Pre-season: JUVENTUS 4-0 Biellese
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Meczu nie widziałem, więc trudno wypowiedzieć się na temat gry naszego zespołu. Wynik napewno jest dobry, może mógłbyć lepszy, ale patrzać na skład jaki miał do dyspozycji Ranieri w tym spotkaniu, jest dobry.
Ciekawą statystykę podano na tym forum.
Udało mi się pobrać fragment pliku z bramką Palladino i to chyba można nazwać sukcesem :roll:.piotrek.prz pisze:Oto bramki (www.juventuz.com/forum):
Ciekawą statystykę podano na tym forum.
Najlepszym strzelcem w meczach towarzyskich okazuje się Trezeguet. Nie miałbym nic przeciwko, żeby tak strzelał też w lidze...Juve scorers in friendlies:
1. Trezeguet.......4
2. Del Piero........3
2. Palladino........3
4. Nedved..........2
5. Marchionni......1
5. Molinaro.........1
5. Legrottaglie....1
5. Salihamidzic...1
5. Iaquinta.........1
5. Boumsong......1
5. Zalayeta........1
5. Bottone..........1
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2007, 20:41 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.
- darek
- Juventino
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Oto zamieszczam wam skrot:
Widzac ten skrot stwierdzam,ze forma rosnie i morale napewno po tym meczu podskoczyly.Z tego co ogladalem to widzialem co chwile grozne akcje Bianconerich co mzoe cieszyc,mimo,iz to byla druzyna z serie d.
ps-Bramka Legro piekna i nie zdziwie sie,jezeli Ranieri go pozostawi w Juve.Na rezerwe bedzie pasowal(chyba,ze Boum Boum nie odejdzie)
Widzac ten skrot stwierdzam,ze forma rosnie i morale napewno po tym meczu podskoczyly.Z tego co ogladalem to widzialem co chwile grozne akcje Bianconerich co mzoe cieszyc,mimo,iz to byla druzyna z serie d.
ps-Bramka Legro piekna i nie zdziwie sie,jezeli Ranieri go pozostawi w Juve.Na rezerwe bedzie pasowal(chyba,ze Boum Boum nie odejdzie)
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wielkie dzięki. Nie udało mi się pobrać bramek z tamtych linków i to była jedyna okazja, aby zobaczyć chociaż część meczuMati1990 pisze:Oto zamieszczam wam skrot:
Wolałbym, żeby jako obrońca bronił dostępu do własnej bramki. Bramka rzeczywiście piękna. Tylko czy to ona powinna zadecydować o jego przyszłości?Mati1990 pisze:ps-Bramka Legro piekna i nie zdziwie sie,jezeli Ranieri go pozostawi w Juve.Na rezerwe bedzie pasowal(chyba,ze Boum Boum nie odejdzie)
Wonki pisze:PS rozwalił mnie jeden z komentarzy pod newsem z zapowiedzią meczu:To tak głupie, że aż śmieszne :lol:"Real Madrid offer 40m € for Juve striker Nicola Legrottaglie."
Myślałem, że nie jest to zabronioneIbrahimović pisze:Tekst ten pochodzi z serwisu www.juventuz.com. Ktos poprostu skopiowal :roll:
heh ciekawe info na juventuz.com
"Real Madrid offer 40m € for Juve striker Nicola Legrottaglie."
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2007, 09:59 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Czacha16
- Juventino
nono ale piekna bramka Legro moze by go tak lepiej Ranieri wyprobowal w ataku :lol:. Nie no Legro moze zostac na lawe razem z Boumsongiem a w pierwszym skladzie Andrade i Criscito na srodku obrony chyba ze zarzad jednak zrobi nam jakas mila niespodzianke i kupi kogos wtedy mozna sie pozbyc Legro albo Bum Buma 8)
- Wonki
- Juventino
Wynik był do przewidzenia, nie ma on większego znaczenia, po skrócie trudno stwierdzić cokolwiek nadzwyczajnego o naszej grze. A, zaraz, można - rezerwy rezerw mamy wystarczające na zespoły klasy Biellese
jestem pewien, że gdyby nie turniej Primavery oraz powołania Juventinich to bylibyśmy świadkami o wiele bardziej pasjonującego meczu Juve vs Primavera 
Tymczasem czekamy na sobotę
PS rozwalił mnie jeden z komentarzy pod newsem z zapowiedzią meczu:

Tymczasem czekamy na sobotę

PS rozwalił mnie jeden z komentarzy pod newsem z zapowiedzią meczu:
To tak głupie, że aż śmieszne :lol:"Real Madrid offer 40m € for Juve striker Nicola Legrottaglie."
wiem o tymIbrahimović pisze:Tekst ten pochodzi z serwisu www.juventuz.com. Ktos poprostu skopiowal :roll:

Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2007, 23:21 przez Wonki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ibrahimović
- Juventino