Pozycje Zambrotty
- OskarG
- Juventino
Na lewej obronie dajmy szanse Meresce a Cola i tak nie kupimyRUDI pisze:Moim zdaniem Zambrotta grajac w obornie nie moze wykorzystac calej palety swoich mozliwosci . Przeciez to jest zawodnik jak najbardizje ofensywny. A takie nawyki w obronie sa oczywsice przydatne ale moga sie takze zle skonczyc. Uwazam ze Zambrotta grajac na obornie jest troche przyduszoni i powinien grac w pomocy.
A na lewa oborne kupmy Ashley'a Cole 'a:):)

- OskarG
- Juventino
Sorry za post po poscie ale mam cos jeszcze do do dania.
Zambrotta Jest swietny wszędzie ale jest nam brdziej potrzebny lewy pomocnik.
Bo Nedved raczej gra wszędzie :twisted:
A na prawej obronie mamy Thurama który często włacza sie do akcji offensywnych i je równierz konstrułuje, a na prawą mamy również Camora
Wieć Zambrotta bedzie raczej grać na lewej stronie i nie ważne czy pomoc czy obrona on i tak wszędzie zamiesza i stworzy akcje lewym skrzydłem, wesprze atak.
Zambrotta Jest swietny wszędzie ale jest nam brdziej potrzebny lewy pomocnik.
Bo Nedved raczej gra wszędzie :twisted:
A na prawej obronie mamy Thurama który często włacza sie do akcji offensywnych i je równierz konstrułuje, a na prawą mamy również Camora
Wieć Zambrotta bedzie raczej grać na lewej stronie i nie ważne czy pomoc czy obrona on i tak wszędzie zamiesza i stworzy akcje lewym skrzydłem, wesprze atak.

- Alex-10
- Juventino
Ten piłkarz przeżywa renesans. Ale właśnie to, że jest uniwersalny pozwala mu grać w Juve. Nie rozumiem Trapa - dlaczego do tej pory go nie powoływał. Dał mu tą jedną szansę i chłopak zagrał na równi z Tottim i Del Piero.
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hmmmm...no właśnie dobre pytanie. Myslę, jednak, że jka najbardziej powinnien grać na prawej pomocy. Jak juz ktoś dobrze wspomniał na obronie niemoze isę wyszaleć
Mam tylko nadziję, ze na lewej obronie Lippi wkońcu na kogoś postawi w 100%. W takim razie Camoranesiego czeka tylko ławka a szkoda, szkoda bardzo spodobał mi sie ten zawodnik. No ale taki już los
W drużynie może grać tylko 11.

- nookie
- Juventino
Jak dla mnie jedyna dobra pozycje dla Zambrotty jest pomoc..nie wazne jaka chociaz najlepsza prawa..pamietam mecz z ManU z tego sezonu kiedy Zambrotta gral na lewej pomocy..tak go osmieszyli ze ne wiem..gorszego jego wystepu ne widzialem nigdy...
nech zostanie tam gdzie jest :-D :-D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Alex-10
- Juventino
To żadko oglądasz Juvenookie pisze:...pamietam mecz z ManU z tego seznu (...) gorszego jego wystepu ne widzialem nigdy

Obejżyj se nasz team w Pucharze Włoch - tam to dopiero się można zdenerwować niskim poziomem gry (nawet ci z pierwszej 11 często zniżają się do poziomu rezerw i robią głupie błędy)
JU27
JU27
- Medi
- Qualità Juventino
Jak dla mnie to Zambrotta powinien grać na bramce 8) , właściwie to tylko tej roli mu brakuje i już zaliczyłby wszystkie 
A tak na serio to powinien grać w pomocy, teraz kiedy wróci Trezeguet jego dośrodkowania będą niezbędne. Mam nadzieje, że na lewą obronę kogoś kupią bo mimo , że dobrze na tej pozycji gra to jednak nie może całkowicie wykorzystać swojego potencjału.

A tak na serio to powinien grać w pomocy, teraz kiedy wróci Trezeguet jego dośrodkowania będą niezbędne. Mam nadzieje, że na lewą obronę kogoś kupią bo mimo , że dobrze na tej pozycji gra to jednak nie może całkowicie wykorzystać swojego potencjału.
- Medi
- Qualità Juventino
Miccoli powinien sie najpierw wykazać, tak jak każdy zawodnik który przechodzi do Juve, szczególnie ze średnioligowca. A meczy jest w sezonie dużo, więc każdy dostałby szanse, najwyższa pora żeby Juve nie dochodziło do kluczowych meczy ugotowane i bez formy bo brakuje rezerw na poziomie. Chcieliśmy dobrą ławę i ją wreszcie mamy (przynajmniej częściowo pozycje są pokryte przez dobrych zmienników), więc nie narzekajmy
, lepiej sie martwić o nadmiar bogactwa niż łamać głowę jak pozatykać dziury 

- Alexxxxx
- Juventino
RUDI pisze:Moim zdaniem Zambrotta grajac w obornie nie moze wykorzystac calej palety swoich mozliwosci . Przeciez to jest zawodnik jak najbardizje ofensywny. A takie nawyki w obronie sa oczywsice przydatne ale moga sie takze zle skonczyc. Uwazam ze Zambrotta grajac na obornie jest troche przyduszoni i powinien grac w pomocy.
A na lewa oborne kupmy Ashley'a Cole 'a:):)
To jest cała prawda ,Zambtotta tylko w pomocy!!!
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Alex-10
- Juventino
Jeśli będzie grał tak jak przeciwko Juve to może być.
A co do Zambera to przy ustawieniu 4/2/3/1 spokojnie, grając na lewej obronie może włączać się do przktycznie każdej akcji ofensywnej (byłby takim R Carlosem) a sam przecież grając w la nazionale z Finami na tej samej pozycji (przy tm samym ustawieniu drużyny) czuł się świetnie i był na równi z Tottim i Alexem
Szczególnie jeśli Alex będzie grał na lewej pomocy to przyda mu się jako wsparcie jakiś rasowy, szybki i silny pomocnik
A co do Zambera to przy ustawieniu 4/2/3/1 spokojnie, grając na lewej obronie może włączać się do przktycznie każdej akcji ofensywnej (byłby takim R Carlosem) a sam przecież grając w la nazionale z Finami na tej samej pozycji (przy tm samym ustawieniu drużyny) czuł się świetnie i był na równi z Tottim i Alexem
Szczególnie jeśli Alex będzie grał na lewej pomocy to przyda mu się jako wsparcie jakiś rasowy, szybki i silny pomocnik
JU27
JU27
- Łukasz
- Juventino
Odpowiedź powinien był ci dać mecz z Realem na Stadio delle Alpi.
- Sarsik
- Juventino
Puki nie zakupimy jakiegoś porządnego lewego obrońcy na tej pozycji powinien grać Zambrotta. I tak w pomocy jest trochę ciasno, a szkoda aby nie grali Camoranesi, Appiah czy Conte.
I need a girl that I can train.
- bleblok
- Juventino
Niestety jak Zambrotta pójdzie do pomocy to powstanie dziura na lewej obronie, bo Birindelli ani Pessoto to nie piłkarze do pierwszej 11. Widzieliście mecz Arsenal – Chelsea? Nie grał tam Ashley Cole, i zastępował go 19 Francuz Cri....(mówiło się ‘kriszi’). Byłem w szoku że gość w tym wieku może wymiatać w meczu na tym poziomie. Wenger nie powinien trzymać dwóch wielkich talentów na pozycji lewego obrońcy więc może sprzeda jednego...
- Pavciooo
- Juventino
To naprawdę dobry zawodnik i myślę że on sam by chciał zagrać trochę na pomocy. Postawcie się na jego miejscu. Wolelibyście grać na obronie czy na pomocy
Ale Zambrotta pokazuje, że może grać na prawie każdej pozycji, byle by to było z korzyścią dla klubu.