Buffon wraca za 3 mecze!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 16:01

Na taką informację czekałem od dawna :dance: Jeszcze trochę i znowu Gigi stanie w bramce. Wiem, że Abiatti nie zachwycił wielokrotnie, ale jakoś nie potrafie byc na niego ały. Chyba, mimo wszystko, go polubiłem. Chimenti nie może sie czymś takim poszczycić :wink:

Frank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 16:03

Siła naszego klubu tkwi w bramkarzu. Mam nadzieje, ze jeszcze przez dłuższy czas tak bedzie. :-D Jezli Buffon szybko wróci do szczytowej formy mozemy dużo zdziałac w LM :P
Wszytskie bramki jakie stracilismy w Champions League padły po błedach bramkarza. :roll:

Pablito

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 16:07

Ja na razie do tego podchodze z dystansem.Wole poczekac 5 niz 3 tygodni ale bede mial pewnosc ze Gigi bedzie naprawde calkiem zdrowy.Przekonalismy sie jak wazny dla Juve jest Buffon a takze posiadanie dobrego rezerwowego bramkarza,ktorego w tej chwili nie mamy,bo nie uwazam za takiego ani Chimentiego ani Abiattiego

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 16:31

Już sie niemoge doczekać. Gdy patrze na Abbiatiego i jego interwencje w meczach z Bayernem...

krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 18:16

WRESZCIE !! BO po tej ostatniej bramce Deislera to ąz m sie sie plakać chce jak patrze na Abbiatego !! :angry: :angry: Coraz wieksze nerwy mam jak widze że przeciwnik atakuje !! Niech Buffon wraaca, szkoda że nie na Rome :/ Ale wróci :D

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 18:38

świetnie, Gigi wraca, tylko na to czekałem, troszke odczulismy jego brak chociaz Abiatti sie bardzo staral ale nikt nie jest w stanie w pelni zastapic Buffona. powodzenia Gigi i szybko wracaj!!!

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 18:49

nareszcie! najwyzszy czas, aby najlepszy bramkarz swiata wrocil do gry. a nim jestesmy zdolni do wygrania wszystkiego :wink: jego brak jednak stal sie dosc odczuwalny :doh: dobrze, ze przynajmniej jestesmy liderami w obu rozgrywkach :smile: chociaz kto wie jak by bylo z Buffonem?

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 20:16

Wspaniale! Jak wroci Juve napewno juz sie nie potknie przez wiele spotkan szczegolnie tych najwazniejszych. Najwazniejsze ze wroci na najtrudniejsze mecze, kiedy kazdy punkt bedzie sie liczył.

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 20:32

Super!Nareszcie powróci nasz najlepszy bramkarz,Abiatti godnie go zastepywal poza meczami z bayernem,co by było gdybyśmi grali te wszystkie mecze z chimenitm w bramce?

Obrazek
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 21:27

kiedyś myślałem że między gigim a resztą bramkarzy nie ma takiej przepaści...Zresztą Abiattiego uważałem za bardzo dobrego bramkarza. Zmieniłem zdanie. Abiatti może Buffonowi czyścić buty :doh: . Dopiero teraz zauwazyłem ile dla nas znaczy i na co stać naszego goalkeepera :wink:

Nie wnioskujcie z mojej wypowiedzi ze uwazałem gigiego za przecietniaka.Wręcz przeciwnie! Ale teraz zauwazyłem ile dla nas znaczy...

forumowy ujadacz
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 21:41

krystiank pisze: WRESZCIE !! BO po tej ostatniej bramce Deislera to ąz m sie sie plakać chce jak patrze na Abbiatego !!
Okoman pisze:Ogladnij sobie z 10 razy bramki strzelone nam przez Daislera w dwumeczu to zobaczysz ze zal odejdzie
Miki_900 pisze:Gdy patrze na Abbiatiego i jego interwencje w meczach z Bayernem
Zygam Czytajac Takie Teksty... " Zawalil Nam Mecz " " Moze Czyscic Buty Buffonowi " ble ble ble ble ble ble Jak w dziewieciu spotkaniach poscil 2 bramki to mozna bylo tylko czytac ze Godnie Zastepuje Buffona a zdarzyly mu sie wpadki w meczach w kotrych byla bardzo wielka presja na Nim oraz Byly to mecze szczegolnie Pierwszy gdzie nasza obrona byla dziurawa jak Szwajcarski ser... I juz :bravo: Bije Dla Tych Ktorzy wieszaja Psy na Abbiatim!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 21:54

Popieram cie RuTeK, uważam ze w przy tej bramcę, nie zawinil, wyczekiwał do konca co sie stanie, gdyz jak widzieliscie juz tam robil wslizg zawodnik bayernu, zeby przeciac to dosrodkowanie (sztrzał) i zmienic tor lotu pilki.
Ale i tak ciesze sie ze Buffon Wraca.
Gigi Come Back

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 listopada 2005, 23:05

Niestety musze Was zmartwić :!: To że Buffon wróci niedługo do treningów nie jest jednoznaczne z tym że wróci do formy. Będzie potrzebował troche czasu aby grać na swoim światowym poziomie.

RuTeK ma rację. Abbiatti to bardzo dobry bramkarz. Przecież nie tak dawno grał w Rep. Włoch, tylko że przejsciu Didy do Milany Christian po prostu zaczął grzać ławę, aż do przyjśc do Juve. W meczu z Bayernem po prostu się spalił, a jestem pewien że gdyby wystąpił w meczu z Milanem było by o niebo lepiej :!: Kilka razy był też wybrany do jedenastki kolejki Serie A.

Więc nie rozumiem tych którzy mówią że Christian Abbiatti to słaby bramkarz, ale że o wiele gorszy od Gigi'ego to sie zgodze :wink:

Grande Juve, Vinci Per Noi
Apollo_83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 12:19

Dobrze, że Buffon już wraca. Wiadomo, iż odrazu nie będzie "błyszczał" na boisku swoją fromą ale zapewne szybko do niej powróci. Abbiatti cóż zawalił dwa mecze lecz nie można umjmować mu jego bramkarskich zdolności. Chociaż meczu z Milanem mu nie wybacze :twisted: Jest to dobry bramkarz ale Buffon jest nie do zastapienia !!!

wickerman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 12:43

Już się nie mogę doczekać powrotu Gigiego :D
Miejmy nadzieję, że szybko wróci do swojej formy sprzed kontuzji... 8)

ODPOWIEDZ