bilety na bayern - Juve
- __Alex__
- Juventino
Super że JPC będzie organizowało wyjazd na ten mecz, ja już na dniach będę się zapisywał do JPC i z chęcią pojadę zwami na ten mecz.
Mam też nadzieje że będzie więcej osób które będą pierwszy raz jechały na mecz... Hehe
Kurcze trochę mnie to martwi że nikogo za bardzo nie znam na razie
...ale ogólnie jestem dobrej myśli 
Pozdro
Mam też nadzieje że będzie więcej osób które będą pierwszy raz jechały na mecz... Hehe
Kurcze trochę mnie to martwi że nikogo za bardzo nie znam na razie

Pozdro
- Quattro
- Juventino
50e przed stadionem.tabo89 pisze:nie czekajcie tylko zapisujcie się do JPC
nie dość że taniej, to macie wszystko załatwione i jedziecie w dużej grupie najlepszych kibiców Juve![]()
a jeśli chodzi o bilety na własną rękę to znalazłem ofertę w sieci ale ceny porażają
http://www.worldticketshop.pl/bilety/bi ... m-juventus
165/195 ojro :shock:
masakra..
Tutaj masz marże.
- Bobeknaklo
- Juventino
Alkohol łączy ludzi
- KeRmit19
- Juventino
Do tych, ktorzy maja podobne zmartwienia apeluje, zeby takimi pierdołami nie zaprzatali sobie głowy.__Alex__ pisze:Kurcze trochę mnie to martwi że nikogo za bardzo nie znam na razie
Na swoim przykładzie moge powiedziec(wybierajac sie na zlot takze nie znałem nikogo), ze aklimatyzacja przebiega blyskawicznie i nie wiadomo kiedy, a juz znasz niemal wszystkich

- alex_KiNiO
- Juventino
witam. też sie wybieram po raz pierwszy na mecz. o ile zdąże wszystko załatwić... czy można w tym samym dniu wysłać formularz zgłoszeniowy, kase za zapisowe i zaliczke na mecz? ; >
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Winner
- Juventino
Zawsze z Poznania(oprócz jednego wyjazdu z Krakowa na Artmedie) i najczęściej przejazd jest przez Wrocław. Więc trzeba w własnym zakresie dostać się do jednego z tych miast.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- drozdi
- Juventino
odpowiedź:alex_KiNiO pisze:czy można w tym samym dniu wysłać formularz zgłoszeniowy, kase za zapisowe i zaliczke na mecz? ; >
w tym newsie http://club.juvepoland.com/news.php?id=191Polmos | 1.09.2009 | 16:25:35 pisze: Tak, ale tak jak jest to podane w newsie do czwartku musisz mieć uregulowaną sprawę zgłoszenia, czyli musi ono wpłynąć już do fanclubu, kompletne.

- __Alex__
- Juventino
Jak sobie nie zasłużysz to nikt Cię nie zje![]()
Alkohol łączy ludzi
Do tych, ktorzy maja podobne zmartwienia apeluje, zeby takimi pierdołami nie zaprzatali sobie głowy.
Na swoim przykładzie moge powiedziec(wybierajac sie na zlot takze nie znałem nikogo), ze aklimatyzacja przebiega blyskawicznie i nie wiadomo kiedy, a juz znasz niemal wszystkich Smile Takze nie myslcie, tylko zapisujcie sie;]
Dzięki Panowie za słowa otuchyDzieci nowej szkoły się tak nie boja jak wy JPC...![]()

Myślę że będzie dobrze...

Gorzej teraz tylko z tym aby załapać się na ten mecz...
Dziś wysłałem poleconym priorytetem papiery do JPC oraz wpłaciłem na poczcie kasę (składka+wpisowe+zaliczka) ale jak naczytałem się na różnych forach o szybkości pracy poczty polskiej to jakoś obawiam się że raczej nie zdąży to wszystko dojść do 17.00 w czwartek...
No, nic nawet jak się tym razem nie uda pojechać to może na następny wyjazd uda się... ale póki co trzeba mimo wszystko wierzyć

Pozdro