Bardzo śmieszny temat. Przeczytajcie:))))

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2003, 22:07

Niestety w naszym kraju poziom infrastruktury sportowej stoi na zenujacym poziomie.Stare przerdzewiale ruiny stadionow. A nawet jesli juz kluby dbaja o swoje obiekty i inwestuja w nie pieniadze to i tak do europejskich standardow jest im daleko. Na tych stadionach moglyby zostac zorganizowane conajwyzej ME juniorow. Ale jak wspomnial Listkiewicz nie chodzi jedynie o stan stadionow ale rowniez autostrad itp itd a z tym rowniez nie najlepiej :(
moze za 30 lat...

FORZA JUVE
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 31 lipca 2003, 22:31

tak na poważnie: ja moglbym liczyc na jakis cwiercfinal... np. takie wlochy-anglia :-)

PS:wlasnie widze bramki z meczu barca-dziady - no to dziadostwo slabnie.. hehe, ja stawiam ze spadna z roma z serie A.. buahahah

PS2:mialem tu cos waznego napisac ale zapomnialem, tak sie wizja tych spadkow podniecilem :-)

calma calma
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2003, 00:00

To nie może sie udać :!: :?: :D

Zawsze Wierni ! ! !
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2003, 20:17

Co tu taka żółć leci :D
Perspektywa nowych dróg by się przydała bo jak ostatnio na kole jechałam to wygrzmociłam na takiej jednej i w szpitalu wylądowałam
Nic śmiesznego
A teraz zastanówmy się cz z podobnych powodów PZPN nie wyszło z tym projektem :D
Poza tym na Wirku (dzielnica Rudy Śląskiej) też jest takie pyłowe boicho Maracan. :D
Pozatym Wawel Wirek, Grunwald Halemba, Urania Ruda Śl.........
No już w samej Rudzie Minimum 4 :D
Ja was nie rozumiem :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2003, 22:45

To prawda wiekszosc stadionow jest w ruinie. Tylko nie ktore kluby maja przyzwiote obiekty i o nie dbaja. Ale zaden nie moze rownac sie z Europejskimi. W takiej Estoni czy Ukrainie Bialoruski lub innych biednych krajach sa lepsze obiekty. A co do naszych drog to nawet komentarza nie wymaga. Wystarczy spojrzec na Czech kraj podobny ale nasze a ich drogi to przepasc

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2003, 23:00

BIGGI pisze:Nie masz za co przepraszac moderatorów, dobry temaat w dobrym pokoju. A wracając do tematu to chyba sobie Listkiewicz zartuje, ciekawe gdzie by mecze rozgrywano....buhaha moze u nas na Zygmuntowskich na Motorze hę ?? :D :D :D
tak primaaprylis 1 kwietnia.... hmm ciekawe... ale mogły by byc mistrzostwa..heh najlepiej u mnie w miescie finał hehe.. Listkiewicz ma niezła wyobraznie...trzebaby troche stadionó wybudowac.. bo Ślaski... to oni juz kilkadziesiat lat robia.....:) chyba zeby wyremontowali ten bazar w warszawie..:)

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2003, 23:02

W takiej Estoni czy Ukrainie Bialoruski lub innych biednych krajach sa lepsze obiekty.
Hmm... może jestem nienormalna ale moim zdaniem Ukraina wcale nie jest biednym krajem (z tego co widziałam)... druga sprawa że ludzie zarabiają tam bardzo mało, a to jest różnica... Tak sądzę :roll:

Agnieszka

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2003, 23:16

a_gu_nia pisze:
W takiej Estoni czy Ukrainie Bialoruski lub innych biednych krajach sa lepsze obiekty.
Hmm... może jestem nienormalna ale moim zdaniem Ukraina wcale nie jest biednym krajem (z tego co widziałam)... druga sprawa że ludzie zarabiają tam bardzo mało, a to jest różnica... Tak sądzę :roll:

Agnieszka
Nie wiem jakie maja PKB ale tam przeciez panuje straszna nedza ten Lukaszenko wszytski bierze dla siebie a narod gloduje. Pieniadze w karaju moze sa ale nie dla ludzi

Obrazek
3andit

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2003, 23:17

RadeKas pisze:
BIGGI pisze: Ale wiecei, to jedyny sposób żebyśmy mieli autostrady :D :D :D
.......i żebysmy grali w mistrzostwach europy.

A co do stadionów to Listkiewicz tylko do nas dzwoni i z ekipą szykujemy nasze boisko szkolne na błysk kupimy 20 krzesełek, ławki dla rezerwowych wyniesiemy ze szkoły, i co nam więcej potrzeba ?! Ukrainy? A poco ona nam :D :D sami damy rade 8)

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 09:44

a_gu_nia napisał:
Cytat:

Hmm... może jestem nienormalna ale moim zdaniem Ukraina wcale nie jest biednym krajem (z tego co widziałam)... druga sprawa że ludzie zarabiają tam bardzo mało, a to jest różnica... Tak sądzę

Agnieszka

Nie wiem jakie maja PKB ale tam przeciez panuje straszna nedza ten Lukaszenko wszytski bierze dla siebie a narod gloduje. Pieniadze w karaju moze sa ale nie dla ludzi
Ale na Ukrainie to Kuczma... Przynajmniej tak mi się wydaje :D

Agnieszka

YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 10:15

Fakt faktem ze mamy kiepska infrastrukture sportowa w Polsce nie mowiac juz o drogach ( bo autostrad to u nas prawie zadnych nie ma :P ). Ale przypomnijcie sobie co bylo jak papiez przyjezdzal - remonty , budowy, itd. Mi np. przed domem zrobili na przyjazd papieża droge, ktorej, gdyby nie on nigdy by nie bylo :). Na takiej imprezie duzoby panstwo zystkalo, ale niestety jest to pomysl bez szans na powodzenie.

matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 10:42

Smieszne.Fajnie by bylo ale to nie mozliwe moze za jakies 100lat ale napewno nie teraz bo cala Europa by sie z nas smiala jak na stadionie Kszokow bylby final ME :-D

Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 10:47

Żeby te mistrzostwa były realne musieliby już teraz zacząć coś robić. Tak naprawde nie mamy ani jednego stadionu na miare mistrzostw ( Śląski to przecież przeżytek ). Tak więc na zbudowanie 6-8 stadionów mamy 8 lat.
W tym czasie trzeba też zbudowac drogi i zaplecze ( hotele, boiska treningowe itd ). Jeśli listkiewicz mówi powaznie to powinni juz coś w tym temacie działać np. zlecić wykonani projektów, kosztorysów itp. A tu cisza. Nic wokół tej sprawy się nie dzieje. Słowem klapa.

PS. A pamietacie jak kilka lat temu,kwaśniewski obiecywał olimiade albo ME w piłce w 2008 ?? Szybko mu ten zapał minął. Z Listkiewiczem bedzie podobnie.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 10:55

a_gu_nia pisze:
a_gu_nia napisał:
Cytat:

Hmm... może jestem nienormalna ale moim zdaniem Ukraina wcale nie jest biednym krajem (z tego co widziałam)... druga sprawa że ludzie zarabiają tam bardzo mało, a to jest różnica... Tak sądzę

Agnieszka

Ale na Ukrainie to Kuczma... Przynajmniej tak mi się wydaje :D

Agnieszka
Jak najbardziej Lukaszenko w Bialorusi, moj blad ale z polityki to dobry nie bylem nie jestem i pewnie nie bede. Co nie zmiena faktu ze Ukraina to bardzo biedyny kraj. Narazie nie moaja co mazyc o UE choc by dlatego ze u nich takia bieda

Obrazek
hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 11:49

Jaja sobie robią i tyle gdzie my do takich standartow

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
ODPOWIEDZ