Kolejna Akcja: VLEPKI?
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To teraz sobie wyobraź, że kibice 20 innych klubów pomyślałoby w ten sam sposób i też chciałoby w taki sposób upiększyć Twoje miasto... Nie lepiej po prostu obsikać swój teren?gawron pisze:Bardzo mi się podoba upiększanie w taki sposób rodzinnego miasta.
- tabo89
- Juventino
Vlepki najlepiej sprawdziły się w Turynie, szczególnie te zaznaczające, że naklejali je Polscy kibice. Solidnie oklejone zostały m.in. autobus, budowa nowego stadionu, na Laterale Est też coś po nas zostało
Chociaż nie wiem czy tak samo zadowolony jest ten wystraszony kierowca z Czech, który jeździ teraz z Del Piero na klapie
Jak na razie zagłosowałem na nie bo akcja niedawno była. Ale jeśli już taka akcja by była to proponowałbym więcej takich projektów zaznaczających że to Polscy tifosi, takie najbardziej pasują na wyjazdy do Italii
Chociaż nie wiem czy tak samo zadowolony jest ten wystraszony kierowca z Czech, który jeździ teraz z Del Piero na klapie

Jak na razie zagłosowałem na nie bo akcja niedawno była. Ale jeśli już taka akcja by była to proponowałbym więcej takich projektów zaznaczających że to Polscy tifosi, takie najbardziej pasują na wyjazdy do Italii
- Sajan
- Juventino
To ja tysz z kilkaReaper pisze:Już kiedyś o tym wspominałem i cały czas podpisuję się pod tą akcją obiema rękami :lol:Adamosus pisze:Popieram :!: moze cos w stylu "najkowych" STAND UP SPEAK UP? i oczywiscie w miejsce tych napisów hmm... nie wiemZikson pisze: Opaski na rękę, etc. :-DForza Juve,Juventus F.C itd.

Vlepek nigdy za wiele
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- gawron
- Juventino
Wiadomo, że w mieście jest wiele kibiców różnych drużyn, dlatego też na murach można znaleźć różnorodne vlepy. Jednak zawsze miło się człowiekowi robi na sercu, kiedy się przechodzi obok vlepy swojego ukochanego klubu.Siewier pisze:To teraz sobie wyobraź, że kibice 20 innych klubów pomyślałoby w ten sam sposób i też chciałoby w taki sposób upiększyć Twoje miasto... Nie lepiej po prostu obsikać swój teren?gawron pisze:Bardzo mi się podoba upiększanie w taki sposób rodzinnego miasta.
Co do sikania, to się nie bój, też niejeden mur oznaczyłem swoją uryną, więc nie "uruj" tutaj i też się bierz do roboty.
- Mateuszello
- Juventino
Nie chce nikogo wrabiać!!! Po prostu nie chce, żeby potem były do mnie pretensje, że źle zorganizowałem akcje itd.mateo369 pisze:To nie kwestia umiejętności a chęci, skoro Tobie się nie chce to nie próbuj wrabiać w to innych.Mateuszello pisze:Oczywiście ja bym nie umiał takiego czegoś zorganizować, więc może jakaś osoba, która jest już w tym obcykana.
Jak ktoś nie chce to go do tego nie zmuszam!
Nie mówie mu:
-TY, ZRÓB AKCJE VLEPKI!!!
Zrobi akcje, ten kto będzie chciał. Tylko najpierw chce zobaczyć czy będzie dużo osób chętnych.
A co do tych T-Shirtów i tych opasek to też jestem za!
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- KondzioJuveFans
- Juventino
ja bym chciał Vlepki 

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- maciekdelpiero
- Juventino
jestem za:))
- Ziółi
- Juventino
Amen.tanhayi pisze:Ja zgłaszam mój głos na NIE!. Akcje z vlepkami już były 3 albo i 4. Zbliża się lato, niech będzie akcja z t-shirtami, chustkami, kuflami na zimnego browara, nowe smycze, flagi, czapki z daszkiem nie wiem. Ale nie vlepki. Proszę.
- Darius19
- Juventino
Macie rację przez wakacje lepiej z tym poczekać. Nad kolejną akcją z vlepkami jestem ale dopiero po wakacjach załóżmy w październiku czy listopadzie. Ale teraz nie.Ziółi pisze:Amen.tanhayi pisze:Ja zgłaszam mój głos na NIE!. Akcje z vlepkami już były 3 albo i 4. Zbliża się lato, niech będzie akcja z t-shirtami, chustkami, kuflami na zimnego browara, nowe smycze, flagi, czapki z daszkiem nie wiem. Ale nie vlepki. Proszę.
FORZA JUVE
- Filip.Szewczyk10
- Juventino
Panowie, nikt nie znajdzie się na przeprowadzenie akcji?
Jak mój poprzednik pisał: wakacje się skończyły, zima też.
Myślę, że napewno dużo chętnych by się znalazło na vlepki:)
- Mateuszello
- Juventino
Według mnie na vlepki nie ma jakiejś określonej pory(to nie są koszulki na lato, albo czapki zimowe), więc według mnie każda pora jest dobra.Filip.Szewczyk10 pisze:Panowie, nikt nie znajdzie się na przeprowadzenie akcji?
Pamiętam, że dwa lata temu, kiedy akcja organizowana była chyba przez Magosika vlepy kosztowały 5zł za komplet(1 komplet=50vlepek) + 5zł(przesyłka).
Nie wiem jak to wszystko dokładnie było, bo akurat wtedy doszedłem do grona forumowiczów. Wiem, że było ileś tam projektów, gdzie potem wybrano z nich(raczej głosowaniem) pięć najlepszych, na które potem było zapisywanie.
Projekty można byłoby zaczerpnąć z tamtych poprzednich, które nie były wybrane do top5, ewentualnie chętne osoby mogły by zrobić jakieś projekty(bo np. taki ja z tych grafcznych programów obsługuję tylko PAINTa

Ale potrzebny byłby również chętny organizator, który zrobiłby zapisy, przyjął by kasę(i nie uciekł z nią na wyspy
Więc nie wiem co tu robić, czy najpierw czekać, aż ktoś na organizatora się zgłosi(ja się tego nie podejmuję, bo wiem, że nie dam rady tego wszystkiego ogarnąć, a większość jeszcze rodzina, praca itp.), czy czekać na opinie osób, które chcą vlepy, żeby wiedzieć czy w ogóle będzie się opłacać akcje robić. Nie wiem jak to jest z ceną, ale wydaję mi się, że powinna być raczej przybliżona do tej, która była niecałe dwa lata temu.