MŚ w Piłce Ręcznej
- wojteceek
- Juventino
Już odnieśliśmy wielki sukces awansując do Finału. Bo chyba niezbyt wielu wierzyło w aż taki wielki sukces.
To na kogo trafiliśmy w finale to po prostu marzenie, tym bardziej, że Niemcy są gospodarzem tej imprezy. Gdybyśmy ich pokonali to byłoby coś fantastycznego. Boję się tylko o jedno, czy "Szwabom" nie będą pomagać sędziowie, bo powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie pomoc arbitrów nie grali by jutro w wielkim finale.
Do boju Polsko :!:
To na kogo trafiliśmy w finale to po prostu marzenie, tym bardziej, że Niemcy są gospodarzem tej imprezy. Gdybyśmy ich pokonali to byłoby coś fantastycznego. Boję się tylko o jedno, czy "Szwabom" nie będą pomagać sędziowie, bo powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie pomoc arbitrów nie grali by jutro w wielkim finale.
Do boju Polsko :!:
- Aser
- Juventino
Przed finałem niemcy pokazują swoją prawdziwą naturę http://sport.onet.pl/0,1257854,1478791,wiadomosc.html 

- bartus
- Juventino
No i niestety...Zagraliśmy najgorszy mecz na mistrzostwach, może skończyłoby się inaczej gdyby M.Jurasik skończył jedną z piłek przy stanie kiedy przegrywaliśmy jedną bramką. Sędziowie może nie zachwycili, ale nie można zwalać na nich winy. Niemcy nie pokazali klasy, ale nasza gra dziś to była niestety żenada
.
Gratuluję drugiego miejsca.

Gratuluję drugiego miejsca.

- mesju
- Qualità Juventino
Miało być potrójne zwycięstwo Adamka, Małysza i naszych szczypiornistów. Udało się wykonać tylko 1/3 planu, ale to nic. Chyba każdy z nas powinien być zadowolony z wyniku
Bardzo podoba mi się jak zbudowana jest nasza drużyna. Widać zaangażowanie i ogromną chęć walki. Wielkie brawa należą się trenerowi - Bogdanowi Wencie, który z zespołu stworzył rodzinę. Pierwszy raz widziałem jak zawodnik publicznie po spotkaniu przeprasza za swoją grę. Jak Jurasik się wypowiadał to aż tak dziwnie się zrobiło
Przegraliśmy mecz na własne życzenie, ale świat dzisiaj się nie kończy. Walczymy dalej jako vicemistrzowie świata
i nie powinniśmy mieć pretensji do naszych chłopaków.
Z mojej strony: DZIĘKUJĘ!

Bardzo podoba mi się jak zbudowana jest nasza drużyna. Widać zaangażowanie i ogromną chęć walki. Wielkie brawa należą się trenerowi - Bogdanowi Wencie, który z zespołu stworzył rodzinę. Pierwszy raz widziałem jak zawodnik publicznie po spotkaniu przeprasza za swoją grę. Jak Jurasik się wypowiadał to aż tak dziwnie się zrobiło
Przegraliśmy mecz na własne życzenie, ale świat dzisiaj się nie kończy. Walczymy dalej jako vicemistrzowie świata

Z mojej strony: DZIĘKUJĘ!