Serie A: (31) JUVENTUS 1-1 Roma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 09:47

A bedzie mecz lub retransmisja na Polsacie Sport(Extra)?
Co do meczu to Roma jest praktycznie pozbawiona ognia, z napastnikow zdrowy jest tylko Okaka. Rowniez w srodku zabraknie De Rossiego. Takze do meczu powinnismy podejsc skoncentrowani i powinno byc dobrze :) Porazka moglaby wprowadzic niepotrzeby niepokoj w naszych szeregach przed meczem z Arsenalem

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 09:50

Peja pisze:A bedzie mecz lub retransmisja na Polsacie Sport(Extra)
Niestety nie , Polsat Sport ma wykupiony pakiet tylko meczy takich zespołów jak : Treviso , Cagliari , Lecce i Lazio. Ale za to za tydzień Polsat Sport poprowadzi transmisje z meczu Treviso - Juventus :wink:

EDIT
Przepraszam , mecz będzie w sobote o 18:00 ale na Polsacie Sport Extra , ewentualnie retansmisja o 20:00 na PSE (chodzi oczywiscie o mecz z Treviso)

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 10:38

Ah oby wynik byłby taki jak w pierwszym meczu, w Rzymie. 8) Wtedy rozwaliliśmy Romę :prochno: Dzisiaj te drużyny spotykają sie na Delle Alpi. Już od tydgodnia czekałem na ten mecz :!: Oby tylko kibice dopisali bo zawsze było ich w okolicach 30 tys teraz myśle że powinno ich przyjść ok 42 tys . Moim zdaniem Juve wygra 2-1 po bramkach Treze i Nedveda. Dla Romy strzeli Taddei.
FORZA JUVENTUS

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 10:43

Pelson pisze:roma to chyba jedyny zespół na świecie którego tak nie nawidze!
Nie tylko ty :smile:

Po tym co ostatnio pokazuje Roma naprawdę ten mecz raczej nie będzie taki cudowny jak ten wcześniejszy, rozegrany na Stadio Olimpico. Śmiało można powiedziec, że Juve jest na fali. Cały czas utrzymujemy bezpiczną i dużą przewage nad Milanem, uniemożliwiająć doścignięcie nas. Roma praktycznie nie walczy już o nic, oprucz miejsca dającego eliminacjie Ligi Mistrzów, odpadli po dość dobrym meczu i po wielkiej walce z Middle z Pucharze Uefa. Nie mam czasu aby napisać coś wiećej, więc napisze w skrócie, Forza Juventus!

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 10:52

Szymek pisze:(...)Roma praktycznie nie walczy już o nic, oprucz miejsca dającego eliminacjie Ligi Mistrzów(...)
cóż za ignorancja... :angry: w ich obecnej sytuacji walka o el. LM, to walka o dużą kasę i grę wśród najlepszych. to daje im taką siłę, mimo tylu przeciwności i kontuzji. będą walczyć o każdy punkt, z każdym. rekordem 11 zwycięstw z rzędu udowodnili, że nie wolno ich lekceważyć. Roma to cały czas bardzo silna drużyna, o czym nie wolno zapomnieć naszym zawodnikom. to nie będzie tak łatwy mecz, jak ten z listopada (1:4 w Rzymie :twisted: ), bo w tym momencie Roma to zupełnie inny zespół pod względem mentalnym. Spallettiemu w końcu udało się poukładać zespół.

Obrazek
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 11:11

Napewo mecz bedzie trudny tym bardziej ze we wtorek arcy wazny mecz z Arsenalem z tego co wyczytalem Capello mozliwe ze da odpoczac niektórym podstawowym zawodnikom (w co watpie) licze na powtorke z ostatniego naszego meczu z Roma i lidze 4:1 :) by starczyło :D

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 11:14

Fakt ze nie zagra kilku kluczowych pilkarzy:Totti, De Rossi ale napewno Romy zlekcewazyc nie mozna. Pokazala ze i bez Tottiego swietnie sobie radzi np. Mecz z Lazio. Ja obawiam sie najbardziej Manciniego.
Rzeczywiscie Roma nie ma za bardzo ataku i trzeba to wykorzystac. Ciekawy jestem naszej postawy przed pojedynkiem z Arsenalem.
Capello moglby dac opoczac dzis Zlatanowi :twisted: i wystawic Alexa gdyz nic by mnie tak nie ucieszylo jak Brameczka (lub wiecej) naszego kapitana strzelona Romie.
Obstawiam: 1-0 (ALEX)

benkas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 13:21

juventussek pisze:
podajcie kanały na których będzie leciał mecz
NTV+ Sport On-Line
Setanta Sports 1
C+ Deporte 1
Prem Sport Portal
Sport 1 NL
Sport 2 HU
Albania +1 Sport
Alfa TV
Al Jazeera Sport +1
C+ Poland
Mediaset Premium 1
Sky Calcio 1
SuperSport 1
B1 TV
-----------------------
B1 TV
C+ Sport (D/F/N/S)
Sport 2 HU
B1 TV
Al Jazeera Sport +1
C+ Deporte 1

Real Player Required RTS 2 Serbia - (Internet Stream)

Co do samego meczu, mam nadzieje, że wynik bedzie do przodu. Roma chociaż wyeliminowała Juve z PW to nie ma teraz najlepszej passy. Wynik skromne 2:1.
Pozdrawiam!!

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 13:40

Już wiem że mecz będzie transmitowany na platformie Canal+, a może wie ktoś czy będzie on transmitowany na platformie Polsat Cyfrowy
Jeśli ktoś wie to proszę napisać , z góry dziękuje.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 14:25

juveman7 pisze:Już wiem że mecz będzie transmitowany na platformie Canal+, a może wie ktoś czy będzie on transmitowany na platformie Polsat Cyfrowy
Jeśli ktoś wie to proszę napisać , z góry dziękuje.
Ech.. jakbyś przeczytał wszystkie posty powyżej, to byś wiedział :roll:
Pelson pisze:Niestety nie , Polsat Sport ma wykupiony pakiet tylko meczy takich zespołów jak : Treviso , Cagliari , Lecce i Lazio. Ale za to za tydzień Polsat Sport poprowadzi transmisje z meczu Treviso - Juventus
I wszystko jasne :|

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 19:08

Oczekuje wspaniałego widowiska, duże zaangażowania w gre i dużej ilości walk, których na pewno nie zabraknie. To ciężka potyczka, chociaż roma gra w osłabieniu. Jednak znowu nie możemy ich lekceważyć, lecz raczej na to się nie zapowiada. Licze na dobra grę całego zespołu i pokazanie wszystkim, że walka o scudetto jest prawie zakończona. Forza!

Bartosz18

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 22:20

Szkoda tego meczy moglismy wygrać tylko im popuściliśmy.Nedvet mugł nie fałlować ale jest dobrze i tak jestęśmy na 1-ym miejscu. :angry:

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 22:25

Dla mnie Juve zagralo niezly mecz, ale nie potrzebna czerwona kartka Nedveda :? pokrzyzowala plany Don Fabia! No i zeby czasem nie bylo walki o Scudetto do samego konca. :| ...:: FORZA Juve::... :-D

yanek juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 22:29

Nie wiecie co z Alexem bo zszedl okolo 20 miuty.

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2006, 22:45

Eh... szkoda, ze Juve nie utrzymalo przewagi... no ale trudno.
Meczu nie ogladalem, a jedynie sledzile przebieg na TS, wiec moje zdanie moze nie byc do konca obiektywne :prochno:

Roma zagrala bardzo dobry mecz, tak jak sie spodziewalismy - pokazali tym samym, ze sa bardzo mocni, nawet wtedy, gdy nie graja w optymalnym skladzie (ba nawet mozna powiedziec ze w bardzo oslabionym)...
Nie mozna powiedziec, ze Juve gralo beznadziejnie... nie brakowalo sytuacji, dlugo byli na prowadzeniu... niestety, przy dobrze grajacej Romie, czerwona kartka dla Pavla (zasluzona niestety) znacznie oslabila Juve... pozniej dosc tajemnicze zejscie Alexa (wiem tylko ze sie za udo trzymal :prochno: ), wejscie Davida na 20 minut i w koncu osamotnienie Zlatana na ataku... jednym slowem zemscila sie taktyka zachowawcza... mecz byl ostry i rozumiem, ze Capello nie chcial kusic losu, ale decyzje o tak szybkim zejsciu Trezegola uwazam za za wczesna... Roma walczyla ambitnie, chcac wykorzystac przewage zawodnika... no i w koncu sie udalo :?
Nie ma sensu lamentowac, w koncu remis nie jest zly, a moze udalo zachowac sie sily na wtorkowy mecz z anglikami :?: pod koniec Rzymianie bardzo nacierali i chyba nie mozemy narzekac na brak szczescia, bo smialo moglismy przegrac to spotkanie...

Taka jest pilka... :prochno: ja wierze w profesjonalizm Capello i to, ze poswiecenie (bo chyba mozna to tak nazwac 8) ) tego meczu, zaowocuje
dobrym wynikiem we wtorek...

FORZA JUVE!!!!

Obrazek
Zablokowany