Problem z kibicami niższego poziomu!!!
- blk01
- Juventino
- Paweł Sz.
- Juventino
Heh ja to mam podobny problem tylko ze z jedną osobą, a mianowice z kibicem Chelsea od poniedziałku do piątku pierd*li mi jaka ta Chelsea jest dobra i o ile lepsza od Juve :rotfl: ja go najczesciej olewam albo przypominam mu że nim gardzę bo jest tzw."kibicem sezonowym" (nie tak dawno kibicował Realowi
) lub pytam sie go sarkastycznie "w którym miejscu Juve jest cienkie? Czy ciebie przypadkiem główka nie boli?" gosciu sie gasi a przy tym darcie jest w klasie
Ja sobie jakos z nim radze i mam jeszcze kumpla który kibicuje Barcelonie (mojemu klubowi nr.2) i czesto sobie z nim gadam natemat piłi nożnej na lekcjach niemca
.
PS. A co do tego pomysłu z bramkami... zajefajny pomysł
.

PS. A co do tego pomysłu z bramkami... zajefajny pomysł

- Przemo90
- Juventino
Pawel Sz. - Ja gardze takimi kibicami jak ten Chelsea - spytaj sie go gdzie byl jak Chelsea 4 lata temu walczyla o utrzymanie w lidze. Oczywiscie szanuje kibicow Chelsea ktorzy byli z klubem w ciezkich czasach ale wkurzaja mnie dzieciaki ktore zaczynaja kibicowac chelsea teraz kiedy romek laduje w nich kase. Realowi tez pewnie kibicowal jak wygrywal LM - masakra - to sa typowi kibice z zakresu bravo sport - gardzic takimi niby kibicami

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- włodi
- Juventino
to napisz z jakiego miasta jestes to zbierzemy ekipe i w nich wjedziemy co frajery z milanu barcy i realu bedą do juventinich skakaclukasz01 pisze:Juventus jest najbardziej znienawidzonym klubem w naszej szkole (wiecie "kibice" milanu, realu i barcymaja za co nas nie lubić :twisted: :twisted: ). Od pewnego czasu mam z moimi kolegami- fanami JuVe problemy z "sympatykami" ww drużyn. Chodzimypo szkole w koszulkach Starej damy. Naszych przeciwników tak wielu i nas biją
. Nie są to jakieś bójki tylko muki, mieśniaki itp. Nie boimy się ich gdzy jest ich niewielu ( do 5) to dajemy se rade we trzech, ale gdy zbierze sie ich cała banda (15 osób nieraz) to lanie nieuniknione. Raz mnie tak wkurzyli, że jednemu milaniście wykreciłem ręke i miał gips ( oczywiście w obronie wlasnej ). Przeważnie dostaje mięśniaka jak na pytanie Jestes za Juventusem ?? odpowiadam tak. Jeszcze nigdy nie wyparłem się Bianconerrich.Ja nie mam nic do Barcy realu a nawet mi8lanu, a oni wszyscy mają coś do JuVe. Czy macie takie same problemy ?? pomózcie, jak temu zaradzić !?
FORZA JUVE !!! zawsze wierny !!
- fefek_g
- Juventino
U nas jest podobnie, na szczęście tylko na wyzwiska, szyderstwa itp. Pamiętam jak Trezeguet przywalił Realowi gola z przewrotki
w poprzedniej LM to jeden gościu nie chodził przez tydzień do szkoły... Ale jak wrócił to i tak go zmieszaliśmy z błotem 

- steru
- Qualità Juventino
Brawo postawa godna rozumnego człowiekaJuveKings pisze:U nas jest podobnie, na szczęście tylko na wyzwiska, szyderstwa itp. Pamiętam jak Trezeguet przywalił Realowi gola z przewrotkiw poprzedniej LM to jeden gościu nie chodził przez tydzień do szkoły... Ale jak wrócił to i tak go zmieszaliśmy z błotem

Jesteś od dziś moim idolem :lol:
P.S. DO ADMINÓW : może otworzycie pokój o nazwie "Bajki"?
Zapewne było by w nim dużo wpisów
EDIT
Człowieku ja sie nie wyśmiewam.Mnie się chce płakać że mówisz z taką swobodą że "zmieszaliście z błotem" człowieka za to że jego drużyna przegrała z Twoją...JuveKings pisze:Tak i nową grupę! "Wyśmiewający się z innych"!
Ostatnio zmieniony 17 września 2005, 13:17 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.
- Przemo90
- Juventino
To jest niewiarygodne co te dzieciaku tu wypisuja. Ehhh chyba juz jestem za stary. Prosba do adminow- otworzcie pokoj dla gimnazajlistow lub dzieci w wieku 12-17...... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Temat zaczalem czytac z przymruzeniem oka i probowalem zrozumiec to bo sam mialem 13 lat i bilem sie z legionistami na przerwie ale ten topic rozwija sie bardzo ciekawie .. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Pagi
- Juventino
MIKI_900 pisze: Ale nie ważne co się stanie ja nigdy, ale to nigdy nie wyrzekne się JUVENTUSU.
Piepszenie.
Wyobraź sobiew ze podchodzido ciebie chłopak 2 metry na 2 metry i pyta się za kim jesteś?? Już ja to widdze jakbys powiedział ze za JUVE. A moja rada na takie zacdzepki to dorwać pokolei każdego z tych ziomków i oklepac im mache....
- pawelini
- Juventino
Uważaj, bo jak w LM spotkają sie Real i Juve i Carlos zasadzi Abbiattiemu okno z wlnego to ty możesz wylądować w błocie! A pozatym ucz sie pilnie, żeby sie do dobrej szkoły dostać, bo tam juz nie bedzie wyzwiskJuveKings pisze:U nas jest podobnie, na szczęście tylko na wyzwiska, szyderstwa itp. Pamiętam jak Trezeguet przywalił Realowi gola z przewrotkiw poprzedniej LM to jeden gościu nie chodził przez tydzień do szkoły... Ale jak wrócił to i tak go zmieszaliśmy z błotem

Wiek niema tu nic do rzeczy! Na jego zachowanie ma wpływ jego otoczenie (prawdopodobnie wszyscy w jego szkole wszyscy tak robią! Możesz mówić o jego przypadku, ale wielun gimnazjalistów (np. JAPrzemo90 pisze:To jest niewiarygodne co te dzieciaku tu wypisuja. Ehhh chyba juz jestem za stary. Prosba do adminow- otworzcie pokoj dla gimnazajlistow lub dzieci w wieku 12-17...... Temat zaczalem czytac z przymruzeniem oka i probowalem zrozumiec to bo sam mialem 13 lat i bilem sie z legionistami na przerwie ale ten topic rozwija sie bardzo ciekawie ..

- KwiAtek
- Juventino
Jak mozna traktowac powaznie kogos kto sadzi takie 'byki'? A ten topic to porazka, chyba nawet w Bravo Sport ludzie nie maja takich problemow.pawelini pisze:Wiek niema tu nic do rzeczy! Na jego zachowanie ma wpływ jego otoczenie (prawdopodobnie wszyscy w jego szkole wszyscy tak robią! Możesz mówić o jego przypadku, ale wielun gimnazjalistów (np. JA) są powarznymi liudzmi i "niemieszają z błotem" kibiców innych klubów!
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- pawelini
- Juventino
Ja rozumiem, że nieszanujesz ludzi, którzy nie przeczytali "Pana Tadeusza" i nieznają Biografii Adama MickiewiczaKwiAtek pisze:Jak mozna traktowac powaznie kogos kto sadzi takie 'byki'? A ten topic to porazka, chyba nawet w Bravo Sport ludzie nie maja takich problemow.pawelini pisze:Wiek niema tu nic do rzeczy! Na jego zachowanie ma wpływ jego otoczenie (prawdopodobnie wszyscy w jego szkole wszyscy tak robią! Możesz mówić o jego przypadku, ale wielun gimnazjalistów (np. JA) są powarznymi liudzmi i "niemieszają z błotem" kibiców innych klubów!
Pozatym mam dysortografie (wykręt, nie wykręt-papierek mam

Pozwól, że moją polszczyznę oceni moja nauczycielka :shock:
I jeśli uwarzasz, że to zły topic to po co w nim piszesz :doh: ??
Jakby ciebie w szkole bili to byś niemówił, że to zły topic :lol: !
- kedzier
- Juventino
Ej masz coś do 17latkówPrzemo90 pisze:Prosba do adminow- otworzcie pokoj dla gimnazajlistow lub dzieci w wieku 12-17.....

A oni później dorwą ciebie samego i co wtedy? Bardzo mądry sposób, nie powiem :lol: Bójkami nic nie wskórasz, a jeśli ktoś się poczuje lepszy że się dzięki swojemu klubowi trochę "ponapina" to jego sprawa. Z głupim i tak się normalnie nie dogadasz więc po co się kłócić...Pagi pisze:Wyobraź sobiew ze podchodzido ciebie chłopak 2 metry na 2 metry i pyta się za kim jesteś?? Już ja to widdze jakbys powiedział ze za JUVE. A moja rada na takie zacdzepki to dorwać pokolei każdego z tych ziomków i oklepac im mache....
Jak Juve wygrało z Realem czy Milanem w maju to się po prostu kibiców tych drużyn spytałem jaki był wynik... Trzeba umieć pokazać że nie tylko nasz klub jest lepszy ale że my też potrafimy się zachować 8)juveKings pisze:U nas jest podobnie, na szczęście tylko na wyzwiska, szyderstwa itp. Pamiętam jak Trezeguet przywalił Realowi gola z przewrotki OK w poprzedniej LM to jeden gościu nie chodził przez tydzień do szkoły... Ale jak wrócił to i tak go zmieszaliśmy z błotem Smile
- Coolfi
- Juventino
Twoje wypociny też są niezłe.Przemo90 pisze:To jest niewiarygodne co te dzieciaku tu wypisuja.
Tylko w papierach.Ehhh chyba juz jestem za stary.
Dowartościowałeś się tym? Lepiej Ci? Spoważniej, bo wiek też zobowiązuje.Prosba do adminow- otworzcie pokoj dla gimnazajlistow lub dzieci w wieku 12-17...... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Tyle wystarczy - nie powinieneś tu pisać.Temat zaczalem czytac z przymruzeniem oka i probowalem zrozumiec to bo sam mialem 13 lat i bilem sie z legionistami na przerwie
W głównej mierze dzięki Tobie.ale ten topic rozwija sie bardzo ciekawie .. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Dokładnie.kedzier pisze: To chyba raczej nie jest problem wieku w tym wypadku, tylko tego co ktoś ma (lub nie ) w głowie.
Powiedziałbym, ze bardziej wkurza Cię Chelsea, bo te "dzieciaki" to konsekwencja wielkości klubu.wkurzaja mnie dzieciaki ktore zaczynaja kibicowac chelsea teraz kiedy romek laduje w nich kase.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 17 września 2005, 16:07 przez Coolfi, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.