"The Month Of Football Fever" by Mateusszek

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 12:46

Camoranesi16 pisze:Mateusszek mógłbyś wrzucić na jakiś server piosenki których użyłeś w tej kompilacji?
Proszę bardzo: Month Of Football Fever - soundtrack 8)
rajkochlajko123 pisze:kompilacja czysta bez jakiś fajerwerków
JuveFanik pisze:podobała mi się "czystość" tej kompilacji,poprostu ukazałeś "czysty futbol" beż zadnych bajerów i innych "wspomagaczy"
Paulo pisze:Podobało mi się zdanie Juvefanika na temat "czystości" tej kompilacji, pokazuje ona, że nie trzeba używać nie wiadomo ilu bajerów i efektów, aby kompilację oglądało się z przyjemnością. Poza tym do MŚ bardziej pasuje właśnie takie przedstawienie wydarzeń.
Dokładnie o to mi chodziło. Chciałem żeby kompilacja były wykonana estetycznie, bez zbędnych efektów, wręcz "profesjonalnie". Może to zabrzmi głupio, ale chciałem zrobić coś takiego, co bez problemu mogłoby zostać puszczone w telewizji :wink: .
Juventina92 pisze:Mógłbyś też zrobić kompilację np. tylko o Buffonie. Sporo ładnych parad miał na Mundialu.
mncierlak pisze:Cos KU POKRZEPIENIU SERC !! Co ty na to ??
Mam w głowie wiele, innych pomysłów. Dzięki za porady, ale mam inne plany. Zresztą pewnie sami będziecie mogli niebawem zobaczyć, co to będą za filmiki. Raczej nie robie kompilacji "na zamówienie" :P .
rajkochlajko123 pisze:Zabrakło mi w niej parad bramkarskich, a tych przecież na Mistrzostwach nie brakowało
santiago15 pisze:Była by 10 jak bys cos o Polsce tam dał, np. chociaz jedna bramke Bosackiego i kilka interwencji Boruca

Zdaje sobie z tego sprawę, jednak po prostu z wielu rzeczy musiałem zrezygnować, aby zmieścić się w 4 minutach.

Dziękuje wam za wszystkie, dotychczasowe opinie i czekam na kolejne. Miło jest mi, że są dotychczas na plus. W końcu oprócz tego, że robie prace dla własnej przyjemności, to również dla was, więc chce wiedzieć czy w ogóle było warto, jakie jest wasze zainteresowanie i jakie są wasze odczucia.

fanjuvekubat

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 13:00

Zgadzam się ze wszytskimi, kompilacja baaaardzo fajna. Przede wszystkim umieściłeś na niej wszystko to, co było nabardziej emocjoujące, piękne i niezwykłe na tym mundialu. No, a wykonanie prace było pewnie takie jak zamierzyłeś, czyli bardzo dobre, bravo. Moja Ocena: 5/6

Piszesz, że nie będziesz robił kompilacji na zamówienie, a szkoda może byś coś zarobił 8) .

I co do tych pomysłów na nowe kompilacje, mam nadzieje, że wykonasz jakąs robote o poczynaniach na mundialu naszego ulubieńca Alexa Del Piero :) .

Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 13:22

No to teraz zaczyna mi się ściągać :-D Sądząc po wcześniejszych kompilacjach ta też będzie super.Mateusszek pozdrawiam jak obejże to ocenie

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 14:06

Nie mam dzisiaj weny do pisania, więc krótko i konkretnie.
Kompilacja jak widać stoi na najwyższym poziomie. Jest swietnie zgrana z muzyką. Zostały w niej przedstawione wszystkie najfajniejsze ujęcia z MŚ. Co tu dużo mówić. Jedyne czego nie doświadczyłem o wzuszenia więc daje minusik.

Ocena 6-/6

Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 14:16

:shock: :shock: :shock: Zrobienie dobrej kompilacji to proces złożony i na jej jakość składa sie wiele czynników. Nie wiem czy jest ktoś inny tutaj kto potrafiłby to wszytsko połączyć w tak dobrze współgrającą całośc. Brawo dla Ciebie. W tej kompilacji wszystko jest swietne, a jest ona zrobiona perfect. Muzka świetnie tutaj pasuje, fragmenty naprawde pierwsze klasa i wszytsko świetnie razem sie komponuje, jak kto wczesniej napisał dobrze ze robisz postępy, ale ja sie az boje myslec jak bedą wyglkądac Twoje kompilacje za rok :D Dobra koniec wazeliny :D Ale twoja praca mm :dance:

Flapek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 14:47

Bardzo mi sie podoba ten filmik:) Czekamy na nastepne filmiki :lol: Z ligi mistrzow albo pucharu UEFA:) POZDRO

||>CZY SĄ W DOŁKU CZY NA SZCZYCIE, ZA JUVENTUS ODDAM ŻYCIE<||
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2006, 21:42

No, no no postarałeś się. Na kompilacjach się nie znam i nigdy na forum nie komentuje no ale tutaj musze zostawić swój wpis. Jak dla mnie Top 3 kompilacji jakie w życiu oglądałem. Wspaniale zgrałeś muzykę z obrazem, podład jest świetny i ogląda się to wszystko z niesamowitą przyjemnością. Nie ma tylu efektów dzięki któym kompilka nie razi w oczy, co już się zdarzyło w jednym Twoim filmiku. Rewelacja :)

PS> Obiecuje także że już ani razu nie wspomne o kompilacji Ale5eksa a to że Ci ją na zlocie wypominałem to z chęci dogryzienia :P 8)

Obrazek
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2006, 19:33

No gratuluje Mateusszek kolejna świetna kompilacja.Jak dla mnie super.A tak przy okazji masz jakąś kompilacje o Buffonie??

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
Alex!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 19:36

Co tu dużo mówic... :) Kompilacja genialna, jak Twoje wszystkie zresztą :P Jak zwykle genialna muzyka, na technice się nie znam, a sytuacje bardzo fajne :D Szczególnie te dwie bramki w meczu z wlochow z niemcami fajnie wkomponowales w muzyke :) 6-/6 jak dla mnie :D

Obrazek
Juve_Team

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 12:25

Genialna kompilacja :bravo: :bravo: :bravo: .Ukazałeś wszystkie bramki wszystkich krajów nie tylko Włochów.doskonale dobrana muzyka,wszystko dobrze zgrane,technicznie wporządku.Mam tylko jeden minus nie pokazałaś parad bramkarzy.
Jeszcze raz brawo,dobra robota.moja ocena 6-/6

ODPOWIEDZ