Juventus w Polsce?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 17:02

Ale przecież Celtic nie ma z Wisłą zgody. Legia i Juve niestety tak ;)

arinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 17:03

JUVELUCK PORUSZYŁ CIEKAWY TEMAT DLATEGO MAM WAŻNE PYTANIE , NAPISZCIE ODPOWIEDŹ BO JA NIE WIEM : KIEDY JUVENTUS BYŁ OSTATNIO NA POLSKIEJ ZIEMI ? (CHODZI MI OCZYWIŚCIE O MECZ Z POLSKĄ DRUŻYNĄ - DATA TEGO OSTATNIEGO MECZU )

nie pisz z Capsem.
white_wolv

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 17:05

Oczywiście, ja również byłbym bardzo szczęśliwy jakby się okazało, że kibicom Legii i władzom miasta Warszawy udało się ściągnąć na Łazienkowską nasz ukochany Juventus :!: Ale póki co, jak narazie nie chciałbym się niepotrzebnie na to napalać i robić sobie nadziei. Poza tym, wydaje mi się, że i tak Juve przyleciałby bez największych gwiazd, tak jak to zazwyczaj bywa w tego typu meczach towarzyskich. Choć Juventus to Juventus :-D Pożyjemy, zobaczymy...

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 17:15

arinho pisze:JUVELUCK PORUSZYŁ CIEKAWY TEMAT DLATEGO MAM WAŻNE PYTANIE , NAPISZCIE ODPOWIEDŹ BO JA NIE WIEM : KIEDY JUVENTUS BYŁ OSTATNIO NA POLSKIEJ ZIEMI ? (CHODZI MI OCZYWIŚCIE O MECZ Z POLSKĄ DRUŻYNĄ - DATA TEGO OSTATNIEGO MECZU )

nie pisz z Capsem.
white_wolv
12 września 1989 roku graliśmy pierwszy mecz 1/32 finału Pucharu UEFA z Górnikiem Zabrze, wygraliśmy 1-0.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 17:18

A co się zdarzyło przed tym meczem, to każdy fan Juve powinien wiedzieć.

Obrazek
Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 17:20

figc1898 pisze:A co się zdarzyło przed tym meczem, to każdy fan Juve powinien wiedzieć.
Przed meczem była rozgrzewka :P
mpolek pisze:No ja mam do Warszawy 400 Km, ale jakby się okazało, że przyjadą to pierwsze co bym zrobił to w necie zarezerwowałbym bilety albo wsiadłbym w auto i kazał ojcu, żeby mnie zawiózł czym prędzej do stolicy:):) Niesamowite wydarzenie zapewne każy Polski kibic Starej Damy chciałby ich zobaczyć w swoim kraju:):)
I się właśnie obudziłeś....
figc1898 pisze:Oto mi chodziło:
03. 09. 1989, na drodze w Polsce zginął w wypadku samochodowym jeden z najlepszych piłkarzy Juve i świata - Gaetano Scirea. Wypadek miał miejsce w okolicach Rawy Mazowieckiej na trasie Katowice - Warszawa. W miejscu tym aktualnie znajduje się mały żelazny krzyż.
Scirea jechał obserwować mecz Górnika Zabrze, przeciwnika Juve w pierwszej rundzie Pucharu UEFA w sezonie 1989/90. Jego FIAT 125 uderzył w minibus, i spłonął z ofiarą w środku...
Ja to wiem 8)
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2007, 17:30 przez juveluck, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 17:27

No ja mam do Warszawy 400 Km, ale jakby się okazało, że przyjadą to pierwsze co bym zrobił to w necie zarezerwowałbym bilety albo wsiadłbym w auto i kazał ojcu, żeby mnie zawiózł czym prędzej do stolicy:):) Niesamowite wydarzenie zapewne każy Polski kibic Starej Damy chciałby ich zobaczyć w swoim kraju:):)

Obrazek
figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 17:28

Oto mi chodziło:
03. 09. 1989, na drodze w Polsce zginął w wypadku samochodowym jeden z najlepszych piłkarzy Juve i świata - Gaetano Scirea. Wypadek miał miejsce w okolicach Rawy Mazowieckiej na trasie Katowice - Warszawa. W miejscu tym aktualnie znajduje się mały żelazny krzyż.
Scirea jechał obserwować mecz Górnika Zabrze, przeciwnika Juve w pierwszej rundzie Pucharu UEFA w sezonie 1989/90. Jego FIAT 125 uderzył w minibus, i spłonął z ofiarą w środku...

Obrazek
Obrazek
telioZzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 17:53

Nie ma jak to pomarzyc o juve w Polsce...
Na szczęście marzenia nic nie kosztuja, więc możę na JP pojawi niedługo się
wywiad z top 11 juve w kontekście polskich kibiców Juventusu :lol:

DREAMING ON :D

jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2007, 10:23

Prawda jest taka, że jakoś nie chce mi się wierzyć w ewentualny przyjazd Juve do Polski na mecz z Legią. Chociaż z drugiej strony, jeśli udało się zaprosić np Bayern Monachium czy Sevillę (Wisła) to czemu nie miało by się udać ze Starą Damą?
Może faktycznie jeśli dowiedzielibyśmy się o oficjalnym zaproszeniu Juventusu (zanim odpowiedzą) do Polski wystosujemy jakieś małe zaproszenie, na pewno kilkaset jak nie kilka tysięcy użytkowników JP podpisałoby się pod nim? Ale to dopiero w sytuacji, kiedy Zarząd Legii bądź ktoś z osób sprawujących władzę w Stolicy poda do wiadomości oficjalną informację o zaproszeniu Juventusu.

Drabik224

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2007, 19:16

Wierzyć można :) Ale ja z Warszawy i odrazu bileciki bym wykupił :) Niezależnie od ceny,miejsca i wszystkiego innego :) Juz kiedyś myślałem czy to się kiedyś spełni....Widać że prawdopodobne ;)

Oczywiście nie dzielmy skóry na niedźwiedziu bo znajac życie nic nie wyjdzie....Ale marzenia są po to by je spełniać więc pozostaje czekać :D

www.sokker.org - Najlepszy menager on-line

.....:::::Juventus Forever:::::.....
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 28 lutego 2007, 20:35

Pytanie jest jedno-po co Legii taki blamaż?Przecież Juve to Juve.....

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2007, 13:58

mrozzi pisze:Pytanie jest jedno-po co Legii taki blamaż?Przecież Juve to Juve.....

Wisełka też miała dostać z Sevillą i z Celticiem, a było jak było :D

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 marca 2007, 14:19

Ja czytałem już o tym ponad rok temu i właśnie w minione wakacje Juve miało zawitać w stolicy. Ale chyba cała ta sytuacja z Serie B spowodowała to, że tak się nie stało :płaczę:

... ale znowu nasuwa się okazja.... :evil:

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2007, 16:44

Fajnie gdyby JUVE prezyjechało do Polski i to na mecz z L. Legia jest moim ulubionym polskim klubem i chętnie wybrałbym sie do Wa-wy na mecz JUVE-Legia

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ