Emerson w Milanie!?
- tabo89
- Juventino
- CannaDaroo
- Juventino
Puma był kiedyś dobry jak grał w AS Roma,puzniej grał w Juve ale jusz troche gorzej teraz nie gra nic a w Milanie nie wiem jak będzie grał napewno będzie siedział na ławie bo pomocnika DEW to oni maja Gatusso
nich Milan traci kase na takie zbedne transfery..... :-D :rotfl: :rotfl:
nich Milan traci kase na takie zbedne transfery..... :-D :rotfl: :rotfl:
WIERNOSĆ
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole

- Venomik
- Juventino
Jakbyś się trochę zainteresował Milanem to wiedziałbyś, że grają często trójką defensywnych pomocników - Gattuso, Pirlo, Ambrosini. A ich alternatywąjest jedynie podstarzały Brocchi. Jak się kończy wpuszczenie go na boisko - widać było w Manchesterze.
Emerson śmiało może zająć miejsce Ambrosiniego, słabego Brocchiego będą mogli pożegnać. W razie urazu czy w trakcie spotkania Ambrosinie może zmieć albo Gattuso albo Emersona.
Jak dla mnie ten transfer ma duży sens.
Emerson to dla mnie bardzo dobry gracz - ale bez przywiązania do barw klubowych. Bynajmniej nie mam mu za złe tego, że nie kocha żadnego z klubów w którym grał - bo i dlaczego musiałby? Traktuje piłkę jak prace. I jest szczery - nigdy nas nie okłamywał, a po odejściu wypowiadał sięo nas miło.
Ja mam po nim miłe wspomnienia.
Emerson śmiało może zająć miejsce Ambrosiniego, słabego Brocchiego będą mogli pożegnać. W razie urazu czy w trakcie spotkania Ambrosinie może zmieć albo Gattuso albo Emersona.
Jak dla mnie ten transfer ma duży sens.
Emerson to dla mnie bardzo dobry gracz - ale bez przywiązania do barw klubowych. Bynajmniej nie mam mu za złe tego, że nie kocha żadnego z klubów w którym grał - bo i dlaczego musiałby? Traktuje piłkę jak prace. I jest szczery - nigdy nas nie okłamywał, a po odejściu wypowiadał sięo nas miło.
Ja mam po nim miłe wspomnienia.
Dirty mind
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Milan wycofuje ofertę za Emersona więc chyba temat się nam skończył 
Real postawił ich w dość jednoznacznej sytuacji więc nie dziwię się że zrezygnowali... Wg mnie Emerson byłby sporym wzmocnieniem dla Milanu więc z naszego punktu widzenia wiadomość całkiem optymistyczna

Real postawił ich w dość jednoznacznej sytuacji więc nie dziwię się że zrezygnowali... Wg mnie Emerson byłby sporym wzmocnieniem dla Milanu więc z naszego punktu widzenia wiadomość całkiem optymistyczna

- darek
- Juventino
No to dobrze. Teraz my się musimy wzmocnić.m-a-t-t-e-o pisze:Milan wycofuje ofertę za Emersona więc chyba temat się nam skończył
- Germoglidifollia
- Juventino
il puma non va al milan..tutt'altro
Ho speso gran parte dei miei soldi per donne, alcol e automobili. Il resto l'ho sperperato.