Puchar Włoch - srebrna gwiazdka już za rok ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy Juventus jest wstanie zdobyć po raz dziesiąty Puchar Włoch ?

Tak
64
84%
Nie
12
16%

Liczba głosów: 76
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2007, 17:38

Celem naszym jest Scudetto. A nie żadne miejsca 1-4. Co nam z awansu do Ligi Mistrzów, jeżeli będziemy frajerami?

Puchar Włoch z racji naszej nieobecności w rozgrywkach europejskich jest również włączony w nasz cel.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2007, 18:41

Według mnie powinni priorytetowo zająć się raczej na tym, żeby awansować do Ligi Mistrzów bądź eliminacji do LM tj. miejsce 1-4 tabeli. Sądze jednak, że jak się postarają to uda im się bez problemu wygrać Coppa Italia. Dla chcącego nic trudnego. Zależy to jeszcze od wielu innych rzeczy miedzy innymi zakupów w letnim okienku transferowym:):) Jakby wygrali ten puchar Włoch to byłbym zachwycony chociaż też nie należy oczekiwać cudów zaraz po awansie.

Obrazek
MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 maja 2007, 21:55

_Jah pisze:Celem naszym jest Scudetto. A nie żadne miejsca 1-4. Co nam z awansu do Ligi Mistrzów, jeżeli będziemy frajerami?

Puchar Włoch z racji naszej nieobecności w rozgrywkach europejskich jest również włączony w nasz cel.
Hmmm, Milan nie zdobył Scudetto, a wygrał LM, więc awans z każdego możliwego miejsca do LM jest ważny.

DaNIEl666PoL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 maja 2007, 22:56

o ile mi widadomo gdyby juve wygrało puchar włoch a pużniej superpuchar z drużyna która zdobyła scudetto zagralibyśmy w UEFA :wink:

DaNIEl666PoL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 maja 2007, 22:57

o ile mi widadomo gdyby juve wygrało puchar włoch a pużniej superpuchar z drużyna która zdobyła scudetto zagralibyśmy w UEFA :wink:

JuvenGut

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2007, 23:51

gówno nie zdobędą pucharu bo będą pewnie chcieli byc jak najwyzej w lidze pozatym trafimy w którejs rundzie na ten posrany milan lub inter i dostaniemy po dupie...zresztą puchar Włoch to mi lata :whistle:

Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2007, 15:07

Ja tam miałem nadzieję, że w tym sezonie powalczymy o PW, bo, tak jak już ktoś to pisał, to jedyny sposób na grę w sezonie 2007/08 w Pucharze UEFA. Niestety odpadliśmy bardzo szybko i wtedy się bardzo zmartwiłem, bo myślałem, że jednak o europejskie puchary powalczymy w przyszłym sezonie. No, ale teraz będziemy mogli się skupić na Serie A i oprócz tego Puchar Włoch... Można powalczyć, przynajmniej o tą okrągłą liczbę (10)... Juventus powinien się w przyszłym sezonie postarać o to trofeum :-D

ODPOWIEDZ