Polska IV Liga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Turbo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 09:57

Siarka Tarnobrzeg spoko klub. Mam tam rodzine i na 2 meczach Siarki byłem :) ale wtedy była 3 liga Więc życze im powrotu do 3 ligi.

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 10:19

Ja tam trochę kibicuje Przyszłości Rogów. Fajny klub niekiedy chodzę na ich mecze ( ale rzadko ).

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 14:48

W moim mieście jest taka drużyna jak Victoria Bartoszyce i pyka właśnie w rejonie Mazurskim(nie wiem czy dokładnie tak to się nazywa)... jakoś tam sobie radzi... ale pogra przyszły sezon jeszcze w IV lidze... sam tam kiedyś grałem 5 lat...

P.S. Fajne klimaty są na IVligowych stadionach... dziadki, wódka, sędzia kalosz etc :)

Capo di tutti capi
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 15:10

Ok 20 km odemnie Jest klub Okocimski Brzesko. Moze zbytnio nie interesuję się IV ligową piłką, lecz o wyniki tej drużyny pytam się kolegów :whistle: wiem, że bardzo dobrze sobie radzą i może zobaczymy ten klub w III lidze :P

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 15:17

Bardzo dobry temat :)
Ja kibicuje i gram we Włocłavi Włocławek. Gram od chyba 3,5 roku bądź 4 lata, sam już nie wiem. Najbardziej podoba mi się klimat czwarto ligowych boisk.
Camoranesi16 pisze: Ja jestem kibicem iV-ligowego Zawiszy Bydgoszcz i jestem na wszystkich ich meczach.
Nasi wierni sprzymierzeńcy :) Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 15:51 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.

Czachor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 15:50

Ja kibicuje drużynie z mojego miasteczka Żbik Nasielsk

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2006, 15:53

juverm pisze:No oczywiście że są fani IV ligi :P Ja akurat ide za GieKSą, i powiem wam że na Bukowej strzelają takie bramki jakich nie powstydziłyby się kluby z I-szej Ligi :) Na meczach jestem od czasu do czasu, zwylke przy Bukowej ale zawsze na "blaszoku" bo bileciki są po 5 zł :P .
Aha no i na GieKSie zawsze jest wspaniała oprawa :prochno:
Nie powiem, że drużyny nie znam. Co prawda to prawda, zawsze świetna oprawa jest na meczu, ostatnio nawet zdarzyła się śmieszna sytuacja, bo miały grać dwie GKS-y jedna z Katowic i druga z Tychów, jednak mecz się nie odbył, bo prezydent Tychów, bał się o burdy po meczowe i mecz odwołano, niestety.

Nie zapomnę mojego kumpla z Lędzin [fan GKS-y, często jeździ z innymi kumplami na mecze] jak opowiadał jak był na jakimś meczu w wykonaniu GKS Katowice, drużyna przegrywała do 80 minuty 2:0, a jednak wygrała 3:2. Kolega mówi, że w przeciągu 12 minut końcówki meczu wyjarał chyba z 10 fajek z nerwów. No cóż płucka kiedyś zginą, a serce jego zawsze będzie przy GKS-ie, hehe.

Jeszcze wspomnę o miejscowym MKS-ie Lędziny. Drużyna gra w A klasie, w tamtym sezonie spadła w IV ligi, na mecze nie chodzę, chodź mnie koledzy często zapraszają by przyjść pokibicować, może kiedyś się wybiorę jak będzie nadmiar czasu.

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 08:30

hara pisze:P.S. Fajne klimaty są na IVligowych stadionach... dziadki, wódka, sędzia kalosz etc :)
tak to chyba jest u ciebie bo jeśli chodzi o mecze Zawiszy Bydgoszcz to nie jest tak napewno ... tam jest spora ilość kibiców, częste oprawy, zero alkoholu. Zgodzę się jedynie w kwestii sędziego.
Szymek pisze:Bardzo dobry temat :)
Ja kibicuje i gram we Włocłavi Włocławek. Gram od chyba 3,5 roku bądź 4 lata, sam już nie wiem. Najbardziej podoba mi się klimat czwarto ligowych boisk.
Camoranesi16 pisze: Ja jestem kibicem iV-ligowego Zawiszy Bydgoszcz i jestem na wszystkich ich meczach.
Nasi wierni sprzymierzeńcy :) Pozdrawiam!

Kolejka 27 - 27-28 maja

Zawisza Bydgoszcz - Włocłavia Włocławek

Widzimy się w Bydgoszczy :) Pozdrawiam... ZAWISZA JEST JEDEN IV - LIGOWY ! NIE DLA ZŁODZIEI Z HYDROBUDOWY !

Sky is the limit!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 13:18

Camoranesi16 pisze: Kolejka 27 - 27-28 maja

Zawisza Bydgoszcz - Włocłavia Włocławek

Widzimy się w Bydgoszczy :) Pozdrawiam... ZAWISZA JEST JEDEN IV - LIGOWY ! NIE DLA ZŁODZIEI Z HYDROBUDOWY !
Niestety mnie na tym meczu nie będzie, ale za to w niedzielę mam mecz z Zawiszą w swojej kategorii wiekowej :) Bardzo podobają mi sie twoje ostatnie dwa zdania! Nareszcie jakiś mąddry Bydgoszczanin okreslił Hydrobudowę ich pradziwym mianem...

Ciekawie będzie za rok, bo do IV ligi awansował Kujawiak Włocławek, króy jeszcze niedawno grał w II lidze :rotfl: Niech dziękują soijemu zarządowi, prezes Klatt ich dosłownie sprzedał. Do dziś mam przed oczamy tych "wiernych fanów" Kujawiaka :rotfl:

mighal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 14:50

mJaUcViEej pisze:
mighal pisze:Ja tez jestem kibicem IV ligi a mianowicie KS 1920 Mosina =) nasz mały klubik ostatnio radzi sobie srednio ale powinnismy sie utrzymac w tej IV lidze 8) :D
A ja mam takie pytanie: czy Wy jeszcze niedawno nie graliście w Klasie A? :think:

hmmm jest to mozliwe ale to nie tak niedawno bo kilka lat temu...

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 16:46

Camoranesi16 pisze:
hara pisze:P.S. Fajne klimaty są na IVligowych stadionach... dziadki, wódka, sędzia kalosz etc :)
tak to chyba jest u ciebie bo jeśli chodzi o mecze Zawiszy Bydgoszcz to nie jest tak napewno ... tam jest spora ilość kibiców, częste oprawy, zero alkoholu. Zgodzę się jedynie w kwestii sędziego.
No u nas tak jest... z 10 lat temu byliśmy w 3 lidze, a od tamtej pory przewijaliśmy się przez okręgówę i 4 ligę(odkąd utworzyli)... Bartoszyce(30tys.) to nie takie wielkie miasto jak Bydgoszcz, więc klimacik mamy wiejski... swoją drogą dziwi mnie, że taki klub gra w 4 lidze... wiem, że są i kluby z wawy w 4 lidze, ale nie są to główne kluby, że tak to nazwę w wawie, a jednak Zawisza to chyba najlepszy klub w Bydgoszczy(swoją drogą nie kojarzę innego)... chyba że wszyscy skupiają się tam na żużlu, to zrozumiem...

Capo di tutti capi
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2006, 17:28

hara pisze:
Camoranesi16 pisze:
No u nas tak jest... z 10 lat temu byliśmy w 3 lidze, a od tamtej pory przewijaliśmy się przez okrę###ę i 4 ligę(odkąd utworzyli)... Bartoszyce(30tys.) to nie takie wielkie miasto jak Bydgoszcz, więc klimacik mamy wiejski... swoją drogą dziwi mnie, że taki klub gra w 4 lidze... wiem, że są i kluby z wawy w 4 lidze, ale nie są to główne kluby, że tak to nazwę w wawie, a jednak Zawisza to chyba najlepszy klub w Bydgoszczy(swoją drogą nie kojarzę innego)... chyba że wszyscy skupiają się tam na żużlu, to zrozumiem...
jeśłi chodzi o Zawisze to najlepszym osiągnięciem klubu było 4 miejsce w ekstraklasie w sezonie 89/90 Gdyby nie panowie Wódkiewicz i Kowalik którzy kupili mecz z Grudziądzem mieli byśmy w tabeli 9pky. więcej i prawie pewny awans do III ligi ... przez to odjęcie 9 pkt. wielu klasowych zawodnikó odeszło i już nie mamy tak dobrego skł ... Bydgoszcz.

Sky is the limit!
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2006, 13:01

Turbo pisze:Siarka Tarnobrzeg spoko klub. Mam tam rodzine i na 2 meczach Siarki byłem :) ale wtedy była 3 liga Więc życze im powrotu do 3 ligi.
jeśli Cie to interesuje to wczoraj Siarka Tarnobrzeg wygrała 10-0 :D wynik robi wrażenie nie ? :D :twisted: :twisted:

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 16:03

Camoranesi16 pisze:Jestem ciekaw czy ktoś z forumowiczów interesuje się może polską IV liga. Ja jestem kibicem iV-ligowego Zawiszy Bydgoszcz i jestem na wszystkich ich meczach. W tym pokoju będę starał się zamieszczać wszystkie wyniki IV ligi jeśli kogoś to interesuje.
Jak ostatnio zobaczyłem Zawiszę w II lidze to zgłupiałem... rozumiem, że to jakiś 2 skład Zawiszy gra w IV lidze ? Bo jak tak to moje posty tracą swój sens i wychodze na idiotę :D

Capo di tutti capi
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 16:36

hara pisze:
Camoranesi16 pisze:Jestem ciekaw czy ktoś z forumowiczów interesuje się może polską IV liga. Ja jestem kibicem iV-ligowego Zawiszy Bydgoszcz i jestem na wszystkich ich meczach. W tym pokoju będę starał się zamieszczać wszystkie wyniki IV ligi jeśli kogoś to interesuje.
Jak ostatnio zobaczyłem Zawiszę w II lidze to zgłupiałem... rozumiem, że to jakiś 2 skład Zawiszy gra w IV lidze ? Bo jak tak to moje posty tracą swój sens i wychodze na idiotę :D
Zawisza grający w II lidze jest to wcześniejszy Kujawiak Hydrobudowa Włocławek który przeniósł się do Bydgoszczy : :/ :/ :angry: :angry: :/ :/ Zawisza grający w IV lidze to nie jest druga druzyna tego drugoligowego zespołu tylko jest to prawdziwy Zawisza a nie jakiś hydrotwór z Włocławka :/

ZAWISZA JEST JEDEN IV-LIGOWY !! NIE DLA ZŁODZIEI Z HYDROBUDOWY !!

Sky is the limit!
ODPOWIEDZ