Serie A 12/13 (18): Cagliari 1-3 JUVENTUS
- Robaku
- Juventino
Na Ldgs są conajmniej dwa miesiące. No cóż na LM wróci niech odpocznie sobie spokojnie są zastępcy jego.
Caseres daje radę sobie w tym sezonie, a Marrone też w meczu z Bergamo. Przez styczeń gramy z niżej notowanymi przeciwnikami, więc obaj zmiennicy powinni dać radę.
Tylko mam nadzieję, że Conte jednak wtłoczy jakiegoś młodzieniaszka do meczowej 21, zeby chłopak miał po prostu zwiększoną motywacje, bo trochę szkoda, że nie dopełniamy tej całej rezerwy mlodzikami, to pewnie może ich demotywować.
Caseres daje radę sobie w tym sezonie, a Marrone też w meczu z Bergamo. Przez styczeń gramy z niżej notowanymi przeciwnikami, więc obaj zmiennicy powinni dać radę.
Tylko mam nadzieję, że Conte jednak wtłoczy jakiegoś młodzieniaszka do meczowej 21, zeby chłopak miał po prostu zwiększoną motywacje, bo trochę szkoda, że nie dopełniamy tej całej rezerwy mlodzikami, to pewnie może ich demotywować.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Cagliari w poprzednich 7 kolejkach serie a zdobylo cale 2 punkty, przegrywajac dodatkowo 4 ostatnie mecze. Powiedziec o nich, ze sa bez formy to jak nic nie powiedziec. Zeby bylo ciekawiej bedzie to pewnie kolejny mecz na wyjezdzie grany przy przewadze naszych kibicow na trybunach. Grzechem bedzie tego nie wygrac.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
3:0 do przerwy i spadamy na świeta!Nadziej pisze:Cagliari w poprzednich 7 kolejkach serie a zdobylo cale 2 punkty, przegrywajac dodatkowo 4 ostatnie mecze. Powiedziec o nich, ze sa bez formy to jak nic nie powiedziec. Zeby bylo ciekawiej bedzie to pewnie kolejny mecz na wyjezdzie grany przy przewadze naszych kibicow na trybunach. Grzechem bedzie tego nie wygrac.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ostatnio właśnie sobie myślałem nad pozycją Caceresa w zespole i naprawdę szkoda mi się go zrobiło. Facet w piłkę grać potrafi, a dostaje tak niewiele szans na pokazanie się.
Z jednej strony fajnie, że będzie mógł zastąpić Chielliniego i pograć sobie częściej, niż miało to miejsce dotychczas.
Z jednej strony fajnie, że będzie mógł zastąpić Chielliniego i pograć sobie częściej, niż miało to miejsce dotychczas.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dochodzi absencja Vucinica. Szkoda bo po przełamaniu mogło być tylko lepiej, liczę, że Fabio pokaże klasę po raz kolejny. O Martina jestem w zasadzie spokojny.
Ten mecz musimy wygrać, nie ma innej opcji, to ma być udany ,,śledzik''. Szczerze to dziwni mnie pozycja Cagliari, personalnie wyglądają przyzwoicie.
Niemniej jednak gdzie Cagliari, a gdzie Parma, podróż o wiele mniej męcząca
Ten mecz musimy wygrać, nie ma innej opcji, to ma być udany ,,śledzik''. Szczerze to dziwni mnie pozycja Cagliari, personalnie wyglądają przyzwoicie.
Mogę się mylić, ale to Cagliari jest ,gospodarzem' i to oni dostaną większą pulę biletów, my natomiast pewnie musimy się zadowolić maksem na trybunę gości.Nadziej pisze:Zeby bylo ciekawiej bedzie to pewnie kolejny mecz na wyjezdzie grany przy przewadze naszych kibicow na trybunach.
Niemniej jednak gdzie Cagliari, a gdzie Parma, podróż o wiele mniej męcząca
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, 19:59 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- ewerthon
- Juventino
Tylko koniec świata może uratować Cagliari przed dzisiejszą porażką. Nie widzę absolutnie żadnych argumentów za tym, żeby mieli szansę urwać nam jakieś punkty. Nie robią na mnie też wrażenia nasze kontuzję. Ograjmy ich i spokojnie spędźmy święta.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Raczej nie. Marrone zastępuje Bonuca gdyż ma za zadanie rozgrywać piłkę.bajbek17 pisze:Ja wcale się nie zdziwię jak w naszej obronie za Giorgio nie pojawi Martin a Luka.
Martin zagra na Lewej,mam nadzieje.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
tak sobie pomyslalem.. ze jeszcze chyba nie jestesmy włoską Barceloną.. bo gdy ona gralaby z taką druzyną czy inną byloby pewne ze wygrają kilkoma.. wiadomo, zawsze raz na jakis czas, ale bardzo rzadko trafi sie strata punktow. a w przypadku Juventusu, taki mecz idealny wręcz wyszedl nam z Atalantą i mam wrazenie, ze nigdy nie iwemy czego do konca mozemy sie spodziewac po Juve.. ze jeszcze nie jest to ta maszyna do demolowania rywali, ale dobrze ze chociaz poki co wszystkie mecze w lepszym lub gorszym stylu wygrywalismy ze sredniakami i dolem tabeli
- pumex
- Juventino
Przyczyną tego są moim zdaniem dwie rzeczy: brak klasowego napastnika oraz nie zawsze właściwe nastawienie. Czasem wyjdziemy z wolą zwycięstwa, ale nasi strikerzy palą grilla, albo napastnicy nie bardzo mają co zrobić, bo cała drużyna postanowiła pójść po najmniejszej linii oporu i chce spróbować wygrać na stojąco. Mamy już wypracowany swój styl, charakter, jednak jeszcze czasem drużyna próbuje oszukać samą siebierammstein pisze:tak sobie pomyslalem.. ze jeszcze chyba nie jestesmy włoską Barceloną.. bo gdy ona gralaby z taką druzyną czy inną byloby pewne ze wygrają kilkoma.. wiadomo, zawsze raz na jakis czas, ale bardzo rzadko trafi sie strata punktow. a w przypadku Juventusu, taki mecz idealny wręcz wyszedl nam z Atalantą i mam wrazenie, ze nigdy nie iwemy czego do konca mozemy sie spodziewac po Juve.. ze jeszcze nie jest to ta maszyna do demolowania rywali

- bajbek17
- Juventino
Niedawno właśnie pod nieobecność Giorgio, Conte ustawił naszą trójkę Bonu Marrone Barza więc całkiem możliwa jest ta opcja, choć osobiście wolę Caceresa w obronie a Lukę w miejsce Pirlo jeżeli ma grać.iltalismano pisze:Raczej nie. Marrone zastępuje Bonuca gdyż ma za zadanie rozgrywać piłkę.bajbek17 pisze:Ja wcale się nie zdziwię jak w naszej obronie za Giorgio nie pojawi Martin a Luka.
Martin zagra na Lewej,mam nadzieje.