Juventus w Polsce?
- arinho
- Juventino
JUVELUCK PORUSZYŁ CIEKAWY TEMAT DLATEGO MAM WAŻNE PYTANIE , NAPISZCIE ODPOWIEDŹ BO JA NIE WIEM : KIEDY JUVENTUS BYŁ OSTATNIO NA POLSKIEJ ZIEMI ? (CHODZI MI OCZYWIŚCIE O MECZ Z POLSKĄ DRUŻYNĄ - DATA TEGO OSTATNIEGO MECZU )
nie pisz z Capsem.
white_wolv
nie pisz z Capsem.
white_wolv
- DamKam
- Juventino
Oczywiście, ja również byłbym bardzo szczęśliwy jakby się okazało, że kibicom Legii i władzom miasta Warszawy udało się ściągnąć na Łazienkowską nasz ukochany Juventus :!: Ale póki co, jak narazie nie chciałbym się niepotrzebnie na to napalać i robić sobie nadziei. Poza tym, wydaje mi się, że i tak Juve przyleciałby bez największych gwiazd, tak jak to zazwyczaj bywa w tego typu meczach towarzyskich. Choć Juventus to Juventus :-D Pożyjemy, zobaczymy...
- juveluck
- Juventino
12 września 1989 roku graliśmy pierwszy mecz 1/32 finału Pucharu UEFA z Górnikiem Zabrze, wygraliśmy 1-0.arinho pisze:JUVELUCK PORUSZYŁ CIEKAWY TEMAT DLATEGO MAM WAŻNE PYTANIE , NAPISZCIE ODPOWIEDŹ BO JA NIE WIEM : KIEDY JUVENTUS BYŁ OSTATNIO NA POLSKIEJ ZIEMI ? (CHODZI MI OCZYWIŚCIE O MECZ Z POLSKĄ DRUŻYNĄ - DATA TEGO OSTATNIEGO MECZU )
nie pisz z Capsem.
white_wolv

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
- Juventino
Przed meczem była rozgrzewkafigc1898 pisze:A co się zdarzyło przed tym meczem, to każdy fan Juve powinien wiedzieć.

I się właśnie obudziłeś....mpolek pisze:No ja mam do Warszawy 400 Km, ale jakby się okazało, że przyjadą to pierwsze co bym zrobił to w necie zarezerwowałbym bilety albo wsiadłbym w auto i kazał ojcu, żeby mnie zawiózł czym prędzej do stolicy:):) Niesamowite wydarzenie zapewne każy Polski kibic Starej Damy chciałby ich zobaczyć w swoim kraju:):)
Ja to wiem 8)figc1898 pisze:Oto mi chodziło:
03. 09. 1989, na drodze w Polsce zginął w wypadku samochodowym jeden z najlepszych piłkarzy Juve i świata - Gaetano Scirea. Wypadek miał miejsce w okolicach Rawy Mazowieckiej na trasie Katowice - Warszawa. W miejscu tym aktualnie znajduje się mały żelazny krzyż.
Scirea jechał obserwować mecz Górnika Zabrze, przeciwnika Juve w pierwszej rundzie Pucharu UEFA w sezonie 1989/90. Jego FIAT 125 uderzył w minibus, i spłonął z ofiarą w środku...
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2007, 17:30 przez juveluck, łącznie zmieniany 2 razy.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- mpolek
- Qualità Juventino
No ja mam do Warszawy 400 Km, ale jakby się okazało, że przyjadą to pierwsze co bym zrobił to w necie zarezerwowałbym bilety albo wsiadłbym w auto i kazał ojcu, żeby mnie zawiózł czym prędzej do stolicy:):) Niesamowite wydarzenie zapewne każy Polski kibic Starej Damy chciałby ich zobaczyć w swoim kraju:):)
- figc1898
- Juventino
Oto mi chodziło:
03. 09. 1989, na drodze w Polsce zginął w wypadku samochodowym jeden z najlepszych piłkarzy Juve i świata - Gaetano Scirea. Wypadek miał miejsce w okolicach Rawy Mazowieckiej na trasie Katowice - Warszawa. W miejscu tym aktualnie znajduje się mały żelazny krzyż.
Scirea jechał obserwować mecz Górnika Zabrze, przeciwnika Juve w pierwszej rundzie Pucharu UEFA w sezonie 1989/90. Jego FIAT 125 uderzył w minibus, i spłonął z ofiarą w środku...
- jt10
- Juventino
Prawda jest taka, że jakoś nie chce mi się wierzyć w ewentualny przyjazd Juve do Polski na mecz z Legią. Chociaż z drugiej strony, jeśli udało się zaprosić np Bayern Monachium czy Sevillę (Wisła) to czemu nie miało by się udać ze Starą Damą?
Może faktycznie jeśli dowiedzielibyśmy się o oficjalnym zaproszeniu Juventusu (zanim odpowiedzą) do Polski wystosujemy jakieś małe zaproszenie, na pewno kilkaset jak nie kilka tysięcy użytkowników JP podpisałoby się pod nim? Ale to dopiero w sytuacji, kiedy Zarząd Legii bądź ktoś z osób sprawujących władzę w Stolicy poda do wiadomości oficjalną informację o zaproszeniu Juventusu.
Może faktycznie jeśli dowiedzielibyśmy się o oficjalnym zaproszeniu Juventusu (zanim odpowiedzą) do Polski wystosujemy jakieś małe zaproszenie, na pewno kilkaset jak nie kilka tysięcy użytkowników JP podpisałoby się pod nim? Ale to dopiero w sytuacji, kiedy Zarząd Legii bądź ktoś z osób sprawujących władzę w Stolicy poda do wiadomości oficjalną informację o zaproszeniu Juventusu.
- Drabik224
- Juventino
Wierzyć można
Ale ja z Warszawy i odrazu bileciki bym wykupił
Niezależnie od ceny,miejsca i wszystkiego innego
Juz kiedyś myślałem czy to się kiedyś spełni....Widać że prawdopodobne
Oczywiście nie dzielmy skóry na niedźwiedziu bo znajac życie nic nie wyjdzie....Ale marzenia są po to by je spełniać więc pozostaje czekać

Oczywiście nie dzielmy skóry na niedźwiedziu bo znajac życie nic nie wyjdzie....Ale marzenia są po to by je spełniać więc pozostaje czekać

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja czytałem już o tym ponad rok temu i właśnie w minione wakacje Juve miało zawitać w stolicy. Ale chyba cała ta sytuacja z Serie B spowodowała to, że tak się nie stało :płaczę:
... ale znowu nasuwa się okazja.... :evil:
... ale znowu nasuwa się okazja.... :evil:
- alex_KiNiO
- Juventino
Fajnie gdyby JUVE prezyjechało do Polski i to na mecz z L. Legia jest moim ulubionym polskim klubem i chętnie wybrałbym sie do Wa-wy na mecz JUVE-Legia
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli