koszulka Juventusu z wlasnym nazwiskiem

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 23:12

jeden z kolesi na allegro oferuje cos takiego, nie wiem czasem czy nie szulini. przykladowa koszulka: http://www.tournalive.jhost.pl/koszulki ... /juve1.jpg

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 13:18

Reggie pisze: Kto wie co będzie w przyszłym sezonie :roll: Wszyscy wiedzą o nieciekawych rzeczach jakie się dzieją w serie A. Ja próbuje zachować dobry humor przy tym i napisze, żebyście poczekali pare miesięcy, bo koszulki drugoligowych klubów na pewno są tańsze ;)
No tylko nie wiem czy znajdzie się gdzieś koszulki drugoligowej drużyny...a tak w ogóle to czy może wie ktoś gdzie można kupić koszulkę JUVE ale z długim rękawem??allegro raczej odpada bo to nie wiadomo co tam przyśla z tej Tailandii i kiedy... :roll: [/b]

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2006, 17:25

Hmm moge ci powiedziec tyle, ze NAPEWNO SA bo widzialem kilka dni temu w jakims sklepie internetowym, poszukam jezeli znajde to wysle ci linka na PM.

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 21:39

nookie pisze:
Reggie pisze: Kto wie co będzie w przyszłym sezonie :roll: Wszyscy wiedzą o nieciekawych rzeczach jakie się dzieją w serie A. Ja próbuje zachować dobry humor przy tym i napisze, żebyście poczekali pare miesięcy, bo koszulki drugoligowych klubów na pewno są tańsze ;)
No tylko nie wiem czy znajdzie się gdzieś koszulki drugoligowej drużyny...a tak w ogóle to czy może wie ktoś gdzie można kupić koszulkę JUVE ale z długim rękawem??allegro raczej odpada bo to nie wiadomo co tam przyśla z tej Tailandii i kiedy... :roll: [/b]
chodzi ci o to http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=868

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
Wojtas_99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 14:55

albo na ebayu www.ebay.pl orginalną koszulke meczową juve kupimy za 60-70 zł plus wysyłka !!!! według mnie sie opłaca ,wysyłka to koszt rzedu 20-30 zł a mamy kaszulke juve za grosze

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 12:39

Witam nie wiedzialem gdzie dac tego posta wiec postanowilem tutaj napisac .

Mam taki problem,ze postanowilem sobie kupic koszulke Juve ,ale jakoms dobra do 100zl,keidys widzialem na allegro bodajze po 75 i gdy juz sobie uskladalem pieniadze to nie moge znalesc tej aukcji.
Jakby ktos widzial koszulke Juve na necie jakoms dobra do 100zl albo zna dobre zrodlo to prosilbym o napisanie :pray:

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 12:48

hehe, na allegro jest dość dużo koszulek juve,ale sa to koszulki z Tajlandii. Niby jest znaczek Nike Total 90, metka, oryginalne opakowanie, ale... Sam taka zakupiłem i co? Herb odpada, logo tamoil odkleja się. Lepiej dozbierać do oryginalnej :]

szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 13:08

W przyszlym sezonie na koszulce Juve bedzie logo New Holland, wiec lepiej troche poczekac, zeby nie miec przestarzalej :)

ODPOWIEDZ