Skład Juve 2003/2004
- JuveQL
- Juventino
Ustawienie owszem ciekawe, ale mi jakoś nie pasuje do Juve. Myśle iz zagraja z 2 napastnikami a jedynym wysunietym pomocnikiem bedzie Nedved. A swoja droga jestem ciekaw jak Miccoli wypadlby na pozycji pomocnika.
- Alex-10
- Juventino
Ty tak myślisz, a Lippi chciałby inaczej. Trzeba się rozwijaćJuveQL pisze:Ustawienie owszem ciekawe, ale mi jakoś nie pasuje do Juve. Myśle iz zagraja z 2 napastnikami a jedynym wysunietym pomocnikiem bedzie Nedved. A swoja droga jestem ciekaw jak Miccoli wypadlby na pozycji pomocnika.
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- JuveQL
- Juventino
Po co zmieniac cos co zdało egzamin w poprzednim sezonie?? Owszem mozna to ustawienie poddac modyfikacji ale zeby calkowicie zmieniac?/?Nowe ustawienie wymaga przezwyczajenia a to przewaznie troche trwa. Zgodzilbym sie z Toba jezeli "stare" ustawienie by sie nie sprawdzalo, ale jak na razie nie zapowiada sie na to...Alex-10 pisze:Ty tak myślisz, a Lippi chciałby inaczej. Trzeba się rozwijaćJuveQL pisze:Ustawienie owszem ciekawe, ale mi jakoś nie pasuje do Juve. Myśle iz zagraja z 2 napastnikami a jedynym wysunietym pomocnikiem bedzie Nedved. A swoja droga jestem ciekaw jak Miccoli wypadlby na pozycji pomocnika.
- BIGGI
- Qualità Juventino
przeciez to nie jest ostateczny sklad, jak Lippi zobaczy ze coś jest nie tak to go zmieni. Ja równiez jestem za Zambrottą w pomocy, a co do Legrottaglie to sie okarze, nie ma co panikować.hajdix pisze:Szkoda że Zambrotta bedzie grał w obronie szkoda też że Tudor nie bedzie grał moim zdaniem Nicola Legrottaglie jest słaby.
- Mario_166
- Juventino
Mnie osobiscie nie podoba sie ten sklad wole 4-4-2 najbardziej niepodoba mi sie del piero na skrzydle niemowie ze to ustawienie jest zle ale w meczu z finladia del piero gral na skrzydle i gral swietnie ale wole go jako napastnika a nie pomocnika dlatego wole 4-4-2 ale lipi zna sie lepiej o demnie niech ta taktyka bedzie zwycieska a ja pokocham.
- Alex-10
- Juventino
Dlaczego?Mario_166 pisze:Mnie osobiscie nie podoba sie ten sklad wole 4-4-2 najbardziej niepodoba mi sie del piero na skrzydle niemowie ze to ustawienie jest zle ale w meczu z finladia del piero gral na skrzydle i gral swietnie ale wole go jako napastnika a nie pomocnika dlatego wole 4-4-2 ale lipi zna sie lepiej o demnie niech ta taktyka bedzie zwycieska a ja pokocham.
Teraz wyobraź sobie meczyk z tą trójką (Del Piero, Nadved, Miccoli) w najlepszej formie. Ale jeżdżą z rywalami. Mniam..
JU27
JU27
- BianconeriFan
- Juventino
Ustawienie niczego sobie, ale ja mam swoje typy:
------------------------------Buffon------------------------------
Thuram-----Montero-----Ferrara/Legrottaglie-----Zambrotta
Camoranesi-----Davids-----Tacchinardi/albo np. Veron?----Nedved
-----------------------Trezegeut-----Del Piero-----------------------
uważam, że powinniśmy zatrudnić klasowego środkowego pomocnika oraz lewego prawego skrzydłowego. I kogoś na lewo, gdyby Nedved miał grać w środku.
------------------------------Buffon------------------------------
Thuram-----Montero-----Ferrara/Legrottaglie-----Zambrotta
Camoranesi-----Davids-----Tacchinardi/albo np. Veron?----Nedved
-----------------------Trezegeut-----Del Piero-----------------------
uważam, że powinniśmy zatrudnić klasowego środkowego pomocnika oraz lewego prawego skrzydłowego. I kogoś na lewo, gdyby Nedved miał grać w środku.
- nookie
- Juventino
Mi sie to ustawienbie podoba bardzo...ofensywne co mnie bardzo cieszy :twisted: :twisted: :twisted: mi jednak zambrotta ciagle nie pasuje na obrone :? :? :? :?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Pavel
- Juventino
Oto moje typy:
------------------------Buffon-----------------------
Thuram----Legrottaglie------Montero--------Riise
Zambrotta------------Davids---------------Nedved
------------------------Miccoli-------------------------
--------------Trezeguet------Del Piero--------------
Nie podoba mi się ustawienie Zambrotty na lewej obronie(chyba każdy pamięta mecz z MANU
)lepiej kupić Risse.Ewentualnie w miejsce Miccoliego chciałbym widzieć jednego z tych piłkarzy:Aimar, D'Alessandro, Deco, Diego, Kaka, Ronaldinho, Rosicky, Van der Vaart, Veron
------------------------Buffon-----------------------
Thuram----Legrottaglie------Montero--------Riise
Zambrotta------------Davids---------------Nedved
------------------------Miccoli-------------------------
--------------Trezeguet------Del Piero--------------
Nie podoba mi się ustawienie Zambrotty na lewej obronie(chyba każdy pamięta mecz z MANU

- RadeKas
- Juventino
Co wy chcecie od Zambrotty na obronie. Cały poprzedni sezon tak grał i wychodziło mu to całkiem całkiem. Ja bym się martwił tym że nie ma miejsca dla Iuliano i Tudora. No ale Camoranesi musi być, bo bez niego ten sezon nie byłby tak udany. Osobiście wiąże wielkie nadzieje z Miccolim, ale jeszcze nie w tym roku.
- Alex-10
- Juventino
Ferrara to jeden z moich ulubionych zawodników. Ale jeśli chce grać w podstawowym składzie to musi się wykazać (chociażby tak jak w minionym sezonie). Nie wystarczy nawet, jeśli będzie równie dobry co konkurencja (Legro, Montero) On musi być lepszy. Bo jeśli ma się do wyboru dwóch ak samo dobrych zawodników - to akurat w tym przypadku padnie wybór na młodszego, perspektywicznego. Chyba, że to będzie jakiś arcyważny mecz - wtedy górą będzie doświadczenie.Giov@ni pisze:A co z Ciro ??????????????
Wiem ż ejest stary ale -jeszcze jary przecież![]()
![]()
JU27
JU27