"Wszyscy przeciwko nam!"

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
TURINIO

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2007, 18:29

Mamy łatkę sprzedawczyków i nic już z tym nie zrobimy.
Dokładnie :/
To co się dzieje i jak ludzie odbierają teraz Juventus jest doprawdy smutne :/ Zawsze nasz klub będzie uważany za "tych złych",sprzedawczyków,złodziei itp :/
Mnie rozmowy z ludźmi,którzy "wiedzą lepiej" i mówią-Juve wygrywało wszystko,bo wszystko kupowali,już męczą :/ Ciężko walczyć samemu przeciwko wszystkim tym,którzy cieszą się z tego co się stało :(
Mam serdecznie dość głupich tekstów typu-co tam w 2 lidze itd :/
Jestem przekonany o tym,że bianco-neri wrócą na szczyt tylko,że większość prymitywów dalej będzie twierdziła-wygrywają bo kupują :?
Smutne...

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' :)
kow3l

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2007, 23:09

TURINIO pisze:Dokładnie :/
To co się dzieje i jak ludzie odbierają teraz Juventus jest doprawdy smutne :/ Zawsze nasz klub będzie uważany za "tych złych",sprzedawczyków,złodziei itp :/
Mnie rozmowy z ludźmi,którzy "wiedzą lepiej" i mówią-Juve wygrywało wszystko,bo wszystko kupowali,już męczą :/ Ciężko walczyć samemu przeciwko wszystkim tym,którzy cieszą się z tego co się stało :(
Mam serdecznie dość głupich tekstów typu-co tam w 2 lidze itd :/
Jestem przekonany o tym,że bianco-neri wrócą na szczyt tylko,że większość prymitywów dalej będzie twierdziła-wygrywają bo kupują :?
Smutne...
To tez nie ma co sie tak przejmowac opinia osob, ktore o Juventusie nie maja zielonego pojecia. Zapewne 9/10 tych ludzi widzialo tylko kilka spotkan w CL (zeby aby nawet to) i co uslysza od kogos to powtorza. Do nich nigdy nie dotrze,ze Juve moglo wygrac uczciwie. Zawsze jest jakies "ale". Faktycznie Juventus moglby byc o dwie klasy lepszy od innych,a i tak nic by to nie zmienilo. Niestety wymyslone zarzuty odnosnie afery "dopingowej" zasialy ziarnko a calciopolo dobilo gwozdz do trumny. Tak jak w firmie czasami oprocz dobrego goscia musi byc zly, tak samo jest tutaj.. Juve jest zle (Milan jest dobry a Inter jest ZAWSZE dobry:D).Na zawsze. Amen. Co z tego wynika? Kibicowac i nie zwracac uwagi na tych krzykaczy. O pilce maja oni z reguly mizerne pojecie.

wojtas_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 08:37

Dokładnie powinni zleciec wszyscy albo nikt! Dziwne ze intery są nie winne, ale ja równiez wierzę ze to wszystko kiedyś wyjdzie moze teraz jestesmy tym calym sybolem zla itp ale to sie kiedys zwróci trzeba tylko cierpliwie czekac moze nie za rok moze ale zwroci się i to z nawiązka inter już niedlugo spadnie z tego ukradzionego tronu...

fan_of_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2007, 09:33

Wiecie co to nie jest tylko news na onecie !!! ja ogladajac wiadomosci oczywiscie na naszej TVP1 uslyszalem podobny tekst jak sie nie myle to byl nasz minister sportu Lipiec, choc mozliwe ze to jego wspolpracownik : "Rok temu nikt nie sadzil ze Juventus bedzie zdegradowany " i zaczal sie smiac :D

Jego zachowanie pokazalo jaka on ma wiedze na tema footballu i jak postrzegAJA NAS inni ;[

nIe da sie tego zmienic chyba ze recznie wytlumaczyc bratu ;D

ps. moglem cos pokrecic z przytoczonymi slowami ;D no ale coz taki byl ich ses

Bo JuVeNtUs ZnAcZy MłOdZiEż, A dO mŁoDyCh ŚwIaT nAlEży.........
Obrazek
ODPOWIEDZ