Stroje Juve na przyszły sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 14:24

Nie nie , kołnierzyki nie , zresztą Nike raczej nie produkuje już z kołnierzykami trykotów. Obecne koszulki są bardzo ładne i według mnie prezentują się świetnie. Jedyna wada to to że Juve zmienia co rok wygląd koszulki a mnie to denerwuje troche bo tylko rok mogę cieszyć się oryginalna koszulką :wink:. Co do spodenek to muszą być białe! , jedyny wyjątek to gdybyśmi mieli grube pasy takie jak w sezonie 2002/2003 wtedy napewno pasowałyby spodenki czarne teraz ładniej prezentujemy się w białych.

Pozdrawiam

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 14:57

Mi najbardziej podobały się koszulki z poprzedniego sezonu. Gdzie domowa koszulka z przodu miała trzy szerokie pasy. I chciałbym aby takie były również w następnym sezonie. Ale te z tego sezonu też mogą być :ok:

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 15:02

MIKI_900 pisze:Mi najbardziej podobały się koszulki z poprzedniego sezonu. Gdzie domowa koszulka z przodu miała trzy szerokie pasy. I chciałbym aby takie były również w następnym sezonie. Ale te z tego sezonu też mogą być :ok:
mi sie wszystkie 3 bluzki podobaly z poprzedniego sezonu ;]. chodz tą ostatnią można by było zamienic na zółtą i powrócić do niebieskiej i zostawić pierwszą bluzke z tego seoznu hehe

:whistle:

----------------
taki myx :P
----------------

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 15:11

Mnie również podobają sie "teraźniejsze" koszulki. SUper jest nowa wyjazdowa - czerwona no i domowa jest bardzo ładna, można rzec klasyczna.. Mam pewne wątpliwości co do koszulki - żółtej.. Mnie sie nie podoba. Moze NIke zostawi kolory dwóch koszulek, a co do trzeciej to moze nas zaskoczy?? Tak jak rok temu z tą czerwoną? Fajnie by było..
MOże jakis ciekawy powrót do różowego?? Pozdrowienia

P.S W zeszłym sezonie ta niebieska byla super :-D

29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 15:25

Ja bym się raczej zastanowił nad koszulkami na sezon 2007/2008 :twisted: Jak dla mnie, mogą być różowe w zieloną kratkę. Tylko niech posiadają jeden szczegół... trzy gwiazdki 8) Niczego więcej nie potrzebuję.

A tak na poważnie to koszulki z obecnego sezonu są wspaniałe, ale
- czerwoną zastąpił bym jednak granatową,
- żółte koszulki wyjazdowe są super !! niech zostaną jak najdłużej.
- no i nie podoba mi się to czarne tło z tyłu na koszulkach Juve w meczach CL... czy ktoś wreszcie wpadnie na jakieś dobre rozwiązanie tego problemu ?! :evil:

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 15:31

kubinho 10 pisze:Mi tak jak większości obecne stroje Juve bardzo się podobają. Z reguły wolałem jak pasy na koszulkach były grube i było ich mniej, ale te naprawde są świetne. Nike spisało się bardzo dobrze. Ja mam taką cichą nadzieję że Juve w następnym sezonie miało takie same koszulki jak w tym sezonie, i tak samo jak Man Utd zmieniali trykoty co dwa lata a nie co sezon.
No niezupełnie MU zmieniało trykoty co 2 lata. W sezonie 2002/2003 podpisali kontrakt z Nike i korzystali z kolekcji z MŚ w Korei. Na następny sezon 2003/2004 został zrobiony minimalny upgrade strojów :wink: Jednakże takie same na pewno nie były. Rok później wyszła kolejna kolekcja 2004/2005 na ME w Portugalii. I MU, i Juve grały w koszulkach z tej kolekcji. I właśnie w tym sezonie mamy jakby upgrade tych z poprzedniego sezonu. Więc za rok raczej na pewno będziemy mieć nową kolekcję.

może już w czerwcu poznamy wstępne projekty nowych koszulek (jeżeli będą nowe koszulki).
Powinniśmy poznać po MŚ, bo koszulki nowe będą na pewno :wink:

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 16:58

Pelson pisze:Nie nie , kołnierzyki nie ,zresztą Nike raczej nie produkuje już z kołnierzykami trykotów. Obecne koszulki są bardzo ładne i według mnie prezentują się świetnie.
Pozdrawiam
Wystarczy zobaczyć mecz Holandia - Ekwador, aby się z tym nie zgodzić. W obecnym sezonie Adidas zrobił koszulki w jakiś dziwnym, starym stylu :roll: Widocznie Nike w tym sezonie chce zrobić to samo co mi się bardzo nie podoba. W ogóle, to koszulki wyprodukowane na MŚ przez te największe firmy są jakieś dziwne..z kosmosu. Wystarczy zobaczyć koszulki Pumy, Adidasa i Nike, aby stwierdzić, że w tym roku te marki chcą stworzyć coś nowego. No cóż, zrobili to ale efekt końcowy jest niezbyt dobry, przynajmniej jak dla mnie. Współczuję Holendrom, bo ich koszulki są naprawde fatalne. Jesli Juve będzie miało takie same koszulki jak Holandia (krój oczywiście) to naprawdę to będzie porażka!

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 17:52

Co do kłonieżyków to jestem zdecydowanym przeciwnikiem.
Takie koszulki jakie ma Bayern...
Obrazek
...może i wyglądają fajnie, ale te kołnieże na pewno jakoś tam przeszkadzają w grze.

Najlepsze koszulka domowa JUVE to jak dla mnie ta z obecnego sezonu.
Ale koszulką która najbardziej zapisała mi się w pamięci jest ta z finału LM z Borrusią... Poprostu cudo, chciałbym żeby wyjazdowa na następny sezon nawiązywała do niej...

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 20:20

juverm pisze:Takie koszulki jakie ma Bayern...
Obrazek
...może i wyglądają fajnie, ale te kołnieże na pewno jakoś tam przeszkadzają w grze.
Ale to jest koszulka z sezonu 2004/2005, a tutaj chodziło chyba o trykoty z tego sezonu, gdzie kołnierzyk jest bardziej wyeksponowany...
http://img83.imageshack.us/img83/6863/178rt.jpg

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 20:36

Ja chciałbym aby Juve miało wyjazdowe koszulki w kolorze czarnym , spodenki też a getry białe. Wszystkie inne komplety Juve są spoko. Najlepsze są domowe ale czerwone tez mi sie podobają. Do żółtych tez nie mam zadnych zastrzeżen.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
superdelpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 21:29

W tym sezonie stroje czarno-białe mają za dużo pasków. W sezonie 2004/2005 były super stroje.

Gigi1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 14:39

Pamiętacie finał LM JUVE z Realem w 1998 roku? JUVE grało wtedy w granatowych strojach z żółtymi gwiazdami. Chciałbym aby NIKE wróćiło do tamtego okresu bo tamte stroje były naprawde udane i podobały się chyba nie tylko mnie.

Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 14:48

Gigi1986 pisze:Pamiętacie finał LM JUVE z Realem w 1998 roku? JUVE grało wtedy w granatowych strojach z żółtymi gwiazdami. Chciałbym aby NIKE wróćiło do tamtego okresu bo tamte stroje były naprawde udane i podobały się chyba nie tylko mnie.
A czy wtedy strojów nie robiła nam firma Kappa? Więc ciezko by było "wrócić" Nike do czegos co zrobiła Kappa :prochno: .

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2006, 17:16

Najlepsze byly koszulki Lotto !!! Nie ma BATA !!! Tamte byly najlepsze !!! :)

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 10:23

Dla mnie stroje z tego sezonu są naprawde boskie. Są ładne, skromne, z gracją (jak w renesansie:D). Myśle ze na następny sezon mogłby zostać obecny projekt tylko usunąć ten napis z pod herbu. bo 100-lecie pierwszego scudetto już minie w przyszłym sezonie :-D .
Ja całkowicie ufan Nike choć ostatnie stroje Bracy mnie troche przeraziły, myślałem ze na murawe wchodzą słuzby porządkowe :prochno: :smile: .

<----- mój 300 POST FORZA JUVENTUS

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
ODPOWIEDZ