Serie A (5): Catania 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 13:31

Tez jestem zdania, ze bedzie to ciezki i mecz. Do tej pory szlo niezle, oby Nasi gracze nie spoczeli na laurach i zaprezentowali sie z dobrej strony. Licze na to, ze w koncu zagra od pierwszych minut Vidal (zamiast Marchisio). Chcialbym tez zobaczyc Elie lub Estigarribie.

kun10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 14:42

To jak jest z tym Mirko??
Może grac czy nie??

Mam nadzieje że bedą 3 punkty po ładnym widowisku 2-0/3-1 dla Nas

Tharp

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 14:48

kun10 pisze:To jak jest z tym Mirko??
Może grac czy nie??

Mam nadzieje że bedą 3 punkty po ładnym widowisku 2-0/3-1 dla Nas
Mirko nie moze grac, i dzieki Bogu.

Jak z catania, to w koncu powinien zagrac Eta-Beta, pokazalby na co go stac, i leniuch Vucinic wkoncu posiedzialby na lawce.!

EDIT:
Gazzetta przewiduje ze na lawce w koncu znajdzie sie miejsce dla Esti xD
Ostatnio zmieniony 22 września 2011, 14:49 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 14:49

Vucinic nie moze zagrac bo dostal czerwona. Mam nadzieje ze DC usiadzie na lawce, wole juz Grosso.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 15:08

Przed 'i' nie stawia się przecinka... 8)
Mecz fajny, będzie w tv. Mam nadzieję, że gra będzie taka jak z Parmą albo lepsza
Dajcie Elie na boisko, bo chłopak serio musi się dziwnie czuć, nie dość, że jedyny murzynek to jeszcze ani razu nie zagrał...[/code]

Obrazek
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 15:13

kosciu88 pisze:Vucinic nie moze zagrac bo dostal czerwona. Mam nadzieje ze DC usiadzie na lawce, wole juz Grosso.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _lawke.php
Dziennikarze mają juz swoją teorię na ten temat.

topboxing.pl zapraszam :)
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 15:19

dav3d pisze:
kosciu88 pisze:Vucinic nie moze zagrac bo dostal czerwona. Mam nadzieje ze DC usiadzie na lawce, wole juz Grosso.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _lawke.php
Dziennikarze mają juz swoją teorię na ten temat.
Jupi! :happy: Szczerze mówiąc, wyjątkowo drażni mnie De Cegła mniej więcej od czasu zamieszania z Zieglerem i jeszcze bardziej kiedy dostał "11". Naprawdę wolałem kiedy Amauri ją miał.

Grosso da radę.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 15:24

nowik92 pisze:
Mecz fajny, będzie w tv. Mam nadzieję, że gra będzie taka jak z Parmą albo lepsza
Dajcie Elie na boisko, bo chłopak serio musi się dziwnie czuć, nie dość, że jedyny murzynek to jeszcze ani razu nie zagrał...[/code]
W przypadku wyliczeń bądź wtrąceń stawiamy :smile: Aczkolwiek tutaj nie powinno go być :prochno:
Wolę już Grosso od DC. On nawet z przodu nie daje żadnej pewności, potyka się o piłkę, nie potrafi dryblować... W obronie to już całkiem dramat. Czekam na Fabio i niech pokaże cokolwiek. Bonucciego na środku nie chce.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 15:47

Szikit pisze:
nowik92 pisze:
W przypadku wyliczeń bądź wtrąceń stawiamy :smile: Aczkolwiek tutaj nie powinno go być :prochno:
Wolę już Grosso od DC. On nawet z przodu nie daje żadnej pewności, potyka się o piłkę, nie potrafi dryblować... W obronie to już całkiem dramat. Czekam na Fabio i niech pokaże cokolwiek. Bonucciego na środku nie chce.
Ja bym wolał tak: Buffon - Vidal, Chiellini, Barzagli, Lichsteiner - Elia/w II poł Chelo, Marchisio (jednak dobry jako przecinak), Pirlo, Krasic/w II poł Giacch - Del Piero/w II poł Quag, Matri

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 16:03

Paolo dostał karnego jeżyka ? Myślę, że Conte poinformował swojego podwładnego w następujący sposób:
Conte: Paolo, ile masz lat ?
PD: 25 lat
Conte: To tyle ile masz lat, tyle meczy obejrzysz z ławki rezerwowych, bądź z trybun. A jak się będziesz się rzucał to powiększę karę o kolejne spotkania

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 16:12

Gdzie są zwolennicy Cegły którego tak chwalili za mecz z Parmą gdzie potwierdził, że jest beznadziejny.

Mam nadzieję, że jest zapis w umowie pomiędzy Juve a Turkami w którym jest zawarte ściągnięcie Reto w styczniu...

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 16:22

Jak narazie w tym sezonie straciliśmy dwie bramki, obie winą De Ceglie. Oby siedział.

Vucinic nie zagra i dobrze, bo jak ma grać choćby mu się nie chciało to niech sobie odpocznie. Chciałbym żeby od początku mecz zastąpił go FQ.

Rok temu na ich terenie dobrze nam poszło.

Chciałbym taki skład:
-------------------Gigi
Stefan--Barzagli--Kielon---Grosso
Krasic---Vidal-----Pirlo----Elia(!)
--------Matri---------FQ

Tharp

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 17:15

nowik92 pisze:
Nie.
nowik92 pisze:Mecz fajny
Skad wiesz?
nowik92 pisze:Dajcie Elie na boisko, bo chłopak serio musi się dziwnie czuć, nie dość, że jedyny murzynek to jeszcze ani razu nie zagrał...
E tam. Elia to nasz dyzurny murzyn, moze siedziec caly sezon.

PS: Reto ostatnio niezle daje w Turcji... az zal poslady sciska jak sie widzi to co u nas po lewej biega. >_<;

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 17:55

Taki skład
---Gigi---
Lichy---Barzagli---Kielon---Grosso
Krasic---Vidal---Pirlo---Elia
---Matri---Q

Plus wola walki i nieustępliwość z meczu z Bolonią i mamy wygraną.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2011, 20:41

To, co mnie niepokoi to nadmierny... konserwatyzm Conte i upór w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Po pierwsze - lewa obrona powinna być teraz spokojna ze względu na transfer Zieglera, jednak Antonia go oddał, wręcz wyrzucił, do Fenerbahce.
Po drugie - Conte nadmiernie zaufał niektórym piłkarzom. Dlaczego po słabym meczu De Ceglie z Parmą i zupełnie przyzwoitym występie Grosso ze Sieną w ostatnim meczu grał ten pierwszy? Dlaczego konsekwentnie pomijani są Elia, Esti, Vidal czy przede wszystkim Quagliarella? Zwłaszcza ten ostatni mógłby odmienić nieco naszą grę w takim meczy jak ten z Bologną.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Zablokowany