Serie A (35): JUVENTUS 3-0 Bari
- karosznurek
- Juventino
Mam nadzieje, że wygramy. Przeciwnik dość nie wymagający, ale nie wiadomo, bo właśnie z takimi mamy największe problemy w tym sezonie 
- Brutalo
- Juventino
Problem jest z każdym przeciwnikiem. Za Ranieriego graliśmy z "topem" dobrze a traciliśmy z "ogórkami". Teraz tracimy ze wszystkimi. Jest strasznie. Gdybanie co do meczu z Bari nie ma sensu. Może wygramy, może przegramy ? Ja stawiam zwycięstwo. Jak zawsze. Szkoda że tak często w tym sezonie się mylę...karosznurek pisze:Mam nadzieje, że wygramy. Przeciwnik dość nie wymagający, ale nie wiadomo, bo właśnie z takimi mamy największe problemy w tym sezonie
- Sajan
- Juventino
powinniśmy co 8-10 meczów zmieniać trenera za każdym razem przychodzi nowy i jest "zastrzyk" chęci do gry itp. są wyniki rezultaty jakie takie ale są później z meczu na mecz coraz gorzej i gorzej i gooo r z e j
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Monte Cristo
- Juventino
To moze zacznij stawiac na przegrana, i miejmy nadzieje ze nadal sie bedziesz mylil?Brutalo pisze:Problem jest z każdym przeciwnikiem. Za Ranieriego graliśmy z "topem" dobrze a traciliśmy z "ogórkami". Teraz tracimy ze wszystkimi. Jest strasznie. Gdybanie co do meczu z Bari nie ma sensu. Może wygramy, może przegramy ? Ja stawiam zwycięstwo. Jak zawsze. Szkoda że tak często w tym sezonie się mylę...karosznurek pisze:Mam nadzieje, że wygramy. Przeciwnik dość nie wymagający, ale nie wiadomo, bo właśnie z takimi mamy największe problemy w tym sezonie

Jesli mamy zamiar bic sie o LM to wygrajmy. Jesli nie to przegrajmy wszystkie mecze do konca sezonu, zeby w tej LE tez nie grac i skupic sie na lidze.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- sebastian10
- Juventino
4 miejsce chyba przegrane takiej formie nie da sie wygrac 4 meczów ale trzeba próbowac musza walczyć jak z interem tylko w 11 bez głupot na boisku i z madrymi zmianami Zaca bo ten ostatnio daje dupy wiadomo że taki camoran czy sissoko jak złapie kartke do 30 min zólta to nie dotrwa do konca
- FalsoVero
- Juventino
Tak piszecie, że przeciwnik niewymagający, że jak nie z Bari to z kim ? Ludzie w grudniu roku ubiegłego dostaliśmy od nich 3:1 ...
Jak dla mnie remis to będzie wielki sukces. Przestałem wierzyć by "coś" wyszło w tym sezonie.
Jak dla mnie remis to będzie wielki sukces. Przestałem wierzyć by "coś" wyszło w tym sezonie.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- wagner
- Juventino
Bari też jest w dolku, jestem spokojny jeśli chodzi o ten mecz
, strzelić myślę że coś strzelimy, ja jednak chciałbym by zachować czyste konto w tyłach, gdy gramy o 15 w niedziela często wygrywam, mam nadzieję że i tym razem tak będzie
aa jak jest z linią pomocy u nas?? Melo i Sissoko będą pauzować za kartki, czyli nasi 2 podstawowi defensorzy odpadają, co się dzieje z Candrevą:?:

- lisica
- Juventino
z bari wyjdzieFalsoVero pisze:Tak piszecie, że przeciwnik niewymagający, że jak nie z Bari to z kim ? Ludzie w grudniu roku ubiegłego dostaliśmy od nich 3:1 ...
dawac chlopy!
- Hoffman
- Juventino
W 4 mecze mieli byśmy odrobić 6pkt do Samdorii? Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby oni wygrali tylko 1 mecz, a my wszystkie 4, bo nawet jak się z równamy pkt to oni awansują.. walczymy o LE i musimy sobie to uświadomić.Simi pisze:No to nasze 38 finałów, zamieniło się w 4 finały które przeważą o tym czy zagramy w przyszłorocznej Lidze Mistrzów. Serce mówi że damy rade, rozum za to że splamimy się..
- Majos
- Juventino
Jeśli jest jeszcze jakakolwiek szansa na to, by zając miejsce premiowane grą w Lidze Mistrzów to trzeba powalczyć. Przegrana w Mediolanie to raz, ale trzeba wiedzieć, że jeszcze na San Siro jedziemy. mecz niby ze słabym obecnie Milanem, ale Juventus jest obecnie jeszcze słabszy. Będę się cieszyć nawet z Ligi Europejskiej na koniec sezonu. Ale żeby tak się stało, to trzeba wygrać mecz z Bari, innej opcji nie ma.
- Ciro85
- Juventino
Po pierwsze powinniśmy trzymać kciuki dzisiaj za Rome. Awans Rzymian do finału Pucharu Włoch automatycznie spowoduje, że 7 miejsce w lidze będzie promowało do gry w LE. Niestety w naszym wypadku jest to bardzo istotne, bo niezwykle ciężko bedzie zająć miejsce 5-6, nie wspominając o 4...
Miałem okazje oglądać kilka meczów Bari w tym sezonie i musze przyznać, że jest to dośc ciekawa drużyna, Ventura stworzył solidny zespół. Na prawej pomocy wyróżnia sie pozyskany przed sezonem z Romy Alvarez. Piłkarz ten posiada brutalną szybkość
i biorąc pod uwagę formę naszego czołowego lewego obrońcy, sądzę, że może dojść do "tragedii" na tej stronie boiska.
Kontuzjowany jest Meggiorini, ale z Juve powinien zagrać niezwykle grożny Baretto (z 12 golami najlepszy strzelec Bari). No i nasz "znajomy" Almiron, zaś będzie miał sporą motywację, aby uprzykszyć życie naszym zawodnikom
.
Mimo to obstawiam minimalną wygraną Juve, jak zwykle po ciężkim meczu.
Miałem okazje oglądać kilka meczów Bari w tym sezonie i musze przyznać, że jest to dośc ciekawa drużyna, Ventura stworzył solidny zespół. Na prawej pomocy wyróżnia sie pozyskany przed sezonem z Romy Alvarez. Piłkarz ten posiada brutalną szybkość

Kontuzjowany jest Meggiorini, ale z Juve powinien zagrać niezwykle grożny Baretto (z 12 golami najlepszy strzelec Bari). No i nasz "znajomy" Almiron, zaś będzie miał sporą motywację, aby uprzykszyć życie naszym zawodnikom

Mimo to obstawiam minimalną wygraną Juve, jak zwykle po ciężkim meczu.
- Wojtek
- Juventino
My awansujemyHoffman pisze: W 4 mecze mieli byśmy odrobić 6pkt do Samdorii? Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby oni wygrali tylko 1 mecz, a my wszystkie 4, bo nawet jak się z równamy pkt to oni awansują.. walczymy o LE i musimy sobie to uświadomić.

- Mateuszello
- Juventino
Jeżeli chodzi o ten sezon to musimy wszystkie mecze wygrać, a z tych, które nam zostały wydaję mi się, że pokonanie Bari będzie najłatwiejsze(lecz nie wiadomo.
Niech się bawią na tym boisku, a nie stresują(dla mnie to tak wygląda)
O i jeszcze niech posłuchają sobie w szatni STORIA DI UN GRANDE AMORE no i 3:0 dla nas
Niech się bawią na tym boisku, a nie stresują(dla mnie to tak wygląda)
O i jeszcze niech posłuchają sobie w szatni STORIA DI UN GRANDE AMORE no i 3:0 dla nas