Polska IV Liga
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W moim mieście jest taka drużyna jak Victoria Bartoszyce i pyka właśnie w rejonie Mazurskim(nie wiem czy dokładnie tak to się nazywa)... jakoś tam sobie radzi... ale pogra przyszły sezon jeszcze w IV lidze... sam tam kiedyś grałem 5 lat...
P.S. Fajne klimaty są na IVligowych stadionach... dziadki, wódka, sędzia kalosz etc
P.S. Fajne klimaty są na IVligowych stadionach... dziadki, wódka, sędzia kalosz etc

Capo di tutti capi
- BartekGajda9
- Juventino
Ok 20 km odemnie Jest klub Okocimski Brzesko. Moze zbytnio nie interesuję się IV ligową piłką, lecz o wyniki tej drużyny pytam się kolegów
wiem, że bardzo dobrze sobie radzą i może zobaczymy ten klub w III lidze 

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Szymek
- Juventino
Bardzo dobry temat 
Ja kibicuje i gram we Włocłavi Włocławek. Gram od chyba 3,5 roku bądź 4 lata, sam już nie wiem. Najbardziej podoba mi się klimat czwarto ligowych boisk.
Pozdrawiam!

Ja kibicuje i gram we Włocłavi Włocławek. Gram od chyba 3,5 roku bądź 4 lata, sam już nie wiem. Najbardziej podoba mi się klimat czwarto ligowych boisk.
Nasi wierni sprzymierzeńcyCamoranesi16 pisze: Ja jestem kibicem iV-ligowego Zawiszy Bydgoszcz i jestem na wszystkich ich meczach.

Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 15:51 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- wloski
- Juventino
Nie powiem, że drużyny nie znam. Co prawda to prawda, zawsze świetna oprawa jest na meczu, ostatnio nawet zdarzyła się śmieszna sytuacja, bo miały grać dwie GKS-y jedna z Katowic i druga z Tychów, jednak mecz się nie odbył, bo prezydent Tychów, bał się o burdy po meczowe i mecz odwołano, niestety.juverm pisze:No oczywiście że są fani IV ligiJa akurat ide za GieKSą, i powiem wam że na Bukowej strzelają takie bramki jakich nie powstydziłyby się kluby z I-szej Ligi
Na meczach jestem od czasu do czasu, zwylke przy Bukowej ale zawsze na "blaszoku" bo bileciki są po 5 zł
.
Aha no i na GieKSie zawsze jest wspaniała oprawa![]()
Nie zapomnę mojego kumpla z Lędzin [fan GKS-y, często jeździ z innymi kumplami na mecze] jak opowiadał jak był na jakimś meczu w wykonaniu GKS Katowice, drużyna przegrywała do 80 minuty 2:0, a jednak wygrała 3:2. Kolega mówi, że w przeciągu 12 minut końcówki meczu wyjarał chyba z 10 fajek z nerwów. No cóż płucka kiedyś zginą, a serce jego zawsze będzie przy GKS-ie, hehe.
Jeszcze wspomnę o miejscowym MKS-ie Lędziny. Drużyna gra w A klasie, w tamtym sezonie spadła w IV ligi, na mecze nie chodzę, chodź mnie koledzy często zapraszają by przyjść pokibicować, może kiedyś się wybiorę jak będzie nadmiar czasu.
- Pawełek
- Juventino
tak to chyba jest u ciebie bo jeśli chodzi o mecze Zawiszy Bydgoszcz to nie jest tak napewno ... tam jest spora ilość kibiców, częste oprawy, zero alkoholu. Zgodzę się jedynie w kwestii sędziego.hara pisze:P.S. Fajne klimaty są na IVligowych stadionach... dziadki, wódka, sędzia kalosz etc
Szymek pisze:Bardzo dobry temat
Nasi wierni sprzymierzeńcyCamoranesi16 pisze: Ja jestem kibicem iV-ligowego Zawiszy Bydgoszcz i jestem na wszystkich ich meczach.Pozdrawiam!
Kolejka 27 - 27-28 maja
Zawisza Bydgoszcz - Włocłavia Włocławek
Widzimy się w Bydgoszczy

Sky is the limit!
- Szymek
- Juventino
Niestety mnie na tym meczu nie będzie, ale za to w niedzielę mam mecz z Zawiszą w swojej kategorii wiekowejCamoranesi16 pisze: Kolejka 27 - 27-28 maja
Zawisza Bydgoszcz - Włocłavia Włocławek
Widzimy się w BydgoszczyPozdrawiam... ZAWISZA JEST JEDEN IV - LIGOWY ! NIE DLA ZŁODZIEI Z HYDROBUDOWY !

Ciekawie będzie za rok, bo do IV ligi awansował Kujawiak Włocławek, króy jeszcze niedawno grał w II lidze :rotfl: Niech dziękują soijemu zarządowi, prezes Klatt ich dosłownie sprzedał. Do dziś mam przed oczamy tych "wiernych fanów" Kujawiaka :rotfl:
- mighal
- Juventino
mJaUcViEej pisze:A ja mam takie pytanie: czy Wy jeszcze niedawno nie graliście w Klasie A?mighal pisze:Ja tez jestem kibicem IV ligi a mianowicie KS 1920 Mosina =) nasz mały klubik ostatnio radzi sobie srednio ale powinnismy sie utrzymac w tej IV lidze 8)
hmmm jest to mozliwe ale to nie tak niedawno bo kilka lat temu...
- hara
- Juventino
No u nas tak jest... z 10 lat temu byliśmy w 3 lidze, a od tamtej pory przewijaliśmy się przez okręgówę i 4 ligę(odkąd utworzyli)... Bartoszyce(30tys.) to nie takie wielkie miasto jak Bydgoszcz, więc klimacik mamy wiejski... swoją drogą dziwi mnie, że taki klub gra w 4 lidze... wiem, że są i kluby z wawy w 4 lidze, ale nie są to główne kluby, że tak to nazwę w wawie, a jednak Zawisza to chyba najlepszy klub w Bydgoszczy(swoją drogą nie kojarzę innego)... chyba że wszyscy skupiają się tam na żużlu, to zrozumiem...Camoranesi16 pisze:tak to chyba jest u ciebie bo jeśli chodzi o mecze Zawiszy Bydgoszcz to nie jest tak napewno ... tam jest spora ilość kibiców, częste oprawy, zero alkoholu. Zgodzę się jedynie w kwestii sędziego.hara pisze:P.S. Fajne klimaty są na IVligowych stadionach... dziadki, wódka, sędzia kalosz etc
Capo di tutti capi
- Pawełek
- Juventino
jeśłi chodzi o Zawisze to najlepszym osiągnięciem klubu było 4 miejsce w ekstraklasie w sezonie 89/90 Gdyby nie panowie Wódkiewicz i Kowalik którzy kupili mecz z Grudziądzem mieli byśmy w tabeli 9pky. więcej i prawie pewny awans do III ligi ... przez to odjęcie 9 pkt. wielu klasowych zawodnikó odeszło i już nie mamy tak dobrego skł ... Bydgoszcz.hara pisze:No u nas tak jest... z 10 lat temu byliśmy w 3 lidze, a od tamtej pory przewijaliśmy się przez okrę###ę i 4 ligę(odkąd utworzyli)... Bartoszyce(30tys.) to nie takie wielkie miasto jak Bydgoszcz, więc klimacik mamy wiejski... swoją drogą dziwi mnie, że taki klub gra w 4 lidze... wiem, że są i kluby z wawy w 4 lidze, ale nie są to główne kluby, że tak to nazwę w wawie, a jednak Zawisza to chyba najlepszy klub w Bydgoszczy(swoją drogą nie kojarzę innego)... chyba że wszyscy skupiają się tam na żużlu, to zrozumiem...Camoranesi16 pisze:tak to chyba jest u ciebie bo jeśli chodzi o mecze Zawiszy Bydgoszcz to nie jest tak napewno ... tam jest spora ilość kibiców, częste oprawy, zero alkoholu. Zgodzę się jedynie w kwestii sędziego.hara pisze:P.S. Fajne klimaty są na IVligowych stadionach... dziadki, wódka, sędzia kalosz etc
Sky is the limit!
- Andryk
- Juventino
jeśli Cie to interesuje to wczoraj Siarka Tarnobrzeg wygrała 10-0Turbo pisze:Siarka Tarnobrzeg spoko klub. Mam tam rodzine i na 2 meczach Siarki byłemale wtedy była 3 liga Więc życze im powrotu do 3 ligi.

- hara
- Juventino
Jak ostatnio zobaczyłem Zawiszę w II lidze to zgłupiałem... rozumiem, że to jakiś 2 skład Zawiszy gra w IV lidze ? Bo jak tak to moje posty tracą swój sens i wychodze na idiotęCamoranesi16 pisze:Jestem ciekaw czy ktoś z forumowiczów interesuje się może polską IV liga. Ja jestem kibicem iV-ligowego Zawiszy Bydgoszcz i jestem na wszystkich ich meczach. W tym pokoju będę starał się zamieszczać wszystkie wyniki IV ligi jeśli kogoś to interesuje.

Capo di tutti capi
- Pawełek
- Juventino
Zawisza grający w II lidze jest to wcześniejszy Kujawiak Hydrobudowa Włocławek który przeniósł się do Bydgoszczy :hara pisze:Jak ostatnio zobaczyłem Zawiszę w II lidze to zgłupiałem... rozumiem, że to jakiś 2 skład Zawiszy gra w IV lidze ? Bo jak tak to moje posty tracą swój sens i wychodze na idiotęCamoranesi16 pisze:Jestem ciekaw czy ktoś z forumowiczów interesuje się może polską IV liga. Ja jestem kibicem iV-ligowego Zawiszy Bydgoszcz i jestem na wszystkich ich meczach. W tym pokoju będę starał się zamieszczać wszystkie wyniki IV ligi jeśli kogoś to interesuje.

ZAWISZA JEST JEDEN IV-LIGOWY !! NIE DLA ZŁODZIEI Z HYDROBUDOWY !!
Sky is the limit!