Przebudowa Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 23:35

Skibil pisze:A ja wyczytałem na onecie że Rolandinho o Kaka biją się o to kto ma przejść do Juve... Co to za bzdury? xD
Możesz podać źródło?
mati__________ pisze:Jest napisane że Inter obserwuje negocjacje między Juventusem i Nedvedem.
A może chodzi o to że włodarze klubu z Mediolanu wpływając na Mino Raiolę chcą skusić Nedveda do zakończenia kariery i tym samym pozbawić przeciwnika tak wspaniałego zawodnika :)
To być może miał na myśli autor newsa. Bo sprowadzenie Nedveda do Interu, bądźmy szczerzy - nierealne. Dlatego nie rozumiem reakcji niektórych userów na forum...

bartekoo2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 00:04

szczypek jaki poważny :rotfl:

@Kuba@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 00:22

szczypek pisze:
Skibil pisze:A ja wyczytałem na onecie że Rolandinho o Kaka biją się o to kto ma przejść do Juve... Co to za bzdury? xD
Możesz podać źródło?
Nie wyczułeś nutki ironii w wypowiedzi Skibil`a? :think:

a co do Nedveda...ehh bądźmy poważni, myślałem, że plotki tego typu nie wywołają nawet już zbędnych komentarzy sądziłem, że taka głupota zostanie przmilczana.... szkoda już gadać ehh. czego to ludzie nie zrobią żeby starać sie zepsuc atmosfere w klubie :/ ale i tak na nic ich starania....

Obrazek
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 01:02

Brawo @Kuba@ :P :bravo: ;)

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 09:00

mati__________ pisze: A może chodzi o to że włodarze klubu z Mediolanu wpływając na Mino Raiolę chcą skusić Nedveda do zakończenia kariery i tym samym pozbawić przeciwnika tak wspaniałego zawodnika :)
Nawet jeżeli tak jest to skąd miałaby o takich niecnych zamierzeniach interu wiedzieć prasa :)
No bez kitu w to już prędzej bym uwierzył 8)

Taka głupota nie może zostać przemilczana, po prostu MUSI zostać wyśmiana :wink: nudno by było jakby były na forum tylko poważne tematy, chociaz ten nadaje sie bardziej do przeróbki na "żarty dowcipy kawały" :P

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 13:09

bartekoo2 pisze:szczypek jaki poważny :rotfl:
@Kuba@ pisze:Nie wyczułeś nutki ironii w wypowiedzi Skibil`a? :think:
Heh zastanawia mnie po prostu co taki post wnosi do tematu? Mogę jedynie domyślać się jakie intencje miał piszący. I to byłoby wszystko na ten temat.
Xiao pisze:La Stampa informuje natomiast o tym, że Inter dokładnie obserwuje negocjacje Pavla Nedveda z działaczami Juventusu, a sprzymierzeńca może mieć po stronie agenta Czecha, Mino Raioli, który wcześniej uczestniczył w transferze Zlatana Ibrahimovica do Nerazzurrich.
Czy jest tutaj mowa o tym, że Inter chce kupić Nedveda? :doh:

Quake

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 13:27

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... aje,942265 ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości :rotfl:

Forza Juve
Juve_kubusthc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 13:41

Quake pisze:http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... aje,942265 ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości :rotfl:
I to co tam powiedzial AMEN tak sie stanie xD mysle ze Pavel zagra jeszcez 1 sezon oprocz tego :]

Obrazek
Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 13:59

Tak swoją drogą to kolejny piłkarz odpada z planów nowego Juve...
Jest nim ......... Tacchinardi

Dla tych co nie znają angielskiego:
Alessio Tacchinardi powrócił do swojego klubu , jednakże jest w Juve tylko przejściowo. Nie pojedzie na dzisiejszy obóz przygotowawczy .
Wole nie trenować z drużyną , z którą będę musiał się rozstać za klika dni.To kwesta godzin i będę znał moją przyszłość.-przyznał pomocnik.
Claudio Ranieri nie widzi Tacchinardi'ego jako części planu , wygląda na to że sukcesy tego pomocnika w Europie i Serie A są dla niego przeszłością. Tamto Juve już ni istnieje i jak przyznał sam zawodnik jest trochę zdezorientowany różnymi faktami:
"Śledziłem ostatnie doniesienia w gazetach , o renegocjacji kontraktów kilku z moich kolegów z drużyny i myślę , że było trochę zamieszania , zasadniczego niedoświadczenia , za dużo pomyłek. Byłem zaskoczony gestem Trezegueta. Wiele rzeczy zmieniło się przez te 2 lata."
Po grze w La Liga defensywny pomocnik chce grać tylko w w Italii.
"Myżlę , że prezydent Atalanty , dał mi odczuć , że jestem dla niego ważny , ale nie tylko on..."
Sam zawodnik zapewne wolałby grać w Europejskich pucharach , dlatego Sampdoria i Fiorentina czekają tylko na "zielone światło" od Juventusu by rozpocząć negocjacje.
News

No cóż, obawiam się , że to koniec przygody tego pomocnika z Juve. Szkoda mi go gdyż swego czasu był to 1 najlepszych defensywnych pomocników...

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 14:12

---------IBRA(DP)-------TREZ------
NEDVED-VIEIRA---EMERSON---CAMO
ZAMBRO-CANNA--THURAM---ZEBINA
--------------BUFFON-------------------

----------DP---------TREZ------------
NEDVED-TIAGO--ALMIRON(IAQUINTA)--CAMO
CHELLINI--ANDRADE--CRISCITO--GRYGERA
--------------BUFFON---------------------

Niezła przebudowa drużyny oczywiscie wymuszona ale obecna ekipa nie jest szczerze gorsza od tej z przed 2 lat :D

@Kuba@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 15:56

@Kuba@ pisze:Nie wyczułeś nutki ironii w wypowiedzi Skibil`a? :think:
szczypek pisze:Heh zastanawia mnie po prostu co taki post wnosi do tematu? Mogę jedynie domyślać się jakie intencje miał piszący. I to byłoby wszystko na ten temat.
pff, wyluzuj :/ . A tak apropos popatrz troche na siebie czasem bo Twój komentarz do mojej wypowiedzi również nie wniósł nic ciekawego do tematu.
Jeżeli nie interesuje Cię to co piszę to przynajmniej oszczędź sobie uszczypliwych i zbędnych komentarzy. dziękuję.

Miolli pisze:Alessio Tacchinardi powrócił do swojego klubu , jednakże jest w Juve tylko przejściowo. Nie pojedzie na dzisiejszy obóz przygotowawczy .
Wole nie trenować z drużyną , z którą będę musiał się rozstać za klika dni.To kwesta godzin i będę znał moją przyszłość.-przyznał pomocnik.
Claudio Ranieri nie widzi Tacchinardi'ego jako części planu , wygląda na to że sukcesy tego pomocnika w Europie i Serie A są dla niego przeszłością. Tamto Juve już ni istnieje i jak przyznał sam zawodnik jest trochę zdezorientowany różnymi faktami:
"Śledziłem ostatnie doniesienia w gazetach , o renegocjacji kontraktów kilku z moich kolegów z drużyny i myślę , że było trochę zamieszania , zasadniczego niedoświadczenia , za dużo pomyłek. Byłem zaskoczony gestem Trezegueta. Wiele rzeczy zmieniło się przez te 2 lata."
"Myżlę , że prezydent Atalanty , dał mi odczuć , że jestem dla niego ważny , ale nie tylko on..."
Sam zawodnik zapewne wolałby grać w Europejskich pucharach , dlatego Sampdoria i Fiorentina czekają tylko na "zielone światło" od Juventusu by rozpocząć negocjacje.
Szkoda mi troche, że tak to się potoczyło z Tacchinardim, lubiłem gościa.

Obrazek
Mortal Wombat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 16:14

dp10 pisze:---------IBRA(DP)-------TREZ------
NEDVED-VIEIRA---EMERSON---CAMO
ZAMBRO-CANNA--THURAM---ZEBINA
--------------BUFFON-------------------

----------DP---------TREZ------------
NEDVED-TIAGO--ALMIRON(IAQUINTA)--CAMO
CHELLINI--ANDRADE--CRISCITO--GRYGERA
--------------BUFFON---------------------

Niezła przebudowa drużyny oczywiscie wymuszona ale obecna ekipa nie jest szczerze gorsza od tej z przed 2 lat :D
No niezły jest nawet ten skład, a nawet trochę odmłodzony :D

Obrazek
..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2007, 18:18

@Kuba@ pisze:pff, wyluzuj :/ . A tak apropos popatrz troche na siebie czasem bo Twój komentarz do mojej wypowiedzi również nie wniósł nic ciekawego do tematu.
Jeżeli nie interesuje Cię to co piszę to przynajmniej oszczędź sobie uszczypliwych i zbędnych komentarzy. dziękuję.
Dlaczego ma mnie nie interesować co myślą i piszą inni? Przecież właśnie do takich celów tworzone są fora dyskusyjne :) Mój komentarz do Twojej wypowiedzi nie musiał niczego wnieść do tematu, ponieważ był on jedynie odpowiedzią na zadane przez Ciebie pytanie.
PS Post, który nie wniósł niczego nowego do tematu, to oczywiście post Skibil`a :-D
I to byłoby wszystko na ten temat.
Co do topicu...
Miolli pisze:Tak swoją drogą to kolejny piłkarz odpada z planów nowego Juve...
Jest nim ......... Tacchinardi

Dla tych co nie znają angielskiego:
Alessio Tacchinardi powrócił do swojego klubu , jednakże jest w Juve tylko przejściowo. Nie pojedzie na dzisiejszy obóz przygotowawczy .
News

No cóż, obawiam się , że to koniec przygody tego pomocnika z Juve. Szkoda mi go gdyż swego czasu był to 1 najlepszych defensywnych pomocników...
Jeśli to prawda to rzeczywiście szkoda, bo to mimo wszystko ciągle jest jeden z lepszych defensywnych pomocników (o czym światczy chociażby zainteresowanie innych klubów).

ODPOWIEDZ