Pozycje Zambrotty

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2003, 10:12

RUDI pisze:Moim zdaniem Zambrotta grajac w obornie nie moze wykorzystac calej palety swoich mozliwosci . Przeciez to jest zawodnik jak najbardizje ofensywny. A takie nawyki w obronie sa oczywsice przydatne ale moga sie takze zle skonczyc. Uwazam ze Zambrotta grajac na obornie jest troche przyduszoni i powinien grac w pomocy.
A na lewa oborne kupmy Ashley'a Cole 'a :):):)
Na lewej obronie dajmy szanse Meresce a Cola i tak nie kupimy

Obrazek
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2003, 10:20

Sorry za post po poscie ale mam cos jeszcze do do dania.

Zambrotta Jest swietny wszędzie ale jest nam brdziej potrzebny lewy pomocnik.
Bo Nedved raczej gra wszędzie :twisted:
A na prawej obronie mamy Thurama który często włacza sie do akcji offensywnych i je równierz konstrułuje, a na prawą mamy również Camora
Wieć Zambrotta bedzie raczej grać na lewej stronie i nie ważne czy pomoc czy obrona on i tak wszędzie zamiesza i stworzy akcje lewym skrzydłem, wesprze atak.

Obrazek
Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 00:07

Ten piłkarz przeżywa renesans. Ale właśnie to, że jest uniwersalny pozwala mu grać w Juve. Nie rozumiem Trapa - dlaczego do tej pory go nie powoływał. Dał mu tą jedną szansę i chłopak zagrał na równi z Tottim i Del Piero.

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 21:01

Hmmmm...no właśnie dobre pytanie. Myslę, jednak, że jka najbardziej powinnien grać na prawej pomocy. Jak juz ktoś dobrze wspomniał na obronie niemoze isę wyszaleć :wink: Mam tylko nadziję, ze na lewej obronie Lippi wkońcu na kogoś postawi w 100%. W takim razie Camoranesiego czeka tylko ławka a szkoda, szkoda bardzo spodobał mi sie ten zawodnik. No ale taki już los :( W drużynie może grać tylko 11.

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 23:14

Jak dla mnie jedyna dobra pozycje dla Zambrotty jest pomoc..nie wazne jaka chociaz najlepsza prawa..pamietam mecz z ManU z tego sezonu kiedy Zambrotta gral na lewej pomocy..tak go osmieszyli ze ne wiem..gorszego jego wystepu ne widzialem nigdy... :( nech zostanie tam gdzie jest :-D :-D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2003, 17:08

nookie pisze:...pamietam mecz z ManU z tego seznu (...) gorszego jego wystepu ne widzialem nigdy
To żadko oglądasz Juve ;)
Obejżyj se nasz team w Pucharze Włoch - tam to dopiero się można zdenerwować niskim poziomem gry (nawet ci z pierwszej 11 często zniżają się do poziomu rezerw i robią głupie błędy)

JU27
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 13:37

Jak dla mnie to Zambrotta powinien grać na bramce 8) , właściwie to tylko tej roli mu brakuje i już zaliczyłby wszystkie :D
A tak na serio to powinien grać w pomocy, teraz kiedy wróci Trezeguet jego dośrodkowania będą niezbędne. Mam nadzieje, że na lewą obronę kogoś kupią bo mimo , że dobrze na tej pozycji gra to jednak nie może całkowicie wykorzystać swojego potencjału.

Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 13:40

No to wtedy co z Miccolim - następca Del Piero ma siedzieć na ławce

JU27
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 13:50

Miccoli powinien sie najpierw wykazać, tak jak każdy zawodnik który przechodzi do Juve, szczególnie ze średnioligowca. A meczy jest w sezonie dużo, więc każdy dostałby szanse, najwyższa pora żeby Juve nie dochodziło do kluczowych meczy ugotowane i bez formy bo brakuje rezerw na poziomie. Chcieliśmy dobrą ławę i ją wreszcie mamy (przynajmniej częściowo pozycje są pokryte przez dobrych zmienników), więc nie narzekajmy :P , lepiej sie martwić o nadmiar bogactwa niż łamać głowę jak pozatykać dziury :wink:

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 14:02

RUDI pisze:Moim zdaniem Zambrotta grajac w obornie nie moze wykorzystac calej palety swoich mozliwosci . Przeciez to jest zawodnik jak najbardizje ofensywny. A takie nawyki w obronie sa oczywsice przydatne ale moga sie takze zle skonczyc. Uwazam ze Zambrotta grajac na obornie jest troche przyduszoni i powinien grac w pomocy.
A na lewa oborne kupmy Ashley'a Cole 'a :):):)

To jest cała prawda ,Zambtotta tylko w pomocy!!!

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 14:05

Jeśli będzie grał tak jak przeciwko Juve to może być.
A co do Zambera to przy ustawieniu 4/2/3/1 spokojnie, grając na lewej obronie może włączać się do przktycznie każdej akcji ofensywnej (byłby takim R Carlosem) a sam przecież grając w la nazionale z Finami na tej samej pozycji (przy tm samym ustawieniu drużyny) czuł się świetnie i był na równi z Tottim i Alexem
Szczególnie jeśli Alex będzie grał na lewej pomocy to przyda mu się jako wsparcie jakiś rasowy, szybki i silny pomocnik

JU27
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2003, 10:06

Odpowiedź powinien był ci dać mecz z Realem na Stadio delle Alpi.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 09:15

Puki nie zakupimy jakiegoś porządnego lewego obrońcy na tej pozycji powinien grać Zambrotta. I tak w pomocy jest trochę ciasno, a szkoda aby nie grali Camoranesi, Appiah czy Conte.

I need a girl that I can train.
bleblok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 09:43

Niestety jak Zambrotta pójdzie do pomocy to powstanie dziura na lewej obronie, bo Birindelli ani Pessoto to nie piłkarze do pierwszej 11. Widzieliście mecz Arsenal – Chelsea? Nie grał tam Ashley Cole, i zastępował go 19 Francuz Cri....(mówiło się ‘kriszi’). Byłem w szoku że gość w tym wieku może wymiatać w meczu na tym poziomie. Wenger nie powinien trzymać dwóch wielkich talentów na pozycji lewego obrońcy więc może sprzeda jednego...

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 marca 2004, 09:50

To naprawdę dobry zawodnik i myślę że on sam by chciał zagrać trochę na pomocy. Postawcie się na jego miejscu. Wolelibyście grać na obronie czy na pomocy :?: Ale Zambrotta pokazuje, że może grać na prawie każdej pozycji, byle by to było z korzyścią dla klubu.

ODPOWIEDZ