HOW MY LOVE TO JUVE BEGAN - KOMPILACJA!!!
- mpolek
- Qualità Juventino
Wiem, że minoł rok od kiedy stworzyłem tą kompilację, ale statnio sobie przeglądalem stare archiwum na kompie i znalazłem ten filmik. Z wiązku z tym wrzuciłem go na youtube.com a to link: filmik
Zapraszam tych co nie widzieli. Filmik nie jest zrobiony pod względem technicznym. Poprostu fajnie się ogląda i tyle:)
Zapraszam tych co nie widzieli. Filmik nie jest zrobiony pod względem technicznym. Poprostu fajnie się ogląda i tyle:)
- Del
- Juventino
moze i minal rok, ja wczesniej nie widzialem tej kompilacji, ale teraz widze ze jest swietna. Fajnie pasuje ta muzyka ze Shreka i swietnie dobrane filmiki, z najwazniejszych meczy. Fajnie zrobione 
ps. jaki tytul ma ta piosenka ?

ps. jaki tytul ma ta piosenka ?
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2007, 22:53 przez Del, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mortal Wombat
- Juventino
Obejrzałem i fajnie się oglądało, czekam na więcejmpolek pisze:Wiem, że minoł rok od kiedy stworzyłem tą kompilację, ale statnio sobie przeglądalem stare archiwum na kompie i znalazłem ten filmik. Z wiązku z tym wrzuciłem go na youtube.com a to link: filmik

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..