Złote Buty dla Tottiego !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
faller

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 11:16

Ja się tam cieszę, że Totti wygrał te ciżemki. W tym sezonie gra naprawdę dobrze i zasłużył na tą nagrodę.

EDIT:
Ten post został zmodyfikowany przez... nie wiem kogo, a kolejny został usunięty.
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2007, 14:24 przez faller, łącznie zmieniany 2 razy.

MaxiLopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 11:23

Gdyby jeszcze te wszystkie karne wykorzystał to byłby kilka kolejek temu pewniakiem. Ale to dobrze, że znowu Włoch.

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 16:53

Nie pozostaje nic innego jak pogratulować kapitanowi Romy.... w tym sezonie naprawde był w formie...gdyby nie słaby start Romy w rozgrywkach to nie widomo czy nie poprowadził by jej do mistrzostwa.

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 20:55

gratulacje dla Francesco i oby wrócił do reprezentacji bo z taką formą napewno sie przyda. i zycze w nastepnym sezonie tyle samo bramek tylko po pierwsze strzelaj sobie kiedy chcesz ale nie w meczach z Juve a po drugie i tak DP albo Treze (jesli zostanie a jak nie to Palla) bedą lepsi :D :D :D :D

Obrazek
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 16:26

A ile takie buty kosztują? Bo ja mam trochę odłożone w skarbonce... I czy trzeba je długo rozchodzić? Bo jak tak, to ja se wole kupić buty jakiejś sprawdzonej firmy, bo o tym GoldenBoocie to jeszce nie słyszałem.

The_Stig

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 17:06

Bravo Totti. :bravo: Piłkarz miał wspaniały sezon, zasłużył sobie. Został królem strzelców Ligi włoskiej, a to już duży sukces. Szanuje go, za swoją miłość do klubu, troche jest podobny do naszego Alexa, ale to zupełnie inny charakter

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
ODPOWIEDZ