"The Month Of Football Fever" by Mateusszek
- Mateo
- Juventino
Proszę bardzo: Month Of Football Fever - soundtrack 8)Camoranesi16 pisze:Mateusszek mógłbyś wrzucić na jakiś server piosenki których użyłeś w tej kompilacji?
rajkochlajko123 pisze:kompilacja czysta bez jakiś fajerwerków
JuveFanik pisze:podobała mi się "czystość" tej kompilacji,poprostu ukazałeś "czysty futbol" beż zadnych bajerów i innych "wspomagaczy"
Dokładnie o to mi chodziło. Chciałem żeby kompilacja były wykonana estetycznie, bez zbędnych efektów, wręcz "profesjonalnie". Może to zabrzmi głupio, ale chciałem zrobić coś takiego, co bez problemu mogłoby zostać puszczone w telewizjiPaulo pisze:Podobało mi się zdanie Juvefanika na temat "czystości" tej kompilacji, pokazuje ona, że nie trzeba używać nie wiadomo ilu bajerów i efektów, aby kompilację oglądało się z przyjemnością. Poza tym do MŚ bardziej pasuje właśnie takie przedstawienie wydarzeń.
Juventina92 pisze:Mógłbyś też zrobić kompilację np. tylko o Buffonie. Sporo ładnych parad miał na Mundialu.
Mam w głowie wiele, innych pomysłów. Dzięki za porady, ale mam inne plany. Zresztą pewnie sami będziecie mogli niebawem zobaczyć, co to będą za filmiki. Raczej nie robie kompilacji "na zamówienie"mncierlak pisze:Cos KU POKRZEPIENIU SERC !! Co ty na to ??

rajkochlajko123 pisze:Zabrakło mi w niej parad bramkarskich, a tych przecież na Mistrzostwach nie brakowało
santiago15 pisze:Była by 10 jak bys cos o Polsce tam dał, np. chociaz jedna bramke Bosackiego i kilka interwencji Boruca
Zdaje sobie z tego sprawę, jednak po prostu z wielu rzeczy musiałem zrezygnować, aby zmieścić się w 4 minutach.
Dziękuje wam za wszystkie, dotychczasowe opinie i czekam na kolejne. Miło jest mi, że są dotychczas na plus. W końcu oprócz tego, że robie prace dla własnej przyjemności, to również dla was, więc chce wiedzieć czy w ogóle było warto, jakie jest wasze zainteresowanie i jakie są wasze odczucia.
- fanjuvekubat
- Juventino
Zgadzam się ze wszytskimi, kompilacja baaaardzo fajna. Przede wszystkim umieściłeś na niej wszystko to, co było nabardziej emocjoujące, piękne i niezwykłe na tym mundialu. No, a wykonanie prace było pewnie takie jak zamierzyłeś, czyli bardzo dobre, bravo. Moja Ocena: 5/6
Piszesz, że nie będziesz robił kompilacji na zamówienie, a szkoda może byś coś zarobił 8) .
I co do tych pomysłów na nowe kompilacje, mam nadzieje, że wykonasz jakąs robote o poczynaniach na mundialu naszego ulubieńca Alexa Del Piero
.
Piszesz, że nie będziesz robił kompilacji na zamówienie, a szkoda może byś coś zarobił 8) .
I co do tych pomysłów na nowe kompilacje, mam nadzieje, że wykonasz jakąs robote o poczynaniach na mundialu naszego ulubieńca Alexa Del Piero

Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
- krzysztofjuventus
- Juventino
No to teraz zaczyna mi się ściągać :-D Sądząc po wcześniejszych kompilacjach ta też będzie super.Mateusszek pozdrawiam jak obejże to ocenie
JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
- Railis
- Qualità Juventino
Nie mam dzisiaj weny do pisania, więc krótko i konkretnie.
Kompilacja jak widać stoi na najwyższym poziomie. Jest swietnie zgrana z muzyką. Zostały w niej przedstawione wszystkie najfajniejsze ujęcia z MŚ. Co tu dużo mówić. Jedyne czego nie doświadczyłem o wzuszenia więc daje minusik.
Ocena 6-/6
Kompilacja jak widać stoi na najwyższym poziomie. Jest swietnie zgrana z muzyką. Zostały w niej przedstawione wszystkie najfajniejsze ujęcia z MŚ. Co tu dużo mówić. Jedyne czego nie doświadczyłem o wzuszenia więc daje minusik.
Ocena 6-/6
- Ampartumpur
- Juventino
:shock: :shock: :shock: Zrobienie dobrej kompilacji to proces złożony i na jej jakość składa sie wiele czynników. Nie wiem czy jest ktoś inny tutaj kto potrafiłby to wszytsko połączyć w tak dobrze współgrającą całośc. Brawo dla Ciebie. W tej kompilacji wszystko jest swietne, a jest ona zrobiona perfect. Muzka świetnie tutaj pasuje, fragmenty naprawde pierwsze klasa i wszytsko świetnie razem sie komponuje, jak kto wczesniej napisał dobrze ze robisz postępy, ale ja sie az boje myslec jak bedą wyglkądac Twoje kompilacje za rok
Dobra koniec wazeliny
Ale twoja praca mm 

- leniup
- Redaktor
No, no no postarałeś się. Na kompilacjach się nie znam i nigdy na forum nie komentuje no ale tutaj musze zostawić swój wpis. Jak dla mnie Top 3 kompilacji jakie w życiu oglądałem. Wspaniale zgrałeś muzykę z obrazem, podład jest świetny i ogląda się to wszystko z niesamowitą przyjemnością. Nie ma tylu efektów dzięki któym kompilka nie razi w oczy, co już się zdarzyło w jednym Twoim filmiku. Rewelacja 
PS> Obiecuje także że już ani razu nie wspomne o kompilacji Ale5eksa a to że Ci ją na zlocie wypominałem to z chęci dogryzienia
8)

PS> Obiecuje także że już ani razu nie wspomne o kompilacji Ale5eksa a to że Ci ją na zlocie wypominałem to z chęci dogryzienia

- krzysztofjuventus
- Juventino
No gratuluje Mateusszek kolejna świetna kompilacja.Jak dla mnie super.A tak przy okazji masz jakąś kompilacje o Buffonie??
JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
- Alex!
- Juventino
- Juve_Team
- Juventino
Genialna kompilacja
.Ukazałeś wszystkie bramki wszystkich krajów nie tylko Włochów.doskonale dobrana muzyka,wszystko dobrze zgrane,technicznie wporządku.Mam tylko jeden minus nie pokazałaś parad bramkarzy.
Jeszcze raz brawo,dobra robota.moja ocena 6-/6

Jeszcze raz brawo,dobra robota.moja ocena 6-/6