MŚ w Piłce Ręcznej

W tym pokoju możesz podyskutować z kibicami na temat innych dyscyplin sportowych.
ODPOWIEDZ
wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 10:07

Już odnieśliśmy wielki sukces awansując do Finału. Bo chyba niezbyt wielu wierzyło w aż taki wielki sukces.

To na kogo trafiliśmy w finale to po prostu marzenie, tym bardziej, że Niemcy są gospodarzem tej imprezy. Gdybyśmy ich pokonali to byłoby coś fantastycznego. Boję się tylko o jedno, czy "Szwabom" nie będą pomagać sędziowie, bo powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie pomoc arbitrów nie grali by jutro w wielkim finale.

Do boju Polsko :!:

Aser

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 12:56

Przed finałem niemcy pokazują swoją prawdziwą naturę http://sport.onet.pl/0,1257854,1478791,wiadomosc.html :/

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 19:12

No i mamy wicemistrzów świata :!:
Na pewno gdyby chłopaki zagrali na normalnym, swoim poziomie, mistrzostwo świata powędrowałby do Polski.
Trzeba się cieszyć z tego co mamy :!:

Dziękujemy!!

Obrazek
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 19:15

No i niestety...Zagraliśmy najgorszy mecz na mistrzostwach, może skończyłoby się inaczej gdyby M.Jurasik skończył jedną z piłek przy stanie kiedy przegrywaliśmy jedną bramką. Sędziowie może nie zachwycili, ale nie można zwalać na nich winy. Niemcy nie pokazali klasy, ale nasza gra dziś to była niestety żenada :| .

Gratuluję drugiego miejsca.

Obrazek
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2007, 19:26

Miało być potrójne zwycięstwo Adamka, Małysza i naszych szczypiornistów. Udało się wykonać tylko 1/3 planu, ale to nic. Chyba każdy z nas powinien być zadowolony z wyniku :ok:

Bardzo podoba mi się jak zbudowana jest nasza drużyna. Widać zaangażowanie i ogromną chęć walki. Wielkie brawa należą się trenerowi - Bogdanowi Wencie, który z zespołu stworzył rodzinę. Pierwszy raz widziałem jak zawodnik publicznie po spotkaniu przeprasza za swoją grę. Jak Jurasik się wypowiadał to aż tak dziwnie się zrobiło :wink:

Przegraliśmy mecz na własne życzenie, ale świat dzisiaj się nie kończy. Walczymy dalej jako vicemistrzowie świata :dance: i nie powinniśmy mieć pretensji do naszych chłopaków.

Z mojej strony: DZIĘKUJĘ!

ODPOWIEDZ