Vieira odejdzie z Juve!?
- sebastian10
- Juventino
w przypadku pozyskania kogos takiego jak Gerrarda
- niedzwiedz11
- Juventino
Dałbym mu jeszcze pół sezonu do zimowego okienka
i zobaczył jak będzie grał a w między czasie sprowadził bym kogoś na jego miejsce :!: :!:

Tu bym się kłócił………………..Cris pisze:...dalismy za niego kupe kasy a on okazał sie jednym z najwiekszych niewypałów transferowych ostatnich lat w Juve...

- grandejuve
- Juventino
Transfer Vieiry nie był najlepszym posunięciem, choć na początku sezonu zawodnik zadziwiał formą. Jednak po kilku meczach nie był to juz ten sam Vieira. Do tego doszły jeszcze kontuzje. Jeśli mogłoby dojść do wymiany Vieira+ kasa za Gerrarda wyszloby to Juve na dobre. Natomiast jeżeli za pieniądze z jego transferu miałby przyjśc np. C. Ronaldo znowu mielibyśmy problemy ze srodkiem pola. Jednak wątpie, aby on odszedł. Zapewne dostanie jeszcze szanse. Mam nadzieje, ze Moggi podejmie właściwą decyzje, która wyjdzie wszystkim na dobre :-D
- evilboy
- Juventino
Wg. mnie Vieira nie powinien dostawac wiecej szans :evil: Z nim jest podobnie jak ze Zlatanem... z tym ze Ibra jest mlodszy i pooprzedni sezon mial bardzo dobry. Vieira nic nie pokazal, a w jego wieku nie ma juz co liczyc na poprawe formy.
- juverm
- Juventino
Juve kibicuje już 8 lat i te mecze które widzaiłem z Appiahem w składzie mi się podobały, właściwie to gra Stephena mi się podobała, dlatego bardzo załuję, że on odszedł. I ręcze głową że mielibyśmy z niego wielki pożytek. I do Blasiego nie mamy go co porównywać, Blasi ciągle fauluje Appiah nie, Blasi nie potrafi rozegrać piłki, Appiah potrafi i tak dalejMachnes pisze:Sorry, nie chce Cie urazic, ale czy ty kibicowales Juve rok temuPamietasz moze mecz z Cagliari?? To nie byla jedyna jego wpadka, w srodku sezonu nagle zaczal dostawac szanse, ale wypelnial ja w podobny sposob jak Blasi
moze oprocz tego pieknego gola w ostatnich meczach sezonu (chyba z Cagliari
)
A co do samego Vieiry to prędzej chciałbym żeby odszedł Emerson niż Francuz. I tak myślę że obaj u nas zostaną, ale koniecznością jest posadzenie któregoś na jakiś czas na ławie (prędzej Emerson) bo potrzebujemy ofensywnego pomocnika 8)
Pozdrawiam

- Jasiek-x
- Juventino
Wg mnie kolejna plota. Media widocznie już całkowicie nie mają co do roboty poza wymyslaniem tego typu historyjek. A konkretnie - bezsensowne jest oddanie go zaraz po pierwszym sezonie, gościu jeszcze nawet nie poczuł dobrze atmosfery Serie A. Musi sie jeszcze rozkręcić, może znowu zobaczymy Patricka z czasów gry w Premiership. Poza tym jego los w Juve jest mi obojętny, ale jeszcze bym go zatrzymał.
- Robert 10
- Juventino
Nie nie możemy go sprzedać :!: Vieira jeszcze pokaże na co go stać. Działacze i trener powinni dać mu szanse. Jeśli zawaliłby następny sezon to powinni sprzedać go jak najdalej. Bedzie miał już 30 lat na karku i nie tą wydolność. Zlatan też powinien zostać na kolejny sezon. W letnim okienku transferowym powinniśmy kupić jakiegoś młodego srodkowego pomocnika
( najlepiej ofensywnego ). Za kilka lat grałby na światowym poziomie. ( przykład z Milanu - Kaka )
FORZA PATRICK

FORZA PATRICK
- Juve321
- Juventino
Mysle ze Vieira jeszcze pokaze na co go stac
Jak nie pokaze jednak to chyba bedziemy musieli go sprzedac
a jak do Liverpoolu to najbardziej za Gerrarda ale pewnie znowu Benitez sie nie zgodzi wiec niewiem za kogo bysmy go wymienili
Ale poki co niech jeszcze gra sie zobaczy jak nadal bedzie gral slabo jak ostatnio to go sprzedamy 
- CUORE BIANCO-NERO
- Juventino
według jednego z włoskich portali internetowych Vieira przedłużył kontrakt z Juve , ma podobno zarabiać 7,5 miliona euro rocznie

E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
LA JUVE !
- Pavon
- Juventino
Na pewno w obecnej sytuacji klub zaproponował mu tak wysoki kontrakt, myśl.CUORE BIANCO-NERO pisze:według jednego z włoskich portali internetowych Vieira przedłużył kontrakt z Juve , ma podobno zarabiać 7,5 miliona euro rocznie
- Gość
Na sprzedaży Vieiry klub dobrze by nie wyszedł. Po jego odejściu, w pomocy powstała by dziura, którą cieżko byłoby załatać. Co prawda, Francuz nie grał do końca tak jak każdy kibic Bianconeri tego oczekiwał, ale nie można powiedzieć też, że zawiódł na całej linii. Jest bardzo dobrym pomocnikiem, myślę że jego drugi sezon na Delle Alpi będzie lepszy niż pierwszy. Zresztą łączenie go z Manchesterem United to jakieś nieporozumienie. Wątpie aby ktoś w angielskim mieście, chciał go widzieć na Old Trafford, jako że był piłkarzem Arsenalu i nie ukazywał, że daży szacunkiem United. Wiele gorzkich słów napisał też o dotychczasowej gwieździe ataku MUFC, Van Nistelrooyu, a to przekreśla jego szansę. Kibice go nienawidzą.
- CUORE BIANCO-NERO
- Juventino
To jest oficjalna wiadomość ..... i mała poprawka Vieira zarabia 7,5 miliona euro rocznie , kwestia dotyczyła tylko przedłużenia kontraktu .....
także... sam powinieneś trochę pomyśleć zanim coś powiesz ....
także... sam powinieneś trochę pomyśleć zanim coś powiesz ....
E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
LA JUVE !