Serie A: (31) JUVENTUS 1-1 Roma
- Peja
- Juventino
A bedzie mecz lub retransmisja na Polsacie Sport(Extra)?
Co do meczu to Roma jest praktycznie pozbawiona ognia, z napastnikow zdrowy jest tylko Okaka. Rowniez w srodku zabraknie De Rossiego. Takze do meczu powinnismy podejsc skoncentrowani i powinno byc dobrze
Porazka moglaby wprowadzic niepotrzeby niepokoj w naszych szeregach przed meczem z Arsenalem
Co do meczu to Roma jest praktycznie pozbawiona ognia, z napastnikow zdrowy jest tylko Okaka. Rowniez w srodku zabraknie De Rossiego. Takze do meczu powinnismy podejsc skoncentrowani i powinno byc dobrze

- Vincitore
- Juventino
Niestety nie , Polsat Sport ma wykupiony pakiet tylko meczy takich zespołów jak : Treviso , Cagliari , Lecce i Lazio. Ale za to za tydzień Polsat Sport poprowadzi transmisje z meczu Treviso - JuventusPeja pisze:A bedzie mecz lub retransmisja na Polsacie Sport(Extra)
EDIT
Przepraszam , mecz będzie w sobote o 18:00 ale na Polsacie Sport Extra , ewentualnie retansmisja o 20:00 na PSE (chodzi oczywiscie o mecz z Treviso)
- Robert 10
- Juventino
Ah oby wynik byłby taki jak w pierwszym meczu, w Rzymie. 8) Wtedy rozwaliliśmy Romę
Dzisiaj te drużyny spotykają sie na Delle Alpi. Już od tydgodnia czekałem na ten mecz :!: Oby tylko kibice dopisali bo zawsze było ich w okolicach 30 tys teraz myśle że powinno ich przyjść ok 42 tys . Moim zdaniem Juve wygra 2-1 po bramkach Treze i Nedveda. Dla Romy strzeli Taddei.
FORZA JUVENTUS

FORZA JUVENTUS
- Szymek
- Juventino
Nie tylko tyPelson pisze:roma to chyba jedyny zespół na świecie którego tak nie nawidze!
Po tym co ostatnio pokazuje Roma naprawdę ten mecz raczej nie będzie taki cudowny jak ten wcześniejszy, rozegrany na Stadio Olimpico. Śmiało można powiedziec, że Juve jest na fali. Cały czas utrzymujemy bezpiczną i dużą przewage nad Milanem, uniemożliwiająć doścignięcie nas. Roma praktycznie nie walczy już o nic, oprucz miejsca dającego eliminacjie Ligi Mistrzów, odpadli po dość dobrym meczu i po wielkiej walce z Middle z Pucharze Uefa. Nie mam czasu aby napisać coś wiećej, więc napisze w skrócie, Forza Juventus!
- J1897
- Juventino
cóż za ignorancja...Szymek pisze:(...)Roma praktycznie nie walczy już o nic, oprucz miejsca dającego eliminacjie Ligi Mistrzów(...)

- Swider10
- Juventino
Napewo mecz bedzie trudny tym bardziej ze we wtorek arcy wazny mecz z Arsenalem z tego co wyczytalem Capello mozliwe ze da odpoczac niektórym podstawowym zawodnikom (w co watpie) licze na powtorke z ostatniego naszego meczu z Roma i lidze 4:1
by starczyło 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Fakt ze nie zagra kilku kluczowych pilkarzy:Totti, De Rossi ale napewno Romy zlekcewazyc nie mozna. Pokazala ze i bez Tottiego swietnie sobie radzi np. Mecz z Lazio. Ja obawiam sie najbardziej Manciniego.
Rzeczywiscie Roma nie ma za bardzo ataku i trzeba to wykorzystac. Ciekawy jestem naszej postawy przed pojedynkiem z Arsenalem.
Capello moglby dac opoczac dzis Zlatanowi :twisted: i wystawic Alexa gdyz nic by mnie tak nie ucieszylo jak Brameczka (lub wiecej) naszego kapitana strzelona Romie.
Obstawiam: 1-0 (ALEX)
Rzeczywiscie Roma nie ma za bardzo ataku i trzeba to wykorzystac. Ciekawy jestem naszej postawy przed pojedynkiem z Arsenalem.
Capello moglby dac opoczac dzis Zlatanowi :twisted: i wystawic Alexa gdyz nic by mnie tak nie ucieszylo jak Brameczka (lub wiecej) naszego kapitana strzelona Romie.
Obstawiam: 1-0 (ALEX)
- benkas
- Juventino
NTV+ Sport On-Linejuventussek pisze:
podajcie kanały na których będzie leciał mecz
Setanta Sports 1
C+ Deporte 1
Prem Sport Portal
Sport 1 NL
Sport 2 HU
Albania +1 Sport
Alfa TV
Al Jazeera Sport +1
C+ Poland
Mediaset Premium 1
Sky Calcio 1
SuperSport 1
B1 TV
-----------------------
B1 TV
C+ Sport (D/F/N/S)
Sport 2 HU
B1 TV
Al Jazeera Sport +1
C+ Deporte 1
Real Player Required RTS 2 Serbia - (Internet Stream)
Co do samego meczu, mam nadzieje, że wynik bedzie do przodu. Roma chociaż wyeliminowała Juve z PW to nie ma teraz najlepszej passy. Wynik skromne 2:1.
Pozdrawiam!!
- juveman7
- Juventino
Już wiem że mecz będzie transmitowany na platformie Canal+, a może wie ktoś czy będzie on transmitowany na platformie Polsat Cyfrowy
Jeśli ktoś wie to proszę napisać , z góry dziękuje.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Mr Cezary
- Juventino
Ech.. jakbyś przeczytał wszystkie posty powyżej, to byś wiedział :roll:juveman7 pisze:Już wiem że mecz będzie transmitowany na platformie Canal+, a może wie ktoś czy będzie on transmitowany na platformie Polsat Cyfrowy
I wszystko jasnePelson pisze:Niestety nie , Polsat Sport ma wykupiony pakiet tylko meczy takich zespołów jak : Treviso , Cagliari , Lecce i Lazio. Ale za to za tydzień Polsat Sport poprowadzi transmisje z meczu Treviso - Juventus

- Jasiek-x
- Juventino
Oczekuje wspaniałego widowiska, duże zaangażowania w gre i dużej ilości walk, których na pewno nie zabraknie. To ciężka potyczka, chociaż roma gra w osłabieniu. Jednak znowu nie możemy ich lekceważyć, lecz raczej na to się nie zapowiada. Licze na dobra grę całego zespołu i pokazanie wszystkim, że walka o scudetto jest prawie zakończona. Forza!
- yanek juve
- Juventino
Nie wiecie co z Alexem bo zszedl okolo 20 miuty.
- BOOM
- Juventino
Eh... szkoda, ze Juve nie utrzymalo przewagi... no ale trudno.
Meczu nie ogladalem, a jedynie sledzile przebieg na TS, wiec moje zdanie moze nie byc do konca obiektywne
Roma zagrala bardzo dobry mecz, tak jak sie spodziewalismy - pokazali tym samym, ze sa bardzo mocni, nawet wtedy, gdy nie graja w optymalnym skladzie (ba nawet mozna powiedziec ze w bardzo oslabionym)...
Nie mozna powiedziec, ze Juve gralo beznadziejnie... nie brakowalo sytuacji, dlugo byli na prowadzeniu... niestety, przy dobrze grajacej Romie, czerwona kartka dla Pavla (zasluzona niestety) znacznie oslabila Juve... pozniej dosc tajemnicze zejscie Alexa (wiem tylko ze sie za udo trzymal
), wejscie Davida na 20 minut i w koncu osamotnienie Zlatana na ataku... jednym slowem zemscila sie taktyka zachowawcza... mecz byl ostry i rozumiem, ze Capello nie chcial kusic losu, ale decyzje o tak szybkim zejsciu Trezegola uwazam za za wczesna... Roma walczyla ambitnie, chcac wykorzystac przewage zawodnika... no i w koncu sie udalo :?
Nie ma sensu lamentowac, w koncu remis nie jest zly, a moze udalo zachowac sie sily na wtorkowy mecz z anglikami
pod koniec Rzymianie bardzo nacierali i chyba nie mozemy narzekac na brak szczescia, bo smialo moglismy przegrac to spotkanie...
Taka jest pilka...
ja wierze w profesjonalizm Capello i to, ze poswiecenie (bo chyba mozna to tak nazwac 8) ) tego meczu, zaowocuje
dobrym wynikiem we wtorek...
FORZA JUVE!!!!
Meczu nie ogladalem, a jedynie sledzile przebieg na TS, wiec moje zdanie moze nie byc do konca obiektywne

Roma zagrala bardzo dobry mecz, tak jak sie spodziewalismy - pokazali tym samym, ze sa bardzo mocni, nawet wtedy, gdy nie graja w optymalnym skladzie (ba nawet mozna powiedziec ze w bardzo oslabionym)...
Nie mozna powiedziec, ze Juve gralo beznadziejnie... nie brakowalo sytuacji, dlugo byli na prowadzeniu... niestety, przy dobrze grajacej Romie, czerwona kartka dla Pavla (zasluzona niestety) znacznie oslabila Juve... pozniej dosc tajemnicze zejscie Alexa (wiem tylko ze sie za udo trzymal

Nie ma sensu lamentowac, w koncu remis nie jest zly, a moze udalo zachowac sie sily na wtorkowy mecz z anglikami

Taka jest pilka...

dobrym wynikiem we wtorek...
FORZA JUVE!!!!