Serie A (5): Catania 1-1 JUVENTUS
- jakku1
- Juventino
Tez jestem zdania, ze bedzie to ciezki i mecz. Do tej pory szlo niezle, oby Nasi gracze nie spoczeli na laurach i zaprezentowali sie z dobrej strony. Licze na to, ze w koncu zagra od pierwszych minut Vidal (zamiast Marchisio). Chcialbym tez zobaczyc Elie lub Estigarribie.
- Tharp
Mirko nie moze grac, i dzieki Bogu.kun10 pisze:To jak jest z tym Mirko??
Może grac czy nie??
Mam nadzieje że bedą 3 punkty po ładnym widowisku 2-0/3-1 dla Nas
Jak z catania, to w koncu powinien zagrac Eta-Beta, pokazalby na co go stac, i leniuch Vucinic wkoncu posiedzialby na lawce.!
EDIT:
Gazzetta przewiduje ze na lawce w koncu znajdzie sie miejsce dla Esti xD
Ostatnio zmieniony 22 września 2011, 14:49 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.
- kosciu88
- Juventino
Vucinic nie moze zagrac bo dostal czerwona. Mam nadzieje ze DC usiadzie na lawce, wole juz Grosso.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- nowik92
- Juventino
- dav3d
- Juventino
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _lawke.phpkosciu88 pisze:Vucinic nie moze zagrac bo dostal czerwona. Mam nadzieje ze DC usiadzie na lawce, wole juz Grosso.
Dziennikarze mają juz swoją teorię na ten temat.
topboxing.pl zapraszam 

- Pan Mietek
- Juventino
Jupi!dav3d pisze:http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _lawke.phpkosciu88 pisze:Vucinic nie moze zagrac bo dostal czerwona. Mam nadzieje ze DC usiadzie na lawce, wole juz Grosso.
Dziennikarze mają juz swoją teorię na ten temat.

Grosso da radę.
- Szilgu
- Juventino
W przypadku wyliczeń bądź wtrąceń stawiamynowik92 pisze:Przed 'i' nie stawia się przecinka... 8)Mirko nie moze grac, i dzieki Bogu.
Mecz fajny, będzie w tv. Mam nadzieję, że gra będzie taka jak z Parmą albo lepsza
Dajcie Elie na boisko, bo chłopak serio musi się dziwnie czuć, nie dość, że jedyny murzynek to jeszcze ani razu nie zagrał...[/code]

Wolę już Grosso od DC. On nawet z przodu nie daje żadnej pewności, potyka się o piłkę, nie potrafi dryblować... W obronie to już całkiem dramat. Czekam na Fabio i niech pokaże cokolwiek. Bonucciego na środku nie chce.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Ja bym wolał tak: Buffon - Vidal, Chiellini, Barzagli, Lichsteiner - Elia/w II poł Chelo, Marchisio (jednak dobry jako przecinak), Pirlo, Krasic/w II poł Giacch - Del Piero/w II poł Quag, MatriSzikit pisze:W przypadku wyliczeń bądź wtrąceń stawiamynowik92 pisze:Przed 'i' nie stawia się przecinka... 8)Mirko nie moze grac, i dzieki Bogu.
Mecz fajny, będzie w tv. Mam nadzieję, że gra będzie taka jak z Parmą albo lepsza
Dajcie Elie na boisko, bo chłopak serio musi się dziwnie czuć, nie dość, że jedyny murzynek to jeszcze ani razu nie zagrał...[/code]Aczkolwiek tutaj nie powinno go być
![]()
Wolę już Grosso od DC. On nawet z przodu nie daje żadnej pewności, potyka się o piłkę, nie potrafi dryblować... W obronie to już całkiem dramat. Czekam na Fabio i niech pokaże cokolwiek. Bonucciego na środku nie chce.
BESTER MANN, BESTEEER !

- annihilator1988
- Juventino
Paolo dostał karnego jeżyka ? Myślę, że Conte poinformował swojego podwładnego w następujący sposób:
Conte: Paolo, ile masz lat ?
PD: 25 lat
Conte: To tyle ile masz lat, tyle meczy obejrzysz z ławki rezerwowych, bądź z trybun. A jak się będziesz się rzucał to powiększę karę o kolejne spotkania
Conte: Paolo, ile masz lat ?
PD: 25 lat
Conte: To tyle ile masz lat, tyle meczy obejrzysz z ławki rezerwowych, bądź z trybun. A jak się będziesz się rzucał to powiększę karę o kolejne spotkania
- FalsoVero
- Juventino
Gdzie są zwolennicy Cegły którego tak chwalili za mecz z Parmą gdzie potwierdził, że jest beznadziejny.
Mam nadzieję, że jest zapis w umowie pomiędzy Juve a Turkami w którym jest zawarte ściągnięcie Reto w styczniu...
Mam nadzieję, że jest zapis w umowie pomiędzy Juve a Turkami w którym jest zawarte ściągnięcie Reto w styczniu...
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Wojtek
- Juventino
Jak narazie w tym sezonie straciliśmy dwie bramki, obie winą De Ceglie. Oby siedział.kosciu88 pisze:Vucinic nie moze zagrac bo dostal czerwona. Mam nadzieje ze DC usiadzie na lawce, wole juz Grosso.
Vucinic nie zagra i dobrze, bo jak ma grać choćby mu się nie chciało to niech sobie odpocznie. Chciałbym żeby od początku mecz zastąpił go FQ.
Rok temu na ich terenie dobrze nam poszło.
Chciałbym taki skład:
-------------------Gigi
Stefan--Barzagli--Kielon---Grosso
Krasic---Vidal-----Pirlo----Elia(!)
--------Matri---------FQ
- Tharp
Nie.nowik92 pisze:Przed 'i' nie stawia się przecinka... 8)Mirko nie moze grac, i dzieki Bogu.
Skad wiesz?nowik92 pisze:Mecz fajny
E tam. Elia to nasz dyzurny murzyn, moze siedziec caly sezon.nowik92 pisze:Dajcie Elie na boisko, bo chłopak serio musi się dziwnie czuć, nie dość, że jedyny murzynek to jeszcze ani razu nie zagrał...
PS: Reto ostatnio niezle daje w Turcji... az zal poslady sciska jak sie widzi to co u nas po lewej biega. >_<;
- francois
- Juventino
To, co mnie niepokoi to nadmierny... konserwatyzm Conte i upór w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Po pierwsze - lewa obrona powinna być teraz spokojna ze względu na transfer Zieglera, jednak Antonia go oddał, wręcz wyrzucił, do Fenerbahce.
Po drugie - Conte nadmiernie zaufał niektórym piłkarzom. Dlaczego po słabym meczu De Ceglie z Parmą i zupełnie przyzwoitym występie Grosso ze Sieną w ostatnim meczu grał ten pierwszy? Dlaczego konsekwentnie pomijani są Elia, Esti, Vidal czy przede wszystkim Quagliarella? Zwłaszcza ten ostatni mógłby odmienić nieco naszą grę w takim meczy jak ten z Bologną.
Po pierwsze - lewa obrona powinna być teraz spokojna ze względu na transfer Zieglera, jednak Antonia go oddał, wręcz wyrzucił, do Fenerbahce.
Po drugie - Conte nadmiernie zaufał niektórym piłkarzom. Dlaczego po słabym meczu De Ceglie z Parmą i zupełnie przyzwoitym występie Grosso ze Sieną w ostatnim meczu grał ten pierwszy? Dlaczego konsekwentnie pomijani są Elia, Esti, Vidal czy przede wszystkim Quagliarella? Zwłaszcza ten ostatni mógłby odmienić nieco naszą grę w takim meczy jak ten z Bologną.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”