Pre-season: JUVENTUS 4-0 Biellese

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 20:21

Meczu nie widziałem, więc trudno wypowiedzieć się na temat gry naszego zespołu. Wynik napewno jest dobry, może mógłbyć lepszy, ale patrzać na skład jaki miał do dyspozycji Ranieri w tym spotkaniu, jest dobry.
piotrek.prz pisze:Oto bramki (www.juventuz.com/forum):
Udało mi się pobrać fragment pliku z bramką Palladino i to chyba można nazwać sukcesem :roll:.

Ciekawą statystykę podano na tym forum.
Juve scorers in friendlies:

1. Trezeguet.......4

2. Del Piero........3
2. Palladino........3

4. Nedved..........2

5. Marchionni......1
5. Molinaro.........1
5. Legrottaglie....1
5. Salihamidzic...1
5. Iaquinta.........1
5. Boumsong......1
5. Zalayeta........1
5. Bottone..........1
Najlepszym strzelcem w meczach towarzyskich okazuje się Trezeguet. Nie miałbym nic przeciwko, żeby tak strzelał też w lidze...
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2007, 20:41 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 20:36

Meczu nie widziałem. Wynik cieszy, chociaż pewnie każdy liczył na więcej. A co do tej statystyki to ucieszyło mnie drugie miejsce Palladino :P
EDIT: Jeśli ktoś jest tak miły to niech wrzuci te bramki na youtube. Nie wiem ile bym to ściągał :pray:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 20:54

darek13 pisze:EDIT: Jeśli ktoś jest tak miły to niech wrzuci te bramki na youtube. Nie wiem ile bym to ściągał :pray:
U mnie tak samo sie cienko sciaga .. :/ wrzuccie na inny serw, plis ;]

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 21:02

Oto zamieszczam wam skrot:

Widzac ten skrot stwierdzam,ze forma rosnie i morale napewno po tym meczu podskoczyly.Z tego co ogladalem to widzialem co chwile grozne akcje Bianconerich co mzoe cieszyc,mimo,iz to byla druzyna z serie d.

ps-Bramka Legro piekna i nie zdziwie sie,jezeli Ranieri go pozostawi w Juve.Na rezerwe bedzie pasowal(chyba,ze Boum Boum nie odejdzie) :wink:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 21:34

Mati1990 pisze:Oto zamieszczam wam skrot:
Wielkie dzięki. Nie udało mi się pobrać bramek z tamtych linków i to była jedyna okazja, aby zobaczyć chociaż część meczu :wink:.
Mati1990 pisze:ps-Bramka Legro piekna i nie zdziwie sie,jezeli Ranieri go pozostawi w Juve.Na rezerwe bedzie pasowal(chyba,ze Boum Boum nie odejdzie) :wink:
Wolałbym, żeby jako obrońca bronił dostępu do własnej bramki. Bramka rzeczywiście piękna. Tylko czy to ona powinna zadecydować o jego przyszłości?
Wonki pisze:PS rozwalił mnie jeden z komentarzy pod newsem z zapowiedzią meczu:
"Real Madrid offer 40m € for Juve striker Nicola Legrottaglie."
To tak głupie, że aż śmieszne :lol:
Ibrahimović pisze:Tekst ten pochodzi z serwisu www.juventuz.com. Ktos poprostu skopiowal :roll:
Myślałem, że nie jest to zabronione :wink:. Skopiowałem ten tekst z tego forum, ale w komentarzu napisałem tak:
heh ciekawe info na juventuz.com :D
"Real Madrid offer 40m € for Juve striker Nicola Legrottaglie. :)"
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2007, 09:59 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.

Czacha16

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 22:03

nono ale piekna bramka Legro moze by go tak lepiej Ranieri wyprobowal w ataku :lol:. Nie no Legro moze zostac na lawe razem z Boumsongiem a w pierwszym skladzie Andrade i Criscito na srodku obrony chyba ze zarzad jednak zrobi nam jakas mila niespodzianke i kupi kogos wtedy mozna sie pozbyc Legro albo Bum Buma 8)

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 23:05

Wynik był do przewidzenia, nie ma on większego znaczenia, po skrócie trudno stwierdzić cokolwiek nadzwyczajnego o naszej grze. A, zaraz, można - rezerwy rezerw mamy wystarczające na zespoły klasy Biellese :) jestem pewien, że gdyby nie turniej Primavery oraz powołania Juventinich to bylibyśmy świadkami o wiele bardziej pasjonującego meczu Juve vs Primavera :)

Tymczasem czekamy na sobotę :whistle:

PS rozwalił mnie jeden z komentarzy pod newsem z zapowiedzią meczu:
"Real Madrid offer 40m € for Juve striker Nicola Legrottaglie."
To tak głupie, że aż śmieszne :lol:
Ibrahimović pisze:Tekst ten pochodzi z serwisu www.juventuz.com. Ktos poprostu skopiowal :roll:
wiem o tym :)
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2007, 23:21 przez Wonki, łącznie zmieniany 1 raz.

Ibrahimović

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2007, 23:15

Tekst ten pochodzi z serwisu www.juventuz.com. Ktos poprostu skopiowal :roll:

SiemQa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 09:55

Legro strzelił piękną bramkę ... takie nożyce,no klasowy napastnik :P Śmieszna jest ostatnia bramka,taka pada na podwórkach często, albo na wf-ach :P

... Fruzie wolą optymistów ...
Zablokowany