić ładniejsze bramki strzelała lupa ale ta 2 Juve też była niezła.Po Meczu na Delle Alpi to chyba na DelleAlpi wtargneli kibice i zaczeła się bitka niektórzy mieli pały a mi się najbardziej zrobiło przykro jak gościu leżał na boisku spałowany a tu jeszcze bande na niego przewrócili gniotą go i pałują no cóż chyba będziemy musieli zapacic kolejną karę :evil:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
r9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 08:45

Juve pokazało prawdziwe oblicze ...(bez Del Piero remisy i wtopy)... I SPOKO JEST 8) ale borowiki 8)

____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 09:11

i jeszcze jedno! Z wyniku trzeba się cieszyć, bo choć nie lubimy romy, to nie jest druzyna kelnerów!

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 09:12

r9 pisze:Juve pokazało prawdziwe oblicze ...(bez Del Piero remisy i wtopy)... I SPOKO JEST 8) ale borowiki 8)
a ty zamknij ryło! Zobaczymy jak twój real sobi bedzie radził!

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 09:16

BIGGI pisze:
swiergot pisze: Przy pierwszej piłka poszła nad murem, ale zanim weszła do siatki, odbiła się kozłem. .
Pomyliło Ci sie, nie było kozła, bo właśnie ją oglądam na C+. Buffon był bez szans.....
Całkiem możliwe. Widziałem tylko raz tą bramkę, i to z perspektywy Buffona. Orientujesz się z ilu metrów strzelał Chivu?

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 09:26

swiergot pisze:
BIGGI pisze:
Całkiem możliwe. Widziałem tylko raz tą bramkę, i to z perspektywy Buffona. Orientujesz się z ilu metrów strzelał Chivu?
Ehmmmm....było kółko z liczbą metrów ale nie pamiętam...jakoś z 20kilku chyba....

ps. Ty realowcu, nie zapomnił ze TE BOROWIKI wyliminowały twój cienki Real z LM...

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 09:31

BIGGI pisze:
swiergot pisze:
BIGGI pisze:
Ehmmmm....było kółko z liczbą metrów ale nie pamiętam...jakoś z 20kilku chyba....
Yhm. Kurcze, mam dziwne wrażenie że Buffon mógł to wybronić. Ale to chyba zbyt przesadna wiara w możliwości Gigiego. :?

Obrazek
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 10:12

Cóż mogliśmy wygrać ale jest remis.Jednak remis nie jest taki zły:po pierwsze w ostatnich minutach Buffon obronił sam na sam,a po drugieżaden zespół z czołówki nie zdobył kompletu punktów także nie musimy nic nadrabiać.Martwi mnie postawa obrony-tracimy za dużo bramek.Można to jeszcze przeżyć gdy wygrywamy spotkania.Jednak najbardziej martwi mnie to co z Alexem.

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 10:39

Dla fana Realu:
Gościu sam mówisz, że Juve to "borowiki", a jednak dostał w dupsko od Bianconerrich. Gdyby był taki dobry to by wygrywał każdy mecz w LM. Ja tylko czekam na następne spotkanie JUVE i realu.

Artur

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 11:27

Nie jest tragicznie ale powinno być dużo lepiej. Chlopaki muszą się przyłożyć jeśli marząo mistrzostwie!!!!!!

Zablokowany