"Wszyscy przeciwko nam!"
- TURINIO
- Juventino
DokładnieMamy łatkę sprzedawczyków i nic już z tym nie zrobimy.

To co się dzieje i jak ludzie odbierają teraz Juventus jest doprawdy smutne

Mnie rozmowy z ludźmi,którzy "wiedzą lepiej" i mówią-Juve wygrywało wszystko,bo wszystko kupowali,już męczą

Mam serdecznie dość głupich tekstów typu-co tam w 2 lidze itd

Jestem przekonany o tym,że bianco-neri wrócą na szczyt tylko,że większość prymitywów dalej będzie twierdziła-wygrywają bo kupują :?
Smutne...
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- kow3l
- Juventino
To tez nie ma co sie tak przejmowac opinia osob, ktore o Juventusie nie maja zielonego pojecia. Zapewne 9/10 tych ludzi widzialo tylko kilka spotkan w CL (zeby aby nawet to) i co uslysza od kogos to powtorza. Do nich nigdy nie dotrze,ze Juve moglo wygrac uczciwie. Zawsze jest jakies "ale". Faktycznie Juventus moglby byc o dwie klasy lepszy od innych,a i tak nic by to nie zmienilo. Niestety wymyslone zarzuty odnosnie afery "dopingowej" zasialy ziarnko a calciopolo dobilo gwozdz do trumny. Tak jak w firmie czasami oprocz dobrego goscia musi byc zly, tak samo jest tutaj.. Juve jest zle (Milan jest dobry a Inter jest ZAWSZE dobry:D).Na zawsze. Amen. Co z tego wynika? Kibicowac i nie zwracac uwagi na tych krzykaczy. O pilce maja oni z reguly mizerne pojecie.TURINIO pisze:Dokładnie
To co się dzieje i jak ludzie odbierają teraz Juventus jest doprawdy smutneZawsze nasz klub będzie uważany za "tych złych",sprzedawczyków,złodziei itp
Mnie rozmowy z ludźmi,którzy "wiedzą lepiej" i mówią-Juve wygrywało wszystko,bo wszystko kupowali,już męcząCiężko walczyć samemu przeciwko wszystkim tym,którzy cieszą się z tego co się stało
![]()
Mam serdecznie dość głupich tekstów typu-co tam w 2 lidze itd
Jestem przekonany o tym,że bianco-neri wrócą na szczyt tylko,że większość prymitywów dalej będzie twierdziła-wygrywają bo kupują :?
Smutne...
- wojtas_JuveFan
- Juventino
Dokładnie powinni zleciec wszyscy albo nikt! Dziwne ze intery są nie winne, ale ja równiez wierzę ze to wszystko kiedyś wyjdzie moze teraz jestesmy tym calym sybolem zla itp ale to sie kiedys zwróci trzeba tylko cierpliwie czekac moze nie za rok moze ale zwroci się i to z nawiązka inter już niedlugo spadnie z tego ukradzionego tronu...
- fan_of_juve
- Juventino
Wiecie co to nie jest tylko news na onecie !!! ja ogladajac wiadomosci oczywiscie na naszej TVP1 uslyszalem podobny tekst jak sie nie myle to byl nasz minister sportu Lipiec, choc mozliwe ze to jego wspolpracownik : "Rok temu nikt nie sadzil ze Juventus bedzie zdegradowany " i zaczal sie smiac
Jego zachowanie pokazalo jaka on ma wiedze na tema footballu i jak postrzegAJA NAS inni ;[
nIe da sie tego zmienic chyba ze recznie wytlumaczyc bratu ;D
ps. moglem cos pokrecic z przytoczonymi slowami ;D no ale coz taki byl ich ses

Jego zachowanie pokazalo jaka on ma wiedze na tema footballu i jak postrzegAJA NAS inni ;[
nIe da sie tego zmienic chyba ze recznie wytlumaczyc bratu ;D
ps. moglem cos pokrecic z przytoczonymi slowami ;D no ale coz taki byl ich ses