Włoski arbiter oskarża działaczy Interu i Milanu
- centek
- Juventino
Cala ta afera mnie co najmniej denerwuje... i odbija sie na moim zdrowiu. Chyba wysle jakis rachunek za leki uspokajajace i nasenne do Interu, w koncu kasy im nie brakuje... chyba ,ze beda chcieli De Santisa uciszyc :?
I tak powiem, oczywiscie jak kazdy temat o calciopoli, i ten mnie podelektryzowal, ale po tych calych cyrkach z lata 06... we wloszech sprawiedliwosci nie widze, ale to nie na boisku jej nie widze tylko przy tych zielonych stolikach!! jasna cholera. Tutaj tylko jakies tajemnicze dokumenty Moggiego moglyby cos wskurac. Bo jesli on cos ma to jest cos konkretnego (znajac Lucka
) ,a i przekupic go nie byloby latwo...
tak czy siak...
Forza La Juve
I tak powiem, oczywiscie jak kazdy temat o calciopoli, i ten mnie podelektryzowal, ale po tych calych cyrkach z lata 06... we wloszech sprawiedliwosci nie widze, ale to nie na boisku jej nie widze tylko przy tych zielonych stolikach!! jasna cholera. Tutaj tylko jakies tajemnicze dokumenty Moggiego moglyby cos wskurac. Bo jesli on cos ma to jest cos konkretnego (znajac Lucka

tak czy siak...
Forza La Juve

- white_wolv
- Juventino
Tu nie chodzi o to czy beda konsekwencje. Slowa De Santisa potwierdzaja tylko to ze dzwonienie do arbitrow bylo w Serie A na porzadku dziennym. Skoro tak to czemu za ten grzech ktorego dopuszczala sie cala czolowka zdegradowano tylko nas ? Przeciez poza kontaktowaniem sie z sedziami Moggiemu do dzis nie nic nie udowodniono..
Jesli te slowa sa prawda to mamy kolejny dowod na to ze ten caly proces to smiech na sali.
Jesli te slowa sa prawda to mamy kolejny dowod na to ze ten caly proces to smiech na sali.
- Mati
- Juventino
Z tego co pamiętam to nie ma dowodów na kontaktowanie się Moggiego z sędziami tylko osobami odpowiedzialnymi za przydzielanie sędziów ...White-wolv pisze:Przeciez poza kontaktowaniem sie z sedziami Moggiemu do dzis nie nic nie udowodniono..
A słowa De Santisa nie powinny wywoływać takiego poruszenia bo nie mówią nic konkretnego, a raczej nic co świadczyło by o oszustwie jakiejkolwiek drużyny
Inna sprawa, że jeśli mówił prawdę to jeszcze bardziej przekonam się że Juventus został oszukany i zdegradowany przez jakieś tam grono urzędasów,
Ale jak było naprawdę - nigdy się nie dowiem ...
- FidoJuve
- Juventino
Jestem przekonany ze teraz kara przypadnie milanowi,za to ze milan pomogl w spadku Juventusowi .Wszystko rozegra sie po ostatnim meczu w SERIE A Przestali kupowac i sa 4?Nagrania i zapisy telefoniczne wszystko udowodnia teraz wystarczy tylko czekac jest naprawde wielu ludzi ktorzy chca aby milanowi sie podwinela noga.
Pisac!