Italia -
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Otóż klikasz na obojetnie który link z podanych przez RadkaBoksic9 pisze:kurde ja nie mam pojecia jak to sie sciaga może ktoś mi pomoze co trzeba zrobic

uploading.com
Jak ci sie otworzy stronka to zjeżdżasz niżej i tam napisane: Please, choose download-type that you want Masz dwie opcje: Premium i Free Klikasz na free i na górze stronki wyskakuje ci kod który musisz wpisac w wolne okienko obok

Ja właśnie sobie zasysam

EDIT:
Jestem pod wrażeniem

Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2006, 14:33 przez pinturicchia, łącznie zmieniany 1 raz.
- fanjuvekubat
- Juventino
Kompilacja znakomita!!! Podobała mi sie bardzo, bardzo. Była przynajmniej w moim uznaniu o wiele lepsza od kompilacji Railisa. Muzyka, przejścia, zlepienie materiałów - wszystko było na wysokim poziomie i było to coś.
Moja ocena:9/10
Mam nadzieje, że któryś kompilator po tych kompilacjach o mundialu i Italii, zrobi kompilacje o grze Del Piero na mundialu
. Mam nadzieje, że to będzie Radeek 
Moja ocena:9/10
Mam nadzieje, że któryś kompilator po tych kompilacjach o mundialu i Italii, zrobi kompilacje o grze Del Piero na mundialu

Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
- Railis
- Qualità Juventino
No Radziu. Muszę ci powiedzieć, że mnie nie zaskoczyłeś. Dając mi wcześniej fragmenty wiedziałem, że powstanie z tego dzieło. Na moje nieszczęście dzieło o wiele lepsze od mojej kompilacji :płaczę: . Tam było wszystko upożądkowane. Wszystko świetnie ułożone. Zgrywało się to wspaniale z muzyką. Co mogę jeszcze powiedzieć. Nie będę urągał zawiścią, ani szukał specjalnie wad, żeby ci zaszkodzić. Przyznaję otwarcie, że stworzyłeś lepszą pracę, tak jak i Mateusszek (ale ze na inny temat).
Dostaniecie za to baty na konkursie :twisted: . Moja słaba kompilacja mnie dodatkowo zmotywowała i nie mogę się doczekać ogłoszenia konkursu.
Jeszcze raz gratuluję pracy Radeek. :-D
Pozdrawiam.
Dostaniecie za to baty na konkursie :twisted: . Moja słaba kompilacja mnie dodatkowo zmotywowała i nie mogę się doczekać ogłoszenia konkursu.
Jeszcze raz gratuluję pracy Radeek. :-D
Pozdrawiam.
- The_Sickness
- Juventino
Zassałem, obejzałem i muszę przyznać, ze poprzednicy mieli rację, kompilacja na wysokim poziomie. Dynamiczna, dobra muzyka, tylko szkoda, ze juz wczesniej wykorzystana, choć tu pasuje jak ulał. Great job!
- mesju
- Qualità Juventino
Kolejna kompilacja o Włochach na Mundialu, no, ale nikogo to dziwić nie powinno...
Zacznę od gratulacji, bo przy tej pracy od tego zacząć trzeba. Twoja komila zalicza się do najlepszych, ponieważ, oglądając ją nie zastanawiałem się jak jest zrobiona, tylko po prostu zwracałem uwagę na to, co się dzieje. Inne filmiki oglądam kilka razy. Pierwszy - aby ocenić pracę, drugi (i następne), aby zobaczyć co się dzieje. Pewnie i tak mnie nie rozumie, ale co tam... (dodam tylko, że takie coś miałem przy Twojej i ostatniej Mateusszka kompilacji).
ufff...
to czego mi brakowało, to tylko obrona Buffona w finale po strzale główką Zizou. Reszta - super. Krótko mówiąc - kompilacja na poziomie.
Co do muzyki jeszcze: również ok, choć taka już się pojawiła (wspomniałeś o tym). Także "We are the champions" w tym przypadku ani trochę nie jest przedawnione. Dobrze ujęty moment podniesienia pucharu i ostatniego rzutu karnego.
Dziwi mnie fakt, że nikt nie zauważył, że Radeek zgrał słowa ostatniej piosenki z tym, jak Alex Del Piero śpiewał ją podczas imprezy w Rzymie. Wieeeelki plus za to!
8)
Zacznę od gratulacji, bo przy tej pracy od tego zacząć trzeba. Twoja komila zalicza się do najlepszych, ponieważ, oglądając ją nie zastanawiałem się jak jest zrobiona, tylko po prostu zwracałem uwagę na to, co się dzieje. Inne filmiki oglądam kilka razy. Pierwszy - aby ocenić pracę, drugi (i następne), aby zobaczyć co się dzieje. Pewnie i tak mnie nie rozumie, ale co tam... (dodam tylko, że takie coś miałem przy Twojej i ostatniej Mateusszka kompilacji).
ufff...
to czego mi brakowało, to tylko obrona Buffona w finale po strzale główką Zizou. Reszta - super. Krótko mówiąc - kompilacja na poziomie.
Co do muzyki jeszcze: również ok, choć taka już się pojawiła (wspomniałeś o tym). Także "We are the champions" w tym przypadku ani trochę nie jest przedawnione. Dobrze ujęty moment podniesienia pucharu i ostatniego rzutu karnego.
Dziwi mnie fakt, że nikt nie zauważył, że Radeek zgrał słowa ostatniej piosenki z tym, jak Alex Del Piero śpiewał ją podczas imprezy w Rzymie. Wieeeelki plus za to!
8)
- Mr Cezary
- Juventino
Jeden z lepszych filmików, jakie dane mi było zobaczyć. Dynamiczna muzyka, dobrze zgrana z obrazem. Dużo efektownych zagrań zawodników, strzałów, upadków, fauli, ukazanych w dynamiczny sposób, co tylko poprawia oglądanie. Więcej takich kompilacji 

- lukas1985
- Juventino
bardzo BaRdZo BARDZO zajefajna KOMPILACJA BRAWO!!!
troszke niska jakość zarówno video jak i audio ale to akurat nadrabia przyjemność oglądania
troszke niska jakość zarówno video jak i audio ale to akurat nadrabia przyjemność oglądania

Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006, 00:49 przez lukas1985, łącznie zmieniany 1 raz.

WHY??
- Vincitore
- Juventino
Powiedzcie mi dlaczego za kazdym razem kiedy oglądam tą kompilace to mnie przechodzą ciarki
? Hmm radze się nie podejmować pracy robienia kompilacji o tej samej tematyce bo lepszej napewno nikt nie zrobi.
Muzyka idealna , poznałem ją na kompilacji o Djibrllu Cisse i od tamtej pory wiem że pasuje ta piosenka do każdej kompilacji, ba! czasami nawet włączałem kompilacje o byłym napastniku Liverpoolu żeby posłuchać samej piosenki
, więc przy okazji poprosze również o jej tytuł
6/6
Pozdrawiam

Muzyka idealna , poznałem ją na kompilacji o Djibrllu Cisse i od tamtej pory wiem że pasuje ta piosenka do każdej kompilacji, ba! czasami nawet włączałem kompilacje o byłym napastniku Liverpoolu żeby posłuchać samej piosenki

6/6
Pozdrawiam

- gorczas
- Juventino
Bond- Explosive.Pelson pisze:więc przy okazji poprosze również o jej tytuł
Według mnie to ta piosenka jest wręcz stworzona do kompilacji o Cisse. W tej kompili mi jakoś nie pasowała.. A szkoda, bo na prawdę jest fajna.
- juventussek
- Juventino
no no kopilacja była bardzo dobra, jedyne czego mi tu brakowało to parad Buffona.