Przebudowa Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Xiao

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 16:56

Zamieszczamy informacje dotyczące letniego mercato w wykonaniu Juventusu, jakie pojawiły się dzisiaj we włoskiej prasie. Według Tuttosportu, Barzagli odmówił przejścia do Turynu i pozostanie w Palermo. "Na Sycylii czuję się bardzo dobrze, to powód do dumy, że mogę być kapitanem Palermo" powiedział obrońca. Dlatego działacze Bianconerich skupią się na negocjacjach w sprawie transferu Nicolasa Burdisso, kwota odstępnego ma wynieść 10 milionów euro. Podobno Claudio Ranieri rozmawiał już telefonicznie w tej sprawie z trenerem Interu, Roberto Mancinim. Sam piłkarz jednak zaprzecza: "Nie zdradzę Interu po tym, co dla mojej rodziny zrobił prezydent Moratti - miałbym serce z kamienia. Juve? Nic mi na ten temat nie wiadomo, z powodu meczu z Peru nie rozmawiałem jeszcze ze swoim agentem. Jeśli tylko Inter postawi na mnie, na 100% zostanę w Mediolanie." Natomiast nieoficjalnie mówi się o tym, że Juventus zarezerwował już sobie na przyszły sezon dwóch zawodników: Fabio Quagliarellę z Udinese i utalentowanego Daniele Cacia z Piacenzy (33 bramki w 85 spotkaniach). La Stampa informuje natomiast o tym, że Inter dokładnie obserwuje negocjacje Pavla Nedveda z działaczami Juventusu, a sprzymierzeńca może mieć po stronie agenta Czecha, Mino Raioli, który wcześniej uczestniczył w transferze Zlatana Ibrahimovica do Nerazzurrich.
Serwis tuttomercatoweb.com dodaje, że Marcelo Zalayeta nawiązał kontrakt z Deportivo La Coruna i możliwe, że Urugwajczyk już niedługo zmieni barwy klubowe. Oprócz tego na wylocie z Turynu są tacy zawodnicy jak: Piccolo, Urbano, Giannichedda, Tacchinardi, oraz Boumsong, który osobiście wolałby pozostać w Serie A.

zdorlo: La Stampa/Tuttosport/tuttomercatoweb

Ciekawe rozwiazanie zaklepanie sobie zawodnikow na przyszly sezon :)

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 17:10

Xiao pisze:Zamieszczamy informacje dotyczące letniego mercato w wykonaniu Juventusu, jakie pojawiły się dzisiaj we włoskiej prasie. Według Tuttosportu, Barzagli odmówił przejścia do Turynu i pozostanie w Palermo. "Na Sycylii czuję się bardzo dobrze, to powód do dumy, że mogę być kapitanem Palermo" powiedział obrońca. Dlatego działacze Bianconerich skupią się na negocjacjach w sprawie transferu Nicolasa Burdisso, kwota odstępnego ma wynieść 10 milionów euro. Podobno Claudio Ranieri rozmawiał już telefonicznie w tej sprawie z trenerem Interu, Roberto Mancinim. Sam piłkarz jednak zaprzecza: "Nie zdradzę Interu po tym, co dla mojej rodziny zrobił prezydent Moratti - miałbym serce z kamienia. Juve? Nic mi na ten temat nie wiadomo, z powodu meczu z Peru nie rozmawiałem jeszcze ze swoim agentem. Jeśli tylko Inter postawi na mnie, na 100% zostanę w Mediolanie." Natomiast nieoficjalnie mówi się o tym, że Juventus zarezerwował już sobie na przyszły sezon dwóch zawodników: Fabio Quagliarellę z Udinese i utalentowanego Daniele Cacia z Piacenzy (33 bramki w 85 spotkaniach). La Stampa informuje natomiast o tym, że Inter dokładnie obserwuje negocjacje Pavla Nedveda z działaczami Juventusu, a sprzymierzeńca może mieć po stronie agenta Czecha, Mino Raioli, który wcześniej uczestniczył w transferze Zlatana Ibrahimovica do Nerazzurrich.
Serwis tuttomercatoweb.com dodaje, że Marcelo Zalayeta nawiązał kontrakt z Deportivo La Coruna i możliwe, że Urugwajczyk już niedługo zmieni barwy klubowe. Oprócz tego na wylocie z Turynu są tacy zawodnicy jak: Piccolo, Urbano, Giannichedda, Tacchinardi, oraz Boumsong, który osobiście wolałby pozostać w Serie A.

zdorlo: La Stampa/Tuttosport/tuttomercatoweb

Ciekawe rozwiazanie zaklepanie sobie zawodnikow na przyszly sezon :)
Sam to tłumaczyłeś? :lol:

Obrazek
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 17:21

Nedved w interze... nie rozmieszajcie mnie takimi bzdurami - już to widzę :) czego to gazety nie wymyslą przecież powiedział już dawno że sa dwie opcje albo zostaje w Juve :D albo kończy karierę :cry:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 17:25

To że Nedved mógłby przejść do Interu to chyba najgłupsza rzecz jaką można było przeczytać ostatnio. Ubaw po pachy :rotfl:

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 17:36

Nedved w interze :rotfl: . Na prawdę najlepszy żart jaki słyszałem. Sam powiedział tak jak ktoś wyżej wymienił że albo zostanie w Juve albo emeryturka. Lepsza sto razy 1 opcja. Pavel nam tego nie zrobi.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 17:45

to na solojuve jest ...

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 17:53

Xiao pisze:Natomiast nieoficjalnie mówi się o tym, że Juventus zarezerwował już sobie na przyszły sezon dwóch zawodników: Fabio Quagliarellę z Udinese i utalentowanego Daniele Cacia z Piacenzy (33 bramki w 85 spotkaniach).
Nieoficjalnie. Który to już raz słysze, że coś jest nieoficjalnie?
Xiao pisze:La Stampa informuje natomiast o tym, że Inter dokładnie obserwuje negocjacje Pavla Nedveda z działaczami Juventusu, a sprzymierzeńca może mieć po stronie agenta Czecha, Mino Raioli, który wcześniej uczestniczył w transferze Zlatana Ibrahimovica do Nerazzurrich.
A to już bardziej "ciekawszy" news. Ale no comment.
krystiank pisze:to na solojuve jest ...
Poważnie?

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 19:46

To jedno zdanie o Nedvedzie na tyle zwiększa niewiarygodność tego "newsa", że upadek z fotela bardzo wskazany :wink: ze śmiechu rzecz jasna :rotfl: można spać spokojnie :whistle:

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 21:49

Jest napisane że Inter obserwuje negocjacje między Juventusem i Nedvedem.
A może chodzi o to że włodarze klubu z Mediolanu wpływając na Mino Raiolę chcą skusić Nedveda do zakończenia kariery i tym samym pozbawić przeciwnika tak wspaniałego zawodnika :)

Przecież wtedy też nas osłabiają, mimo że nie sprowadzą Pavla do siebie.
Żeby nie było, pisałem to pół żartem gdyż nie wierzę że Inter mógłby się posunąć do tego stopnia :)

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 22:32

A ja wyczytałem na onecie że Rolandinho o Kaka biją się o to kto ma przejść do Juve... Co to za bzdury? xD

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 22:36

Pavel w interze :rotfl: bez przesady. Ciekawa ta opcja z zaklepaniem piłkarzy na przyszłe marceto!! :D

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Juve_kubusthc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 22:41

mati__________ pisze:Jest napisane że Inter obserwuje negocjacje między Juventusem i Nedvedem.
A może chodzi o to że włodarze klubu z Mediolanu wpływając na Mino Raiolę chcą skusić Nedveda do zakończenia kariery i tym samym pozbawić przeciwnika tak wspaniałego zawodnika :)

Przecież wtedy też nas osłabiają, mimo że nie sprowadzą Pavla do siebie.
Żeby nie było, pisałem to pół żartem gdyż nie wierzę że Inter mógłby się posunąć do tego stopnia :)
A ja mysle ze sa zdolni do wszystkiego i mysle ze oni sterowali całą Calciopoli mozecie mnie wysmiac ale to sa moje myśli. Wszystko przez pewnego komisarza FIG nad ktorym długo rozkminialem i doszedlem do takich wniosków... inter popelnia mega matactwa ktore jeszce lepiej maskuje...

Obrazek
Alizee18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 22:44

Nedved w interze to jest niemozliwe naprawde i nie wykonalne Palel albo zakonczy kariere albo zostanie na kolejny sezon w Juve ale raczej da sie skusic i zostanie jeszcze jeden sezon

Juve_kubusthc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 22:46

Alizee18 pisze:Nedved w interze to jest niemozliwe naprawde i nie wykonalne Palel albo zakonczy kariere albo zostanie na kolejny sezon w Juve ale raczej da sie skusic i zostanie jeszcze jeden sezon
No dokładnie ja jestem w 90% przekonany ze bedzie gral nie odmowi sobie tej przyjemnosci spodkania sie z Interem i dokopania im xD

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 22:47

Nedved w Interze - nie wierzę. To oczywiście niemożliwe.
Tacchinardi na wylocie? Mam nadzieję, że to też tylko plotka.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ