HOW MY LOVE TO JUVE BEGAN - KOMPILACJA!!!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Juve_Team

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2006, 13:36

Kompilacja dobra :ok: .Bardzo przyjemnie mi się ją oglądało. :)
Muzyka ze Shreka też mi siępodobała.Minusem jest że kompilacja dużo zajmowała.popracuj także nad obrubką techniczną.
Moja ocena to 5-/6

Obrazek
mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 22:15

Wiem, że minoł rok od kiedy stworzyłem tą kompilację, ale statnio sobie przeglądalem stare archiwum na kompie i znalazłem ten filmik. Z wiązku z tym wrzuciłem go na youtube.com a to link: filmik
Zapraszam tych co nie widzieli. Filmik nie jest zrobiony pod względem technicznym. Poprostu fajnie się ogląda i tyle:)

Obrazek
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 22:50

moze i minal rok, ja wczesniej nie widzialem tej kompilacji, ale teraz widze ze jest swietna. Fajnie pasuje ta muzyka ze Shreka i swietnie dobrane filmiki, z najwazniejszych meczy. Fajnie zrobione ;)

ps. jaki tytul ma ta piosenka ?
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2007, 22:53 przez Del, łącznie zmieniany 1 raz.

Mortal Wombat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 22:52

mpolek pisze:Wiem, że minoł rok od kiedy stworzyłem tą kompilację, ale statnio sobie przeglądalem stare archiwum na kompie i znalazłem ten filmik. Z wiązku z tym wrzuciłem go na youtube.com a to link: filmik
Zapraszam tych co nie widzieli. Filmik nie jest zrobiony pod względem technicznym. Poprostu fajnie się ogląda i tyle:)
Obejrzałem i fajnie się oglądało, czekam na więcej :)

Obrazek
..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
ODPOWIEDZ