Złote Buty dla Tottiego !
- faller
- Juventino
Ja się tam cieszę, że Totti wygrał te ciżemki. W tym sezonie gra naprawdę dobrze i zasłużył na tą nagrodę.
EDIT:
Ten post został zmodyfikowany przez... nie wiem kogo, a kolejny został usunięty.
EDIT:
Ten post został zmodyfikowany przez... nie wiem kogo, a kolejny został usunięty.
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2007, 14:24 przez faller, łącznie zmieniany 2 razy.
- TomiQ
- Juventino
Nie pozostaje nic innego jak pogratulować kapitanowi Romy.... w tym sezonie naprawde był w formie...gdyby nie słaby start Romy w rozgrywkach to nie widomo czy nie poprowadził by jej do mistrzostwa.
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- tabo89
- Juventino
- Donnie
- Juventino
A ile takie buty kosztują? Bo ja mam trochę odłożone w skarbonce... I czy trzeba je długo rozchodzić? Bo jak tak, to ja se wole kupić buty jakiejś sprawdzonej firmy, bo o tym GoldenBoocie to jeszce nie słyszałem.
- The_Stig
- Juventino
Bravo Totti.
Piłkarz miał wspaniały sezon, zasłużył sobie. Został królem strzelców Ligi włoskiej, a to już duży sukces. Szanuje go, za swoją miłość do klubu, troche jest podobny do naszego Alexa, ale to zupełnie inny charakter

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!