Dymisja Deschampsa!!!!???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:59

oo nie. polubilem Didiera i jego ofensywna taktyke - zupelnie inna niz ta Capello

a tu teraz niedosc ze rezygnacja DD to jeszcze powrót FC - to nie moze byc prawda

jesli juz Didier ma odejsc to chce Lippiego

Obrazek
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:00

Poczekajmy na jakiś oficjalny komunikat, a nie bawmy sie w gdybanie :!: Choć przyznam że mało prawdopodobna plotka o capello mnie zdefiła. Gdyby to sie okazało prawdą, to kupuję kałacha, jadę do Turynu i "sprzątam" zarząd i trenera. :D

Obrazek
Koziołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:01

Tak jak piszą wszyscy - Deschamps jest dobrym trenerem - w przypadku jego ewentualnego odejścia jedynym trenerem, którego bym widział na miejscu Deschampsa to Marcello Lippi. On z niczego potrafi zrobić wszystko. Jeśli zgodziłby się na przyjęcie stanowiska - Europa nasza...

P.S. Fabio Capello - bez komentarza

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:09

Pozwole sobie wkleić komentarze z njusa na naszym JP. Widać bowiem jakąś sensowną drogę Deschamps'a w ost. kilku wydarzeniach (o ile jego dymisja stanie się faktem).

chyczes | 26.05.2007 | 10:02:27
mam nadzieję że to nie prawda, ale myślę, że coś w tym może być. Od wczoraj Lyon nie ma trenera, a wiemy, że swego czasu interesowali się Deschampsem. Jesli to okaże się prawdą, to czekam na Lippiego.

Buczus_JuveFan | 26.05.2007 | 10:05:42
no to prawda chyczes dobrze mówi: Lyon zwolnił Gerarda, DD mógłby tam wszkoczyć, tymbardziej, że gra tam Maluoda (to nawet się wiąże w sensowną całość !). Także prawdopodobne jest przyjście Lippiego, bo jak wiemy Iaquinta dostawał sporo szans od Lippiego na MŚ, wiecej niż sam Del Piero. Widać więc, że Lippi lubi Vincenzo, a WŁAŚNIE JEGO CHCE KUPIĆ zarząd.

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:11

Jak myślę że Capello może znowu pracować w Juve to aż skóra mi z pleców schodzi. :|
Nabrałem takie obrzydzenia do Capello że po prostu nie wyobrażam go sobie z powrotem w Juve.
Jeśli Didier rzeczywiście odejdzie to niech wróci Lippi.

jasiekm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:13

na eurosporcie 2 mowili o jego dymisji :( boze daj nam lippiego:) szkoda DD:(

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:25

Serie B - Deschamps si e dimesso

Eurosport - sab, 26 mag 06:31:00 2007 Serie B - Secondo quanto sostenuto dalla rete televisiva Sky, Didier Deschamps avrebbe rassegnato le dimissioni da tecnico della Juventus dopo un'accesa riunione con i vertici dirigenziali bianconeri. Il tecnico francese oggi dovrebbe comunque andare in panchina nella sfida di campionato con il Mantova

http://it.eurosport.yahoo.com/26052007/ ... messo.html

KURCZE na włoskim eurosporcie pisze o tym.. tylko Lippi może nas poprowadzić !

ANK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:28

pamietajmy że DD jeden z lepszych trenerów monako niezile grało jak o ich trenował a my mam lepsze zaplecze i z nami miał by lepsze wyniki o niebo a cappelo to jeden wielki konflikt A Lippi to wielka niewiadoma więc DD to najlepszy wybur jest ceniony przez piłkarzy[/url]

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:28

Szkoda DD. Lubiłem go mimo jego błędów jakie czasem popełniał (z czasem coraz mniej) wiadomo w końcu młody trener i musi się jeszcze wiele nauczyć. Wiązałem z nim nadzieje na przyszłość bo to szkoleniowiec, który ma bardzo nowoczesne poglądy na piłkę. Jeśli ma odejść to widziałbym tylko Lippiego na ławce trenerskiej , chociaż zarząd może chcieć zatrudnić kogoś innego. Ostatnio mówiło się o trenerach innych zespołów z Serie A (już nie pamiętam o kogo chodziło dokładnie), więc pożyjemy zobaczymy. A co do Fabio to odpowiedź jest prosta i zwięzła - NIE.

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:30

Kamex22 pisze:Ostatnio mówiło się o trenerach innych zespołów z Serie A (już nie pamiętam o kogo chodziło dokładnie), więc pożyjemy zobaczymy. A co do Fabio to odpowiedź jest prosta i zwięzła - NIE.
Media piszą, że oprócz Lippiego jeszcze może nas przejąc Walter Novellino, który prowadzi Sampdorie, ale mi sięwydaje, że Lippi będzie naszym nowym coach'em, oby oby !

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:34

Nie ma co teraz rozmyślać, poczekajmy na to co się będzie działo na meczu...
A co do Capello to na 100% jest głupia plota wymyślona przez dziennikarzy... no postawcie się na jego miejscu, chcielibyście wracać do Turynu, gdzie kibice mają do was (lekko mówiąc) wstręt?

#AllegriOut
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:36

Buczus_JuveFan pisze:
Kamex22 pisze:Ostatnio mówiło się o trenerach innych zespołów z Serie A (już nie pamiętam o kogo chodziło dokładnie), więc pożyjemy zobaczymy. A co do Fabio to odpowiedź jest prosta i zwięzła - NIE.
Media piszą, że oprócz Lippiego jeszcze może nas przejąc Walter Novellino, który prowadzi Sampdorie, ale mi sięwydaje, że Lippi będzie naszym nowym coach'em, oby oby !
Mówiąc szczerze niewiele wiem o tym trenerze. Może ktoś kto go widział w akcji albo ktoś kto zna go np. z innych klubów powie jak on funkcjonuje. Jaki ma styl? Czy potrafi zmienić sytuacje na boisku poprzez dobre zmiany?

jarmel pisze:no postawcie się na jego miejscu, chcielibyście wracać do Turynu, gdzie kibice mają do was (lekko mówiąc) wstręt?
jakbym był trenerem Juve nigdy bym nie opuścił mojego zespołu nawet w Serie C więc nie mogę powiedź co był czuł na jego miejscu, chociaż to jasne że on po prostu nie będzie się pchać tam gdzie go nie chcą.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2007, 10:39 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:36

Obrazek

Oto chyba jak mi się wydaje, głowne tematy dzisiejszych gazet we włoszech.

La Gazzetta dello Sport

Berlusconi a Moratti: `Facciamo il superderby`

Galliani `Al Milan arrivera` una grande punta`

Deschamps-Juve: gia` finita?

Sky anticipa la notizia: il motivo e` il dissidio con il d.s. Secco

Beckham esclusivo

Serie B: Genoa d`assalto, Napoli prudente torna a 2 punte

Giro: Grandi Bruseghin e Di Luca

Tuttosport

Didi`: Juve addio

Non c`e` intesa con la societa`, rispunta l`ipotesi Lippi

E` Sissoko il colpo per il centrocampo. Il Liverpool tratta

Gelo tra Cairo e De Biasi. Toro sul baby Malonga

Milan, le scuse all`Inter. Galliani cerca il bomber

Il Corriere dello Sport/Stadio

Juve, via Deschamps!

La societa` accetta le dimissioni: al suo posto e` quasi certo il ritorno di Lippi. Decisivo il contrasto con Secco e Bettega. Oggi col Mantova il saluto ai tifosi

E` furia Inter contro il Milan

`Rossoneri maleducati, non sanno vincere`. Ambrosini: `Era gogliardia`

Il Napoli a Verona si gioca mezza A. Bari, brivido salvezza

Ronaldinho si scopre: `Sono orgoglioso di piacere al Milan`

znalazłem na eurosporcie >http://it.eurosport.yahoo.com/26052007/ ... addio.html

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:45

totalny szok :shock: kurde szkoda go. prowadzic klub w takim ciezkim sezonie i na koncu zostac w kulki zrobionym. bardzo to chamsko...

no coz trzeba czekac na rozwoj sytuacji, ale pewnie zatrudnia Lippiego.
mi by osobiscie Guusa Hiddink pasowal na trenera Juve :D

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 10:48

No i proszę, proszę okazuje się, że to jednak może nie jest zwykła plotka. Szczerze mówiąc jestem zaskoczony bo mimo wielu spekulacji nie sądziłem, aby DD mógł już teraz opuścić Juve. A tutaj się teraz okazuje, że jednak jest to wielce prawodpodobne.

ODPOWIEDZ