Krytycznym okiem na Juventus!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Buhehe dobre,Dionizos pisze:A propo rozowych(lososiowych 8) ) koszulek to moze zobaczymy je w meczu z Interem. Czekam z zapartym stolcem.
A co do koszulek to dla mnie są NAJLEPSZE, bardziej mi sie podobają niż te z zeszłego sezonu......i w końcu te białe spodenki..... ale zgodze sie z tym ze żółty tył jest BEZNADZIEJNY....
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wedlug mnie top za przeproszeniem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Pessotto ma juz swoje lata, Trezeguet w tamtym roku mial kilka powaznych kontuzji, Salas juz nie jest naszym pilkarzem a Zalayeta jest lepszy czy wczesniej slyszales o nim a terz kazdy go zna i kazdy wie ze jest swietnym zmiennikiem. I nie obrazaj JUVE ze jest jak real bo JUVE nie jest tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, i kupuje kogo trzeba i szkoli a nie tylko dla tego zeby bylo glosno w gazetach.
I wiecej tak nie pisz PENERO
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- MishaAveJuve
- Juventino
A mi koszulki sie podobaja nie tak jak w zeszym roku bo tamte rzeczywiscie byly fenonamalne ale nie przesadzajmy taki smiecie jak milan w ogole koszulek nie zmienia
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Jah
- Juventino
Takze uwazam, ze pomimo 4 dobrych napastnikow ktorych mamy... brakuje nam snajpera na ktorego zawsze mozna liczyc. Kazdy z nich gra zazwyczaj w kratke. Oczywiscie nie mowie tutaj o Miccolim, ktory jeszcze tak naprawde nie mial okazji sie zaprezentowac. Napastnik to bardzo wazna pozycja... szczegolnie we wloskim klubie. Nie oszukujmy sie... w starciu z klubami tj. Real, Manchester, Barcelona... ograniczamy sie glownie do kontr... ktorych bardzo czesto nie potrafimy wykorzystywac.
Mamy swietna obrone... to jest nie do podwazenia. Ale bardzo czesto zdarzaja sie jej slabe momenty... ktorych pozniej nie daje sie odrobic. Moze to jest spowodowane brakiem koncentracji... ale trudno w to wierzyc, jezeli wychodzi sie na Old Trafford...
A tak w ogole... ciezko znalezc jakies krytyczne slowa na ten klub. Logiczne, ze sa slabsze i lepsze momenty... Juventus przyzwyczail juz nas, ze utrzymuje dosyc stabilna forme... szczegolnie w Serie A, czego nie mozna juz powiedziec o LM... w tym roku mam nadzieje, ze bedzie odwrotnie.
Mamy swietna obrone... to jest nie do podwazenia. Ale bardzo czesto zdarzaja sie jej slabe momenty... ktorych pozniej nie daje sie odrobic. Moze to jest spowodowane brakiem koncentracji... ale trudno w to wierzyc, jezeli wychodzi sie na Old Trafford...
A tak w ogole... ciezko znalezc jakies krytyczne slowa na ten klub. Logiczne, ze sa slabsze i lepsze momenty... Juventus przyzwyczail juz nas, ze utrzymuje dosyc stabilna forme... szczegolnie w Serie A, czego nie mozna juz powiedziec o LM... w tym roku mam nadzieje, ze bedzie odwrotnie.
Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- Villya
- Juventino
hmmmmmmmmmm... różowe koszulki mnie siępodobają....powrót do korzeni....więc nie ma się czego wstydzić...pasiaki tez mi się poodobają tylko szkoda że na nich nazwiska nie ma ( czasem ).Co to składu...włoskie druzyny buduje sie od koń ca czyli od bramki...bramkarza mamy cudownego kazdy o tym wie, obrona również jest super...pomocników mamy rewelacja......napastnicy...hmmmmmmm..i tu są problemy bo jest fantastyczny Del Piero ale nie ma formy cały rok...Trezeguet coś chyba teraz ma kryzys..i zwala winę na Lippiego.Di Vaio ma przebłyski geniuszu ..Miccoli..myślę że jeszce z Maresca dużo nam pokażą w tym sezonie 

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- adams
- Juventino
rozowe koszulki? skad ten pomysl? przeciez (o ile sie nie myle) pierwsze koszulki juve byly wlasnie rozowe, dopiero pozniej nastapila zmiana barw na bianco-nero
co do zawodnikow to mam tylko jedno zastrzezenie: TREZEGUET MUSI ODEJSC :idea:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
Tak 1 koszulki były włąsnie różowe. JUVENTUS zamówił stroje z Angli lecz przez pomyłkę wysłano nie to trzeba było. Pomyśł? Proste, poprostu powrót do korzeni...adams pisze:rozowe koszulki? skad ten pomysl? przeciez (o ile sie nie myle) pierwsze koszulki juve byly wlasnie rozowe, dopiero pozniej nastapila zmiana barw na bianco-nero

A co do Treegueta, nieczepiaj się go bo niemasz racji. Niebędę już pisał słów obrony dla Francuza bo koledzy już wymienili

- bartol
- Juventino
To się tak pisze "też" - wiesz takie "z" z kropeczką u góry!MishaAveJuve pisze:Wedlug mnie top za przeproszeniem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Pessotto ma juz swoje lata, Trezeguet w tamtym roku mial kilka powaznych kontuzji, Salas juz nie jest naszym pilkarzem a Zalayeta jest lepszy czy wczesniej slyszales o nim a terz kazdy go zna i kazdy wie ze jest swietnym zmiennikiem. I nie obrazaj JUVE ze jest jak real bo JUVE nie jest tak ###, i kupuje kogo trzeba i szkoli a nie tylko dla tego zeby bylo glosno w gazetach.
- bartol
- Juventino
i jeszcze jedno. jestes tak zapatrzony na juve, że nie widzisz zadnej z ich wad.MishaAveJuve pisze:A mi koszulki sie podobaja nie tak jak w zeszym roku bo tamte rzeczywiscie byly fenonamalne ale nie przesadzajmy taki smiecie jak milan w ogole koszulek nie zmienia
- JUVEJAH90
- Juventino
Ze wszystkich twoich bartolu opinii zgadzam się tylko z jedną, a mianowicie z koszulkami wyjazdowymi, faktycznie uważam że są one fatalne i dziwię się że ktoś to wogule zakceptował.jednak nie wazne w jakich trykotach gra JUVE tylko jak gra.
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- Rasi
- Qualità Juventino
Ciekawy temat niepowiem. Masz troche racji. Rzeczywiście napastnicy coś zawodzą. A młodych zdolnych nie widać. Morze to dlatego, że nie mają szansy sie pokazać. A co do koszulek: OCHYDNE obydwie wersje. Ale co można zrobić... Trzeba bedzie się przyzwyczaić i nadrabiać miną 

- Mnich87
- Juventino
Nie do końca bym się zgodził z tą formą napastników bo tych rozlicza się z bramek. Z resztą chyba się jeszcze rozkręcą.
Co do tych koszulek w paski to żeczywiście są obleśne, zato te rużowe są niezłe.
Co do tych koszulek w paski to żeczywiście są obleśne, zato te rużowe są niezłe.
Now known as DonMenello
- fred
- Juventino
ode mnei możesz zawsze usłyszeć krytyczne uwagi o juventusiebartol pisze:Zauważyłem, że mało jest wypowiedzi krytycznych na temat Juventusu, tzn. zbyt czesto popadamy w hura optymizm. Ja dostrzegam kilka błędów. Możecie się z nimi nie zgodzić - jest demokracja.

- Hotbe
- Juventino
Zauważyłem, że bartola to chyba najbardziej bolą nowe stroje Juve aniżeli dyspozycja i możliwości poszczególnych formacji. Co prawda zwrócił uwagę na niedyspozycję napastników, ale najbardziej udziela się gdy ktoś wspomni że koszulki są całkiem niezłe. Dla mnie nowe koszulki są dużo lepsze niż te Lotto z poprzedniego sezonu przynajmniej jeśli chodzi o zebrę. Mam zarówno wyjazdówkę jak i domową i strasznie denerwują mnie te ogromne czerwone znaczki Lotto. Co do szerokich pasów..zerknijcie na koszulki z poprzednich sezonów przecież 3/4 trykotów była właśnie w cieniutkie pasy!!!
We play together, we die together. Juventus for life.