Gdzie spędzacie sylwestra ?
- zlatan_sc
- Juventino
Ja wybieram sie ze znajomymi do kolejnego znajomego, ktory ma pub w centrum. Mamy za tanioche dwie loże tylko dla na siebie, trzeba jeszcze tylko zakupic fajerwerki i szykuje sie wspaniala zabawa do białego rana 

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- mesju
- Qualità Juventino
Kolejny szybki temacik do nibicia sobie posta, więc korzystam :roll: (żarcik przed sylwestrem
)
Historia mojego sylwestra jest co roku taka sama. Co roku chcemy gdzieś jechać i co roku impreza jest u kogoś na chacie. W tym roku wypadło na moją dziewczynę więc idziemy paczką, ale muszę wszystkich pilnować co by teście źli nie byli (ich oczywiście nie ma, ale jak znam imprezy z moimi ludźmi to przynajmniej jeden pokój do odmalowania)
Muza będzie z mojego kompa, więc o to martwić się nie trzeba. Z alkoholem trzeba będzie ostrożnie, czyli tak jak zawsze
No to życzę miłej zabawy w miłym gronie! Do zobaczenia w przyszłym roku
Historia mojego sylwestra jest co roku taka sama. Co roku chcemy gdzieś jechać i co roku impreza jest u kogoś na chacie. W tym roku wypadło na moją dziewczynę więc idziemy paczką, ale muszę wszystkich pilnować co by teście źli nie byli (ich oczywiście nie ma, ale jak znam imprezy z moimi ludźmi to przynajmniej jeden pokój do odmalowania)

No to życzę miłej zabawy w miłym gronie! Do zobaczenia w przyszłym roku

- Adi666666
- Juventino
Ja ide z kumplami na sale na której ma być około 100 os. mam nadzieje ze bedzie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> 8)
Na ten nowy rok życze wszystkim 29 Scudetto wygrania Lm spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj naj...
Na ten nowy rok życze wszystkim 29 Scudetto wygrania Lm spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj naj...

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- bartus
- Juventino
Był w lodówce zabunkrowany za napojami, ale to jeszcze nic, poźniej wpadam na chate i zauważylem, że mi ojciec szampana zostawił...bynajmniej nie Piccolo 8)neotrance pisze:Chyba go specialnie na widoku zostawiles

- Lopez
- Juventino
Jak chcesz moge Cie podwieść...TrInItY pisze:szkoda tylko ze mieszka daleko ode mnie i musze 1,5 godziny przed startem wyjechac z domu:(

Hmm...... no ja mysle, ze z kolegami troche u mnie "posiedzimy", pójdziemy do centrum na fajererki cos.... i oczywiscie musimy sie dobrze bawic...

- wojti-s
- Juventino
W klubie nie byłem, ale słuchałem kilka razy audcji live stamtądpaku pisze:
Nie no nie problem, ale mnie troche zaskoczyłeś, byłem tam kilkakrotnie i dla mnie nie ma nic tandetnego, no ale są gusty i guscikiPozdrawiam

Ja natomiast udaję się na sylwestra do klubu ( który jakiś czas temu zbankrutowal i teraz jego własciciel zajmuje się jedynie wynajem sali) o nazwie Remi ( nie wiem czy ktoś słyszał 8) ) w Oleśnicy. Z takich bardziej znanych zespołów gościł tam m.in. Clubbasse ( bodajże 3 razy), odbywały się imprezy DMC (Dance Mix Charts) itd. Sala ma pojemność na ok. 2000 osób a będzie nas 200 ( głównie znajomi

PS. Szkoda, że mnie do konsoli nie dopuszczą...Ja bym im dopiero pokazał :twisted:
- pan Zambrotta
- Juventino
Jołki pisze:i znowu juz kolejny rok z kolei nigdzie nie pojde....wszytscy
UlTrAs pisze: Tak, więc zanosi się na to, że sylwestra spędzie z tv i z kompem :x :evil: nie ma to jak przywitać nowy rok z pilotem w reku...
leniup pisze:Tak więc zapowiada się wieczór w ciepłym domku, przed komputerem z pizzą i pepsi, moze jeszcze jakieś ciasteczka mama upiecze
Drodzy koledzy kanapowicze...neotrance pisze:To ja tez nie bede chyba oryginalny i powiem ,że również spędze sylwka w chacie...
... i Ty przodowniku pracymnowomiejsky pisze: Ja mam lepiej. 31/12 spedze... w pracy :roll:
Jeszcze 15 minut temu myślałem, że podzielę Wasz los. Nikt mnie nie chciał zaprosić, gdyż nikomu się nie chciało robić domówki. Postanowiłem wziąć sprawy w swoje spracowane ręce i... zorganizowałem bibę u siebie :doh: teraz trochę się boję, bo przyjdzie z 30 osób. Rodzice wrócą dopiero 2 stycznia, więc będzie trochę czasu na sprzątanie. Gorzej, jesli się nie wyrobię...
- Vojtimar
- Juventino
Rok temu byłem na typowej domówce, teraz zostaję w domu. Mowi się trudno, ale ja wcale nie czuję się jakoś źle, że nigdzie nie pójdę w tym roku. Zdarza się. Może za rok wypadnie coś ciekawego.
Z Juve na dobre i złe!
- Actionsport
- Juventino
Udam się zapewne z kolegami na wrocławski rynek. Oglądajcie mnie w telewizji. 

- pinturicchia
- Qualità Juventina
A u mnie jak zwykle.... Zapowiadała sie zajefajna impra w górach, a skończyło na skromnej kilkuosobowej u kumpla (taka zrzutka osób, które nie mają sie gdzie podziać) :roll: No ale cóż, tak to już w życiu bywa 
Korzystając z okazji chciałabym życzyć wszystkim, aby ten nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego, a jeśli nie lepszy to żeby chociaż gorszy nie był
I wogóle pogody ducha, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń ( także tych związanych z Juve ). I żebyście potrafili cieszyć sie drobiazgami.
Do samotnych: Abyście odnależli miłośc swojego życia.
Do szczęśliwie zakochanych, posiadający dziewczyny, chłopców, mężów, żony itd.: Abyście obdarzali swoją Ukochaną (ukochanego ) miłością co najmniej tak wielką jaką obdarzacie Juve
...Sie wzruszyłam
Z przymrużeniem oka:
Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka,
Mocy Pudziana,
Chaty Beckhama
i Sylwestra do rana
z lamka szampana
:lol:
Korzystając z okazji chciałabym życzyć wszystkim, aby ten nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego, a jeśli nie lepszy to żeby chociaż gorszy nie był
Do samotnych: Abyście odnależli miłośc swojego życia.
Do szczęśliwie zakochanych, posiadający dziewczyny, chłopców, mężów, żony itd.: Abyście obdarzali swoją Ukochaną (ukochanego ) miłością co najmniej tak wielką jaką obdarzacie Juve

Z przymrużeniem oka:
Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka,
Mocy Pudziana,
Chaty Beckhama

i Sylwestra do rana
z lamka szampana
:lol:
- gloria_victis
- Szczakowianin
Szykuje się opływająca w tani alkohol impreza na 240 ludzi. Szczęśliwie sala jest wystarczająco duża więc nie powinno być problemów. No chyba, że pojawią się panowie, którym nie pasuje życie w cywilizowanym społeczeństwie. Impreza jest jednak chroniona dlatego jestem dobrej myśli.
A od serca życzę wszystkim czego tam sobie życzą. Obyśmy kiedyś świętowali 50 scudetto.
A od serca życzę wszystkim czego tam sobie życzą. Obyśmy kiedyś świętowali 50 scudetto.
"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin