koszulka Juventusu z wlasnym nazwiskiem
- Juverulez!
- Juventino
jeden z kolesi na allegro oferuje cos takiego, nie wiem czasem czy nie szulini. przykladowa koszulka: http://www.tournalive.jhost.pl/koszulki ... /juve1.jpg
- nookie
- Juventino
No tylko nie wiem czy znajdzie się gdzieś koszulki drugoligowej drużyny...a tak w ogóle to czy może wie ktoś gdzie można kupić koszulkę JUVE ale z długim rękawem??allegro raczej odpada bo to nie wiadomo co tam przyśla z tej Tailandii i kiedy... :roll: [/b]Reggie pisze: Kto wie co będzie w przyszłym sezonie :roll: Wszyscy wiedzą o nieciekawych rzeczach jakie się dzieją w serie A. Ja próbuje zachować dobry humor przy tym i napisze, żebyście poczekali pare miesięcy, bo koszulki drugoligowych klubów na pewno są tańsze![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Conrad JUVE
- Juventino
chodzi ci o to http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=868nookie pisze:No tylko nie wiem czy znajdzie się gdzieś koszulki drugoligowej drużyny...a tak w ogóle to czy może wie ktoś gdzie można kupić koszulkę JUVE ale z długim rękawem??allegro raczej odpada bo to nie wiadomo co tam przyśla z tej Tailandii i kiedy... :roll: [/b]Reggie pisze: Kto wie co będzie w przyszłym sezonie :roll: Wszyscy wiedzą o nieciekawych rzeczach jakie się dzieją w serie A. Ja próbuje zachować dobry humor przy tym i napisze, żebyście poczekali pare miesięcy, bo koszulki drugoligowych klubów na pewno są tańsze![]()
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Wojtas_99
- Juventino
albo na ebayu www.ebay.pl orginalną koszulke meczową juve kupimy za 60-70 zł plus wysyłka !!!! według mnie sie opłaca ,wysyłka to koszt rzedu 20-30 zł a mamy kaszulke juve za grosze
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Witam nie wiedzialem gdzie dac tego posta wiec postanowilem tutaj napisac .
Mam taki problem,ze postanowilem sobie kupic koszulke Juve ,ale jakoms dobra do 100zl,keidys widzialem na allegro bodajze po 75 i gdy juz sobie uskladalem pieniadze to nie moge znalesc tej aukcji.
Jakby ktos widzial koszulke Juve na necie jakoms dobra do 100zl albo zna dobre zrodlo to prosilbym o napisanie
Mam taki problem,ze postanowilem sobie kupic koszulke Juve ,ale jakoms dobra do 100zl,keidys widzialem na allegro bodajze po 75 i gdy juz sobie uskladalem pieniadze to nie moge znalesc tej aukcji.
Jakby ktos widzial koszulke Juve na necie jakoms dobra do 100zl albo zna dobre zrodlo to prosilbym o napisanie

- stahoo
- Juventino
hehe, na allegro jest dość dużo koszulek juve,ale sa to koszulki z Tajlandii. Niby jest znaczek Nike Total 90, metka, oryginalne opakowanie, ale... Sam taka zakupiłem i co? Herb odpada, logo tamoil odkleja się. Lepiej dozbierać do oryginalnej :]