"a najbardziej mi żal" czyli Juve bez ....
- Adi666666
- Juventino
Nie wyobrażam sobie Juve bez bramko-strzelnego Davida Trezegueta (Trezegola 8) ) co byśmy bez niego zrobili? Bardzo się przejmuje tym że pod koniec tego sezonu triada Moggi - Bettega - Giraudo rozpadnie się (kończą im się kontrakty)to oni przez cały okres mojego kibicowania Juve rzadzili wspólnie najlepszym klubem na świecie :!: :!: :!:
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Szilgu
- Juventino
To że kończą im się kontrakty jeszcze nie oznacza odejścia z klubu. Jestem pewien że zarówno Moggi, Bettega jak i Giraudo podpiszą kontrakty i w dalszym ciągu będą pracować w naszym JuveAdi666666 pisze: Bardzo się przejmuje tym że pod koniec tego sezonu triada Moggi - Bettega - Giraudo rozpadnie się (kończą im się kontrakty)to oni przez cały okres mojego kibicowania Juve rzadzili wspólnie najlepszym klubem na świecie

- Mr Cezary
- Juventino
Każdy ma prawo do własnego zdania i własnych sympatii. Jeśli Tomek 1900 nie darzy sympatią Capello i Moggiego, to Ty nie powinieneś mieć nic do tego :? Nie wszyscy muszą myśleć jak Ty.Damianinho 15 pisze:Chyba nie za bardzo wiesz co Ci dwaj panowie zrobili do tej pory dla Juve. Może zacznijmy od Moggiego. Jest to mózg sztabu Juventusu, po prostu mistrz transferów. Ściągnięcie Vieiry to zupełne mistrzostwo świata na polu działaczy klubów. Zwróć uwagę, że rok temu Real Madryt oferował większe pieniądze niż Moggi za Patricka, a mimo tego nie udało im się ściągnąć go do siebie, co bez problemu uczynił Moggi i to za mniejszą kasę. Teraz może o Capello. Tutaj argument jest jeden - jak można nawet myśleć o odejsciu człowieka, dzięki któremu Juventus jedzie w Serie A jak walec drogowy rozgniatając kolejno rywali?? I co z tego, że nie daje tak wielu szans Alexowi? Ja kibicuję drużynie a nie jednemu Del Piero i mniej interesuje mnie to, czy gra Del Piero czy nie, bardziej obchodzą mnie wyniki drużyny, które w tym sezonie są zachwycajace, więc Capello nie należy krytykować. Trenera ocenia sie po wynikach, więc ocena naszego trenera musi być pozytywna.Tomek1900 pisze:Po Capelo i Moggim bym nie płakał
Dla mnie największa stratą, rzeczywiście było by odejście Moggiego, ale także Alexa, Gigiego i Zambro. Do tych zawodników się wyjątkowo przywiązałem. Wiem, że kiedyś nadejdzie dzień, w którym DP odejdzie pozostawiając za sobą tylko wspomnienia, ale to jeszcze nie teraz...

- dziki dzik
- Juventino
ja chyba najbardziej bym zalowal odejscia zebiny. jego rajdy prawa strona boiska i pokazy mody z jego udzialem wprost zapieraja dech w piersi
zebina forever, forza zebina, visca zebina
zebina forever, forza zebina, visca zebina
"Rumcajs biegnij" - Juvefanek, 26.07.2005 19:17:55
- grg666
- Juventino
Według mnie Juventus nie byłby już tym samym klubem bez Luciano Moggiego. Jemu i jego znanym na cały świat matactwom na rynku transferowym zawdzięczamy nasza potęge na boiskach całęj Europy.
LUCIANO NIE ODCHODŹ NIGDY !!!!!
LUCIANO NIE ODCHODŹ NIGDY !!!!!
"It's better to burn out than to fade away"
Kurt Cobain
Kurt Cobain
- TURINIO
- Juventino
Ciekawy temat
na pewno symbolem i legendą zespołu jest oczywiście Alessandro Del Piero i Juventus bez niego nie byłby już tym samym klubem :roll:
Bardzo żal by mi było również straty Gigiego Buffona-wspaniały bramkarz,superman,ma coś fantastycznego w sobie,niesamowitą charyzme ;Fabio Cannavaro i Liliana Thurama-niesamowity duet środkowych obrońców razem z niesamowitym Buffonem w bramce tworzą niezniszczalną defensywę(przypomnijmy sobie choćby pamiętny zwycięski,wyjazdowy mecz z Milanem); Gianluki Zambrotty-niesamowity piłkarz,niesamoiwita wydolność i wszechstronność

Bardzo żal by mi było również straty Gigiego Buffona-wspaniały bramkarz,superman,ma coś fantastycznego w sobie,niesamowitą charyzme ;Fabio Cannavaro i Liliana Thurama-niesamowity duet środkowych obrońców razem z niesamowitym Buffonem w bramce tworzą niezniszczalną defensywę(przypomnijmy sobie choćby pamiętny zwycięski,wyjazdowy mecz z Milanem); Gianluki Zambrotty-niesamowity piłkarz,niesamoiwita wydolność i wszechstronność
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- piotrek147
- Juventino
Dla mnie najwieksza strata byloby gdyby odszel Trezeguet, Del Piero, Buffon i Nedved.
- Lopez
- Juventino
Wiadomo iz strata jakiegokolwiek piłkarza dla mnie jest troche przygnebiajaca... no ale co zrobic tak bywa..... Jestem bardzo przywiazany do Pavla Nedveda, wiec chyba jego utrata najbardziej by mnie zmartwila....
No ale jeszcze jest wiec sie ciesze
No ale jeszcze jest wiec sie ciesze
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2005, 21:12 przez Lopez, łącznie zmieniany 1 raz.

- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Mnie najbardziej zabolala by strata ALEXA Del Piero. Oczywscie nie musze tlumaczyc dlaczego. Ciezko bylo bez Moggiego, Emersona i Viery. Nie ma ludzi nie do zastopienia ale drugiego Moggiego moglibysmy nie znalezc :-D .
Srodek Juve wygladal by mizernie bez Pumy i Patricka. Jakos nie moge sobie wyobrazic na srodku Blasiego i GG. A za Capello wogule bym nie plakal bo go poprostu nie Lubie.
Srodek Juve wygladal by mizernie bez Pumy i Patricka. Jakos nie moge sobie wyobrazic na srodku Blasiego i GG. A za Capello wogule bym nie plakal bo go poprostu nie Lubie.
- dziki dzik
- Juventino
masz racje kolego Copiczenkowiczenko (jak wnioskuje z twego nicku pochodzisz z glebokiej Rosyji jakze lubej memu sercu za co masz u mnie dodatkowego plusa) kto inny tak jak nasz Moggi potrafilby tuszowac afery narkotykowe i dokonywac matactw na rynku transferowym. Moggi forever! Forza Moggi!Copiczenkowiczenko pisze:Mnie najbardziej zabolala by strata ALEXA Del Piero. Oczywscie nie musze tlumaczyc dlaczego. Ciezko bylo bez Moggiego, Emersona i Viery. Nie ma ludzi nie do zastopienia ale drugiego Moggiego moglibysmy nie znalezc :-D .
"Rumcajs biegnij" - Juvefanek, 26.07.2005 19:17:55
- kamyk
- Juventino
no na pewno najbardziej byloby mi zal:
-moggiego oraz jego znajomosci i metod dzialania
-zarzadu za skutecznosc dzialania
-capello trener tytan i urodzony zwyciezca
-canavaro bo to krol pola karnego juve
-thurama doswiadczenie
-chiellini -obiecujacy obronca
-buffona bo to po prostu najlepszy bramkarz na swiecie
-zambrotty bo to moj ulubieniec i zarazem najbardziej wszechstronny pilkarz
-vieiry bo swietnie poukladal gre
-nedved fighter jakich malo
-emerson pluca druzyny
-camoranesi i jego temperamentu
-trezegueta i jego zimnej krwi w polu karnym
-ibra i jego technika
-del piero to po prostu symbol
-mutu najlepszy rezerwowy moze zastapic i napastnikow i pomocnikow i wszystkich innych o ktorych ty nie wspomnialem ( balzaretti, blasi, oliviera ,gg, gladstone, birindelli , pessoto, zebina, zalayeta, chiamenti , boneffoi, abbiati, kovac)
a moglem po prostu nabic sobie posta i napisac wszystkich nie musieli byscie sie meczyc i czytac
pozdro
-moggiego oraz jego znajomosci i metod dzialania
-zarzadu za skutecznosc dzialania
-capello trener tytan i urodzony zwyciezca
-canavaro bo to krol pola karnego juve
-thurama doswiadczenie
-chiellini -obiecujacy obronca
-buffona bo to po prostu najlepszy bramkarz na swiecie
-zambrotty bo to moj ulubieniec i zarazem najbardziej wszechstronny pilkarz
-vieiry bo swietnie poukladal gre
-nedved fighter jakich malo
-emerson pluca druzyny
-camoranesi i jego temperamentu
-trezegueta i jego zimnej krwi w polu karnym
-ibra i jego technika
-del piero to po prostu symbol
-mutu najlepszy rezerwowy moze zastapic i napastnikow i pomocnikow i wszystkich innych o ktorych ty nie wspomnialem ( balzaretti, blasi, oliviera ,gg, gladstone, birindelli , pessoto, zebina, zalayeta, chiamenti , boneffoi, abbiati, kovac)
a moglem po prostu nabic sobie posta i napisac wszystkich nie musieli byscie sie meczyc i czytac
pozdro
- Radidam
- Juventino
Najbardziej bym plakal gdyby Juventus sprzedał Gianluce Zambrotte niemoglbym sobie wyobrazic Juventus bez niego. Jest zawodnikiem kompletnym szybki zdecydowany swietny technicznie swietn drybler oraz niesamowita wola walki i kondycja. Biega po tym skrzydle od poczatku do konca. Biega cały mecz, uczestniczy w kazdej akcji jest naprawde niezastapiony. Moze Gianluca dostanie nowy kontrakt do konca kariery bardzo bym chcial 

- gamjaboy
- Juventino
Żal jest kazdego z naszej pierwszej i rezerwowej drużyny ale jednak Alex Nedved Zambro i Buffon to dla mnie symbole no może jeszcze Treze który też tworzy już historie juve no mógłbym jeszcze kilku wymienic
Ale niestety cmentarze sa pełne ludzi nie zastąpionych. Żal mi bylo jak odchodził Zidane ale za niego przyszedł min Nedved Buffon Thuram chyba jeszcze wiec mniejmy nadzieje ze jak nasie wyslużeni ulunięńcy odejdą to na ich miejsce przyjdą nowi tacy jak np Zlatan ktory jest jeszcze za krotko zebym nie mogl sobie wyobrazic Juve bez niego.

- MaX__
- Juventino
Jak tak patrze,teraz wypowiedzi o Capello,to jestem zdziwiony,pamietam dobrze,jak przychodzil..kibice wyzywali dzialaczy,ze ten trener sie nienadaje.. woleli Dechampsa..(ktory teraz nie trenuje zadnego klubu)
No,ale coz..Capello wygral serie a,a teraz jestemy pierwsi.
Mnie bolala by strata,kazdego pilkarza z pierwszego skladu..
Bez roznicy ktorego..
No,ale coz..Capello wygral serie a,a teraz jestemy pierwsi.
Mnie bolala by strata,kazdego pilkarza z pierwszego skladu..
Bez roznicy ktorego..
FoRza JuVe !!
"NaDmiaR KłoPotóW SpaLaĆ JaK ZieLoNe Liście"
Juventus & Widzew Forever.
Jesteś moim wrogiem??
"NaDmiaR KłoPotóW SpaLaĆ JaK ZieLoNe Liście"
Juventus & Widzew Forever.