Buffon wraca za 3 mecze!!!
- mesju
- Qualità Juventino
Na taką informację czekałem od dawna
Jeszcze trochę i znowu Gigi stanie w bramce. Wiem, że Abiatti nie zachwycił wielokrotnie, ale jakoś nie potrafie byc na niego ały. Chyba, mimo wszystko, go polubiłem. Chimenti nie może sie czymś takim poszczycić 

- Frank
- Juventino
Siła naszego klubu tkwi w bramkarzu. Mam nadzieje, ze jeszcze przez dłuższy czas tak bedzie. :-D Jezli Buffon szybko wróci do szczytowej formy mozemy dużo zdziałac w LM
Wszytskie bramki jakie stracilismy w Champions League padły po błedach bramkarza. :roll:

Wszytskie bramki jakie stracilismy w Champions League padły po błedach bramkarza. :roll:
- Pablito
- Juventino
Ja na razie do tego podchodze z dystansem.Wole poczekac 5 niz 3 tygodni ale bede mial pewnosc ze Gigi bedzie naprawde calkiem zdrowy.Przekonalismy sie jak wazny dla Juve jest Buffon a takze posiadanie dobrego rezerwowego bramkarza,ktorego w tej chwili nie mamy,bo nie uwazam za takiego ani Chimentiego ani Abiattiego
- Michael900
- Juventino
Już sie niemoge doczekać. Gdy patrze na Abbiatiego i jego interwencje w meczach z Bayernem...
- krystiank
- Juventino
WRESZCIE !! BO po tej ostatniej bramce Deislera to ąz m sie sie plakać chce jak patrze na Abbiatego !!
Coraz wieksze nerwy mam jak widze że przeciwnik atakuje !! Niech Buffon wraaca, szkoda że nie na Rome
Ale wróci 

- Mr Cezary
- Juventino
nareszcie! najwyzszy czas, aby najlepszy bramkarz swiata wrocil do gry. a nim jestesmy zdolni do wygrania wszystkiego
jego brak jednak stal sie dosc odczuwalny :doh: dobrze, ze przynajmniej jestesmy liderami w obu rozgrywkach
chociaz kto wie jak by bylo z Buffonem?
- filippo
- Juventino
kiedyś myślałem że między gigim a resztą bramkarzy nie ma takiej przepaści...Zresztą Abiattiego uważałem za bardzo dobrego bramkarza. Zmieniłem zdanie. Abiatti może Buffonowi czyścić buty :doh: . Dopiero teraz zauwazyłem ile dla nas znaczy i na co stać naszego goalkeepera
Nie wnioskujcie z mojej wypowiedzi ze uwazałem gigiego za przecietniaka.Wręcz przeciwnie! Ale teraz zauwazyłem ile dla nas znaczy...
Nie wnioskujcie z mojej wypowiedzi ze uwazałem gigiego za przecietniaka.Wręcz przeciwnie! Ale teraz zauwazyłem ile dla nas znaczy...
forumowy ujadacz
- RuTeK
- Juventino
krystiank pisze: WRESZCIE !! BO po tej ostatniej bramce Deislera to ąz m sie sie plakać chce jak patrze na Abbiatego !!
Okoman pisze:Ogladnij sobie z 10 razy bramki strzelone nam przez Daislera w dwumeczu to zobaczysz ze zal odejdzie
Zygam Czytajac Takie Teksty... " Zawalil Nam Mecz " " Moze Czyscic Buty Buffonowi " ble ble ble ble ble ble Jak w dziewieciu spotkaniach poscil 2 bramki to mozna bylo tylko czytac ze Godnie Zastepuje Buffona a zdarzyly mu sie wpadki w meczach w kotrych byla bardzo wielka presja na Nim oraz Byly to mecze szczegolnie Pierwszy gdzie nasza obrona byla dziurawa jak Szwajcarski ser... I juzMiki_900 pisze:Gdy patrze na Abbiatiego i jego interwencje w meczach z Bayernem

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Popieram cie RuTeK, uważam ze w przy tej bramcę, nie zawinil, wyczekiwał do konca co sie stanie, gdyz jak widzieliscie juz tam robil wslizg zawodnik bayernu, zeby przeciac to dosrodkowanie (sztrzał) i zmienic tor lotu pilki.
Ale i tak ciesze sie ze Buffon Wraca.
Gigi Come Back
Ale i tak ciesze sie ze Buffon Wraca.
Gigi Come Back
- kubinho 10
- Juventino
Niestety musze Was zmartwić :!: To że Buffon wróci niedługo do treningów nie jest jednoznaczne z tym że wróci do formy. Będzie potrzebował troche czasu aby grać na swoim światowym poziomie.
RuTeK ma rację. Abbiatti to bardzo dobry bramkarz. Przecież nie tak dawno grał w Rep. Włoch, tylko że przejsciu Didy do Milany Christian po prostu zaczął grzać ławę, aż do przyjśc do Juve. W meczu z Bayernem po prostu się spalił, a jestem pewien że gdyby wystąpił w meczu z Milanem było by o niebo lepiej :!: Kilka razy był też wybrany do jedenastki kolejki Serie A.
Więc nie rozumiem tych którzy mówią że Christian Abbiatti to słaby bramkarz, ale że o wiele gorszy od Gigi'ego to sie zgodze
RuTeK ma rację. Abbiatti to bardzo dobry bramkarz. Przecież nie tak dawno grał w Rep. Włoch, tylko że przejsciu Didy do Milany Christian po prostu zaczął grzać ławę, aż do przyjśc do Juve. W meczu z Bayernem po prostu się spalił, a jestem pewien że gdyby wystąpił w meczu z Milanem było by o niebo lepiej :!: Kilka razy był też wybrany do jedenastki kolejki Serie A.
Więc nie rozumiem tych którzy mówią że Christian Abbiatti to słaby bramkarz, ale że o wiele gorszy od Gigi'ego to sie zgodze
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Apollo_83
- Juventino
Dobrze, że Buffon już wraca. Wiadomo, iż odrazu nie będzie "błyszczał" na boisku swoją fromą ale zapewne szybko do niej powróci. Abbiatti cóż zawalił dwa mecze lecz nie można umjmować mu jego bramkarskich zdolności. Chociaż meczu z Milanem mu nie wybacze :twisted: Jest to dobry bramkarz ale Buffon jest nie do zastapienia !!!