Skład Juve 2003/2004

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 18:49

Właśnie brakuje Camo,na jego miejsce Miccoli.Myślę jednak że Miccoli będzie jokerem wchodzącym z ławki...

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 19:05

Ustawienie owszem ciekawe, ale mi jakoś nie pasuje do Juve. Myśle iz zagraja z 2 napastnikami a jedynym wysunietym pomocnikiem bedzie Nedved. A swoja droga jestem ciekaw jak Miccoli wypadlby na pozycji pomocnika.

Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 19:32

JuveQL pisze:Ustawienie owszem ciekawe, ale mi jakoś nie pasuje do Juve. Myśle iz zagraja z 2 napastnikami a jedynym wysunietym pomocnikiem bedzie Nedved. A swoja droga jestem ciekaw jak Miccoli wypadlby na pozycji pomocnika.
Ty tak myślisz, a Lippi chciałby inaczej. Trzeba się rozwijać

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 19:41

Alex-10 pisze:
JuveQL pisze:Ustawienie owszem ciekawe, ale mi jakoś nie pasuje do Juve. Myśle iz zagraja z 2 napastnikami a jedynym wysunietym pomocnikiem bedzie Nedved. A swoja droga jestem ciekaw jak Miccoli wypadlby na pozycji pomocnika.
Ty tak myślisz, a Lippi chciałby inaczej. Trzeba się rozwijać
Po co zmieniac cos co zdało egzamin w poprzednim sezonie?? Owszem mozna to ustawienie poddac modyfikacji ale zeby calkowicie zmieniac?/?Nowe ustawienie wymaga przezwyczajenia a to przewaznie troche trwa. Zgodzilbym sie z Toba jezeli "stare" ustawienie by sie nie sprawdzalo, ale jak na razie nie zapowiada sie na to...

hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 20:59

Szkoda że Zambrotta bedzie grał w obronie szkoda też że Tudor nie bedzie grał moim zdaniem Nicola Legrottaglie jest słaby.

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 23:17

hajdix pisze:Szkoda że Zambrotta bedzie grał w obronie szkoda też że Tudor nie bedzie grał moim zdaniem Nicola Legrottaglie jest słaby.
przeciez to nie jest ostateczny sklad, jak Lippi zobaczy ze coś jest nie tak to go zmieni. Ja równiez jestem za Zambrottą w pomocy, a co do Legrottaglie to sie okarze, nie ma co panikować.

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2003, 00:01

Mnie osobiscie nie podoba sie ten sklad wole 4-4-2 najbardziej niepodoba mi sie del piero na skrzydle niemowie ze to ustawienie jest zle ale w meczu z finladia del piero gral na skrzydle i gral swietnie ale wole go jako napastnika a nie pomocnika dlatego wole 4-4-2 ale lipi zna sie lepiej o demnie niech ta taktyka bedzie zwycieska a ja pokocham.

Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2003, 11:57

Mario_166 pisze:Mnie osobiscie nie podoba sie ten sklad wole 4-4-2 najbardziej niepodoba mi sie del piero na skrzydle niemowie ze to ustawienie jest zle ale w meczu z finladia del piero gral na skrzydle i gral swietnie ale wole go jako napastnika a nie pomocnika dlatego wole 4-4-2 ale lipi zna sie lepiej o demnie niech ta taktyka bedzie zwycieska a ja pokocham.
Dlaczego?
Teraz wyobraź sobie meczyk z tą trójką (Del Piero, Nadved, Miccoli) w najlepszej formie. Ale jeżdżą z rywalami. Mniam..

JU27
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2003, 18:04

Ustawienie niczego sobie, ale ja mam swoje typy:
------------------------------Buffon------------------------------
Thuram-----Montero-----Ferrara/Legrottaglie-----Zambrotta
Camoranesi-----Davids-----Tacchinardi/albo np. Veron?----Nedved
-----------------------Trezegeut-----Del Piero-----------------------

uważam, że powinniśmy zatrudnić klasowego środkowego pomocnika oraz lewego prawego skrzydłowego. I kogoś na lewo, gdyby Nedved miał grać w środku.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2003, 18:15

Mi sie to ustawienbie podoba bardzo...ofensywne co mnie bardzo cieszy :twisted: :twisted: :twisted: mi jednak zambrotta ciagle nie pasuje na obrone :? :? :? :?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dżejson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2003, 09:54

no ciekawe ustawienie juz mi się podoba :-D

Pavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2003, 10:52

Oto moje typy:
------------------------Buffon-----------------------

Thuram----Legrottaglie------Montero--------Riise

Zambrotta------------Davids---------------Nedved

------------------------Miccoli-------------------------

--------------Trezeguet------Del Piero--------------

Nie podoba mi się ustawienie Zambrotty na lewej obronie(chyba każdy pamięta mecz z MANU :( )lepiej kupić Risse.Ewentualnie w miejsce Miccoliego chciałbym widzieć jednego z tych piłkarzy:Aimar, D'Alessandro, Deco, Diego, Kaka, Ronaldinho, Rosicky, Van der Vaart, Veron

Giov@ni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2003, 23:24

A co z Ciro ??????????????
Wiem ż ejest stary ale -jeszcze jary przecież :D :D :D

CO BY NIE BYŁO I TAK ZAWSZE
JUVE RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2003, 23:36

Co wy chcecie od Zambrotty na obronie. Cały poprzedni sezon tak grał i wychodziło mu to całkiem całkiem. Ja bym się martwił tym że nie ma miejsca dla Iuliano i Tudora. No ale Camoranesi musi być, bo bez niego ten sezon nie byłby tak udany. Osobiście wiąże wielkie nadzieje z Miccolim, ale jeszcze nie w tym roku.

Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2003, 23:40

Giov@ni pisze:A co z Ciro ??????????????
Wiem ż ejest stary ale -jeszcze jary przecież :D :D :D
Ferrara to jeden z moich ulubionych zawodników. Ale jeśli chce grać w podstawowym składzie to musi się wykazać (chociażby tak jak w minionym sezonie). Nie wystarczy nawet, jeśli będzie równie dobry co konkurencja (Legro, Montero) On musi być lepszy. Bo jeśli ma się do wyboru dwóch ak samo dobrych zawodników - to akurat w tym przypadku padnie wybór na młodszego, perspektywicznego. Chyba, że to będzie jakiś arcyważny mecz - wtedy górą będzie doświadczenie.

JU27
ODPOWIEDZ