Zanetti i Kovac chcą odejść!
- KINIEK
- Juventino
Gracz typu Zanetti raczej w serieB nam się nie przyda, niech idzie gdzie chce, podpisaliśmy z nim kontrakt a więc w razie pozyskania go przez inny klub powinniśmy dostać za niego jakąś kasę, więc jest dobrze, zawsze jakieś 3 miliony się przydadzą, a co do Kovaca to trochę większa strata, bo przydałby się skoro Thuram odchodzi.
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Buffon - wielka gwiazda, zapowiedział ze zostanie w Juve a taki śmieszny C Zanetti ledwo sie "rozgościł" w Turynie a juz ucieka...gwiazdeczka sie znalazła, płakac nie bede bo nie ma za kim, dowidzenia!
A co do Kovaca to fakt byłoby go bardzo szkoda...bo kto będzie grał na srodku? 20 latkowie z Primavery na srodku obrony to troche ryzykowne, nawet w Serie B
A co do Kovaca to fakt byłoby go bardzo szkoda...bo kto będzie grał na srodku? 20 latkowie z Primavery na srodku obrony to troche ryzykowne, nawet w Serie B
- 16Maciek
- Juventino
Chyba troche przesadzasz.. Na takie opinie to chyba dopiero po zamknięciu okinka transferowego bo potem jak Zanetti zostanie to bedziesz pisał na forum że jest to prawdziwy Juventino.. Opanuj się troche :shock:Tom A Juve pisze:Juventus to nie przytułek dla ubogich...zakompleksionych spróchniałych staruszków z klubików które nic nie osiągnęły i nie osiągną (czyt. Inter) Takiego Zanettiego, pupilka Capello powinni ukamienować za to że ma czelność odmawiać Juve , który go przygarnął jak wygłodniałego kundla...Europy mu się zachciewa ? A 2 liga nie bardzo ? A może z odejsciem Capello zmalały do zera jego szanse na grę w Juve więc bierze dupę w troki ? Nie wiem jak działacze Juve mogli się tak długo wodzić za nos Capello który teraz wykorzystuje sytuację by osiągać samolubne cele...co za wioska !!! WON wszystkim wieśniakom z Turynu...!!!
- pawelini
- Juventino
pilka.pl to małowiarygodne źródło. Nawet jeśli to prawda to Zanetti i Kovac nie są nie zastąpieni, klub może troche przynajmniej zarobi.
W artykule zapomnieli napisać, że oprócz Cannavaro i Emersona oficjalnie odszedł też Mutu.
W artykule zapomnieli napisać, że oprócz Cannavaro i Emersona oficjalnie odszedł też Mutu.
ja chcę na mecz 

- Kryształ
- Juventino
NO szczerze mówiąc to ja na nich po części liczyłem. Jednak doświadczenie tych dwoch zawodnikow by sie przydalo...I cos mi sie nie chce do konca wierzyc ze Zanetti chce odejsc mimo ze przeciez niedawno przyszedł...pożyjemy zobaczymy...
- Italia6
- Juventino
Zanettiego mi nie żal ( jego staż w Juve jest tak długi , że trudno było by się do niego przywiązać)
A Kovaca mimo wszystko też mi żal...
A Kovaca mimo wszystko też mi żal...

FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
- Mati
- Juventino
Co do Kovaca, wspaniale grał, gdy musiał zastąpić któregoś z naszych stoperów.Mało grał, ale na naprawdę wysokim poziomie.A na mistrzostwach tylko potwierdził dobrą dyspozycję.Szczerze mówiąc liczyłem że zostanie i będzie "dowodził" w naszej defensywie.Taki zawodnik po odejściu Cannavaro i być może Thurama na pewno by się przydał.Nie grał za wiele więc właściwie nie ma aż tak dużo Juventusowi do zawdzięczenia.Będzie mi go szkoda, jak każdego zawodnika który odchodzi.Ale przecież nie jest to jeszcze oficjalna informacja, nadal liczę na jego pozostanie.Jeśli odszedł by, jest Legro i Tudor - nieźli zawodnicy.No i młody Masiello.
Zanetti naprawdę mnie zaskoczył i ta decyzja rzuca w moim przekonaniu cień na prawdziwość tego newsa...
Czy możliwe, by zapewniał o pozostaniu i uciekał nie grając jednego meczu w klubie ? Może chce sobie wyrobić jakiś staż albo wyższy transfer , dlatego przeszedł do Juve by odejść gdzieś za kasę
.
Nie zdąrzyłem się w żaden sposób przywiązać do tego zawodnika.Myślę ze jego stratę (jeśli do niej dojdzie) odczuję najbezboleśniej.Wierzę jednak że to są plotki, ale zobaczymy.Co do zastępców mamy GG a przecież jest młody Giovnico - najlepszy piłkarz sezonu primavery.
Zanetti naprawdę mnie zaskoczył i ta decyzja rzuca w moim przekonaniu cień na prawdziwość tego newsa...
Czy możliwe, by zapewniał o pozostaniu i uciekał nie grając jednego meczu w klubie ? Może chce sobie wyrobić jakiś staż albo wyższy transfer , dlatego przeszedł do Juve by odejść gdzieś za kasę

Nie zdąrzyłem się w żaden sposób przywiązać do tego zawodnika.Myślę ze jego stratę (jeśli do niej dojdzie) odczuję najbezboleśniej.Wierzę jednak że to są plotki, ale zobaczymy.Co do zastępców mamy GG a przecież jest młody Giovnico - najlepszy piłkarz sezonu primavery.
- zenek gepardovic
- Juventino
A niech idą jak chcą widać, że nie są godni zakładać koszulki Juve.
JUVE is the best!!!
- LAR$
- Juventino
zanetti sam się ośmiesza. Po co przychodził skoro wiedział że juve grozi degradacja...bo przychodził gdzieś tak na początku afery
Znowu Kovaca mi żal, bo był dobry, ale jak nie chce to nie. Jego sprawa...jeszcze będzie załował. Zanetti bedzie miał fajnie zrobioną historię w fm'ie- przyszedł w sezonie 06/07 i odszedł w tym samym bez żadnego meczu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zanetti :lol: Kompletnie go u nas nie chciałem, dla mnie to żadnen wielki zawodnik. Teraz gdy już przeszedł zaczyna gwiazdorzyć, że nie bedzie grał w Serie B, i dobrze niech odchodzi, nie chcę go u nas, nie zasługuje na to by nosić nasz trykot, u mnie jest już przekreślony.
Szkoda Kovaca, to solidny oborńca, jego doświadczenie mogłoby być kluczone w Serie B, no ale jak on ma czuć przywiązanie do naszego klubu po 1 sezonie :roll: Póki co nie ma jeszcze żadnych informacji, tak jak w pierwszym przypadku bee czekał na info o odejsciu tego pana :twisted: , tak w drugim nie chce uslyszeć owej informacji.
Szkoda Kovaca, to solidny oborńca, jego doświadczenie mogłoby być kluczone w Serie B, no ale jak on ma czuć przywiązanie do naszego klubu po 1 sezonie :roll: Póki co nie ma jeszcze żadnych informacji, tak jak w pierwszym przypadku bee czekał na info o odejsciu tego pana :twisted: , tak w drugim nie chce uslyszeć owej informacji.

- TreDelIbra
- Juventino
Kovac na szczęście nie odejdzie
i bardzo dobrze :-D Przyda się, to dobry zawodnik.
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=58002
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 99167.html

http://www.pilka.pl/?mid=1&show=58002
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 99167.html