Kolejna Akcja: VLEPKI?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Czy chcecie kolejne vlepki?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 00:08

nie, mam jeszcze stare

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 00:25

Mnie takie zabawy nie bawią.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 06:54

gawron pisze:Bardzo mi się podoba upiększanie w taki sposób rodzinnego miasta.
To teraz sobie wyobraź, że kibice 20 innych klubów pomyślałoby w ten sam sposób i też chciałoby w taki sposób upiększyć Twoje miasto... Nie lepiej po prostu obsikać swój teren?

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 08:53

Vlepki najlepiej sprawdziły się w Turynie, szczególnie te zaznaczające, że naklejali je Polscy kibice. Solidnie oklejone zostały m.in. autobus, budowa nowego stadionu, na Laterale Est też coś po nas zostało :wink:
Chociaż nie wiem czy tak samo zadowolony jest ten wystraszony kierowca z Czech, który jeździ teraz z Del Piero na klapie :D

Jak na razie zagłosowałem na nie bo akcja niedawno była. Ale jeśli już taka akcja by była to proponowałbym więcej takich projektów zaznaczających że to Polscy tifosi, takie najbardziej pasują na wyjazdy do Italii :wink:

Obrazek
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 09:06

Reaper pisze:
Adamosus pisze:
Zikson pisze: Opaski na rękę, etc. :-D
Popieram :!: moze cos w stylu "najkowych" STAND UP SPEAK UP? i oczywiscie w miejsce tych napisów hmm... nie wiem :think: Forza Juve,Juventus F.C itd.
Już kiedyś o tym wspominałem i cały czas podpisuję się pod tą akcją obiema rękami :lol:
To ja tysz z kilka :)) Jak najbardziej

Vlepek nigdy za wiele

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 14:03

Siewier pisze:
gawron pisze:Bardzo mi się podoba upiększanie w taki sposób rodzinnego miasta.
To teraz sobie wyobraź, że kibice 20 innych klubów pomyślałoby w ten sam sposób i też chciałoby w taki sposób upiększyć Twoje miasto... Nie lepiej po prostu obsikać swój teren?
Wiadomo, że w mieście jest wiele kibiców różnych drużyn, dlatego też na murach można znaleźć różnorodne vlepy. Jednak zawsze miło się człowiekowi robi na sercu, kiedy się przechodzi obok vlepy swojego ukochanego klubu.
Co do sikania, to się nie bój, też niejeden mur oznaczyłem swoją uryną, więc nie "uruj" tutaj i też się bierz do roboty.

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 14:06

mateo369 pisze:
Mateuszello pisze:Oczywiście ja bym nie umiał takiego czegoś zorganizować, więc może jakaś osoba, która jest już w tym obcykana.
To nie kwestia umiejętności a chęci, skoro Tobie się nie chce to nie próbuj wrabiać w to innych.
Nie chce nikogo wrabiać!!! Po prostu nie chce, żeby potem były do mnie pretensje, że źle zorganizowałem akcje itd.
Jak ktoś nie chce to go do tego nie zmuszam!
Nie mówie mu:
-TY, ZRÓB AKCJE VLEPKI!!!

Zrobi akcje, ten kto będzie chciał. Tylko najpierw chce zobaczyć czy będzie dużo osób chętnych.

A co do tych T-Shirtów i tych opasek to też jestem za!

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 14:46

ja bym chciał Vlepki ;)

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Pawel1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 17:41

Glosowalem na nie poniewaz ostatnia akcja byla stosunkowo nie dawno , wolalbym jak juz cos smycze ;]

maciekdelpiero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 17:47

jestem za:))

Ziółi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2010, 17:58

tanhayi pisze:Ja zgłaszam mój głos na NIE!. Akcje z vlepkami już były 3 albo i 4. Zbliża się lato, niech będzie akcja z t-shirtami, chustkami, kuflami na zimnego browara, nowe smycze, flagi, czapki z daszkiem nie wiem. Ale nie vlepki. Proszę.
Amen.

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2010, 22:33

Ziółi pisze:
tanhayi pisze:Ja zgłaszam mój głos na NIE!. Akcje z vlepkami już były 3 albo i 4. Zbliża się lato, niech będzie akcja z t-shirtami, chustkami, kuflami na zimnego browara, nowe smycze, flagi, czapki z daszkiem nie wiem. Ale nie vlepki. Proszę.
Amen.
Macie rację przez wakacje lepiej z tym poczekać. Nad kolejną akcją z vlepkami jestem ale dopiero po wakacjach załóżmy w październiku czy listopadzie. Ale teraz nie.

FORZA JUVE
Filip.Szewczyk10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2011, 23:10

Panowie, nikt nie znajdzie się na przeprowadzenie akcji?
Jak mój poprzednik pisał: wakacje się skończyły, zima też.
Myślę, że napewno dużo chętnych by się znalazło na vlepki:)

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2011, 10:48

Filip.Szewczyk10 pisze:Panowie, nikt nie znajdzie się na przeprowadzenie akcji?
Jak mój poprzednik pisał: wakacje się skończyły, zima też.
Myślę, że napewno dużo chętnych by się znalazło na vlepki:)
Według mnie na vlepki nie ma jakiejś określonej pory(to nie są koszulki na lato, albo czapki zimowe), więc według mnie każda pora jest dobra.
Pamiętam, że dwa lata temu, kiedy akcja organizowana była chyba przez Magosika vlepy kosztowały 5zł za komplet(1 komplet=50vlepek) + 5zł(przesyłka).
Nie wiem jak to wszystko dokładnie było, bo akurat wtedy doszedłem do grona forumowiczów. Wiem, że było ileś tam projektów, gdzie potem wybrano z nich(raczej głosowaniem) pięć najlepszych, na które potem było zapisywanie.
Projekty można byłoby zaczerpnąć z tamtych poprzednich, które nie były wybrane do top5, ewentualnie chętne osoby mogły by zrobić jakieś projekty(bo np. taki ja z tych grafcznych programów obsługuję tylko PAINTa :prochno: ).
Ale potrzebny byłby również chętny organizator, który zrobiłby zapisy, przyjął by kasę(i nie uciekł z nią na wyspy :smile: ), znalazłby firmę co robi takowe vlepy, zamówiłby i powysyłał.

Więc nie wiem co tu robić, czy najpierw czekać, aż ktoś na organizatora się zgłosi(ja się tego nie podejmuję, bo wiem, że nie dam rady tego wszystkiego ogarnąć, a większość jeszcze rodzina, praca itp.), czy czekać na opinie osób, które chcą vlepy, żeby wiedzieć czy w ogóle będzie się opłacać akcje robić. Nie wiem jak to jest z ceną, ale wydaję mi się, że powinna być raczej przybliżona do tej, która była niecałe dwa lata temu.

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2011, 11:04

Kolejna akcja? Czemu nie, nawet jeśli miałyby być to vlepki. Inne gadżety również mile widziane, ale tutaj wszystko zależy od chęci ewentualnego organizatora.

ODPOWIEDZ