Emerson w Milanie!?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 14:10

dla mnie to obojetne gdzie on bedzie gral bo dla mniej est zwyklym zdrajca - jednym z tych ktorzy opuscili Juve w trudnych chwilach i teog nie wybacze

a z drugiej strony to respect dla Milanu - nie wiem czy jeszcze jakis inny klub odwazyl sie grac z taka stara kadra bez zadnych młodzików

Obrazek
CannaDaroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 11:06

Puma był kiedyś dobry jak grał w AS Roma,puzniej grał w Juve ale jusz troche gorzej teraz nie gra nic a w Milanie nie wiem jak będzie grał napewno będzie siedział na ławie bo pomocnika DEW to oni maja Gatusso
nich Milan traci kase na takie zbedne transfery..... :-D :rotfl: :rotfl:

WIERNOSĆ
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole :)
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 11:16

Jakbyś się trochę zainteresował Milanem to wiedziałbyś, że grają często trójką defensywnych pomocników - Gattuso, Pirlo, Ambrosini. A ich alternatywąjest jedynie podstarzały Brocchi. Jak się kończy wpuszczenie go na boisko - widać było w Manchesterze.
Emerson śmiało może zająć miejsce Ambrosiniego, słabego Brocchiego będą mogli pożegnać. W razie urazu czy w trakcie spotkania Ambrosinie może zmieć albo Gattuso albo Emersona.
Jak dla mnie ten transfer ma duży sens.

Emerson to dla mnie bardzo dobry gracz - ale bez przywiązania do barw klubowych. Bynajmniej nie mam mu za złe tego, że nie kocha żadnego z klubów w którym grał - bo i dlaczego musiałby? Traktuje piłkę jak prace. I jest szczery - nigdy nas nie okłamywał, a po odejściu wypowiadał sięo nas miło.
Ja mam po nim miłe wspomnienia.

Dirty mind
m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 21:29

Milan wycofuje ofertę za Emersona więc chyba temat się nam skończył :P

Real postawił ich w dość jednoznacznej sytuacji więc nie dziwię się że zrezygnowali... Wg mnie Emerson byłby sporym wzmocnieniem dla Milanu więc z naszego punktu widzenia wiadomość całkiem optymistyczna :)

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 21:34

m-a-t-t-e-o pisze:Milan wycofuje ofertę za Emersona więc chyba temat się nam skończył :P

Real postawił ich w dość jednoznacznej sytuacji więc nie dziwię się że zrezygnowali... Wg mnie Emerson byłby sporym wzmocnieniem dla Milanu więc z naszego punktu widzenia wiadomość całkiem optymistyczna :)
No to dobrze. Teraz my się musimy wzmocnić.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 21:53

Bo ja wiem czy takie dobre.
Oby to się nie zemściło - jak nam Milan Tiago wykupi. Kasy na pewno więcej dać mogą.

Dirty mind
Germoglidifollia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 22:05

il puma non va al milan..tutt'altro

Ho speso gran parte dei miei soldi per donne, alcol e automobili. Il resto l'ho sperperato.
ODPOWIEDZ