Problem z kibicami niższego poziomu!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 09:27

O z pucharu Gampera nie mam jak możesz to prześlij na blinkey01@o2.pl

z góry dzieki

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 09:57

Heh ja to mam podobny problem tylko ze z jedną osobą, a mianowice z kibicem Chelsea od poniedziałku do piątku pierd*li mi jaka ta Chelsea jest dobra i o ile lepsza od Juve :rotfl: ja go najczesciej olewam albo przypominam mu że nim gardzę bo jest tzw."kibicem sezonowym" (nie tak dawno kibicował Realowi :D ) lub pytam sie go sarkastycznie "w którym miejscu Juve jest cienkie? Czy ciebie przypadkiem główka nie boli?" gosciu sie gasi a przy tym darcie jest w klasie :D Ja sobie jakos z nim radze i mam jeszcze kumpla który kibicuje Barcelonie (mojemu klubowi nr.2) i czesto sobie z nim gadam natemat piłi nożnej na lekcjach niemca :P .

PS. A co do tego pomysłu z bramkami... zajefajny pomysł :D .

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 10:12

Pawel Sz. - Ja gardze takimi kibicami jak ten Chelsea - spytaj sie go gdzie byl jak Chelsea 4 lata temu walczyla o utrzymanie w lidze. Oczywiscie szanuje kibicow Chelsea ktorzy byli z klubem w ciezkich czasach ale wkurzaja mnie dzieciaki ktore zaczynaja kibicowac chelsea teraz kiedy romek laduje w nich kase. Realowi tez pewnie kibicowal jak wygrywal LM - masakra - to sa typowi kibice z zakresu bravo sport - gardzic takimi niby kibicami

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 10:13

lukasz01 pisze:Juventus jest najbardziej znienawidzonym klubem w naszej szkole (wiecie "kibice" milanu, realu i barcy :smile: maja za co nas nie lubić :twisted: :twisted: ). Od pewnego czasu mam z moimi kolegami- fanami JuVe problemy z "sympatykami" ww drużyn. Chodzimypo szkole w koszulkach Starej damy. Naszych przeciwników tak wielu i nas biją :|. Nie są to jakieś bójki tylko muki, mieśniaki itp. Nie boimy się ich gdzy jest ich niewielu ( do 5) to dajemy se rade we trzech, ale gdy zbierze sie ich cała banda (15 osób nieraz) to lanie nieuniknione. Raz mnie tak wkurzyli, że jednemu milaniście wykreciłem ręke i miał gips ( oczywiście w obronie wlasnej ). Przeważnie dostaje mięśniaka jak na pytanie Jestes za Juventusem ?? odpowiadam tak. Jeszcze nigdy nie wyparłem się Bianconerrich.Ja nie mam nic do Barcy realu a nawet mi8lanu, a oni wszyscy mają coś do JuVe. Czy macie takie same problemy ?? pomózcie, jak temu zaradzić !?

FORZA JUVE !!! zawsze wierny !!
to napisz z jakiego miasta jestes to zbierzemy ekipe i w nich wjedziemy co frajery z milanu barcy i realu bedą do juventinich skakac

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 10:24

tez miałem problem z kumplami,wszyscy w klasie kibicuja barcelonie a mój najlepszy kumpel MU,ale z tego co zauważyłem jeden z kumpli zaczął doceniać juve,naszczęście z nikim sie nie bije

fefek_g

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 13:01

U nas jest podobnie, na szczęście tylko na wyzwiska, szyderstwa itp. Pamiętam jak Trezeguet przywalił Realowi gola z przewrotki :ok: w poprzedniej LM to jeden gościu nie chodził przez tydzień do szkoły... Ale jak wrócił to i tak go zmieszaliśmy z błotem :smile:

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 13:05

JuveKings pisze:U nas jest podobnie, na szczęście tylko na wyzwiska, szyderstwa itp. Pamiętam jak Trezeguet przywalił Realowi gola z przewrotki :ok: w poprzedniej LM to jeden gościu nie chodził przez tydzień do szkoły... Ale jak wrócił to i tak go zmieszaliśmy z błotem :smile:
Brawo postawa godna rozumnego człowieka :bravo:
Jesteś od dziś moim idolem :lol:

P.S. DO ADMINÓW : może otworzycie pokój o nazwie "Bajki"?
Zapewne było by w nim dużo wpisów :wink:

EDIT
JuveKings pisze:Tak i nową grupę! "Wyśmiewający się z innych"!
Człowieku ja sie nie wyśmiewam.Mnie się chce płakać że mówisz z taką swobodą że "zmieszaliście z błotem" człowieka za to że jego drużyna przegrała z Twoją...
Ostatnio zmieniony 17 września 2005, 13:17 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.

fefek_g

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 13:12

Tak i nową grupę! "Wyśmiewający się z innych"!

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 13:54

To jest niewiarygodne co te dzieciaku tu wypisuja. Ehhh chyba juz jestem za stary. Prosba do adminow- otworzcie pokoj dla gimnazajlistow lub dzieci w wieku 12-17...... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Temat zaczalem czytac z przymruzeniem oka i probowalem zrozumiec to bo sam mialem 13 lat i bilem sie z legionistami na przerwie ale ten topic rozwija sie bardzo ciekawie .. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Pagi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 14:06

MIKI_900 pisze: Ale nie ważne co się stanie ja nigdy, ale to nigdy nie wyrzekne się JUVENTUSU.

Piepszenie.
Wyobraź sobiew ze podchodzido ciebie chłopak 2 metry na 2 metry i pyta się za kim jesteś?? Już ja to widdze jakbys powiedział ze za JUVE. A moja rada na takie zacdzepki to dorwać pokolei każdego z tych ziomków i oklepac im mache....

"Lechiści to nie kibole, to fanatycy zakochani do szaleństwa w klubie"
Obrazek
pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 14:24

JuveKings pisze:U nas jest podobnie, na szczęście tylko na wyzwiska, szyderstwa itp. Pamiętam jak Trezeguet przywalił Realowi gola z przewrotki :ok: w poprzedniej LM to jeden gościu nie chodził przez tydzień do szkoły... Ale jak wrócił to i tak go zmieszaliśmy z błotem :smile:
Uważaj, bo jak w LM spotkają sie Real i Juve i Carlos zasadzi Abbiattiemu okno z wlnego to ty możesz wylądować w błocie! A pozatym ucz sie pilnie, żeby sie do dobrej szkoły dostać, bo tam juz nie bedzie wyzwisk :)
Przemo90 pisze:To jest niewiarygodne co te dzieciaku tu wypisuja. Ehhh chyba juz jestem za stary. Prosba do adminow- otworzcie pokoj dla gimnazajlistow lub dzieci w wieku 12-17...... Temat zaczalem czytac z przymruzeniem oka i probowalem zrozumiec to bo sam mialem 13 lat i bilem sie z legionistami na przerwie ale ten topic rozwija sie bardzo ciekawie ..
Wiek niema tu nic do rzeczy! Na jego zachowanie ma wpływ jego otoczenie (prawdopodobnie wszyscy w jego szkole wszyscy tak robią! Możesz mówić o jego przypadku, ale wielun gimnazjalistów (np. JA :)) są powarznymi liudzmi i "niemieszają z błotem" kibiców innych klubów!

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 14:36

pawelini pisze:Wiek niema tu nic do rzeczy! Na jego zachowanie ma wpływ jego otoczenie (prawdopodobnie wszyscy w jego szkole wszyscy tak robią! Możesz mówić o jego przypadku, ale wielun gimnazjalistów (np. JA :)) są powarznymi liudzmi i "niemieszają z błotem" kibiców innych klubów!
Jak mozna traktowac powaznie kogos kto sadzi takie 'byki'? A ten topic to porazka, chyba nawet w Bravo Sport ludzie nie maja takich problemow.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 14:57

KwiAtek pisze:
pawelini pisze:Wiek niema tu nic do rzeczy! Na jego zachowanie ma wpływ jego otoczenie (prawdopodobnie wszyscy w jego szkole wszyscy tak robią! Możesz mówić o jego przypadku, ale wielun gimnazjalistów (np. JA :)) są powarznymi liudzmi i "niemieszają z błotem" kibiców innych klubów!
Jak mozna traktowac powaznie kogos kto sadzi takie 'byki'? A ten topic to porazka, chyba nawet w Bravo Sport ludzie nie maja takich problemow.
Ja rozumiem, że nieszanujesz ludzi, którzy nie przeczytali "Pana Tadeusza" i nieznają Biografii Adama Mickiewicza :smile:

Pozatym mam dysortografie (wykręt, nie wykręt-papierek mam :)), pozatym post pisałem w pośpiechu!

Pozwól, że moją polszczyznę oceni moja nauczycielka :shock:

I jeśli uwarzasz, że to zły topic to po co w nim piszesz :doh: ??
Jakby ciebie w szkole bili to byś niemówił, że to zły topic :lol: !

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 15:06

Przemo90 pisze:Prosba do adminow- otworzcie pokoj dla gimnazajlistow lub dzieci w wieku 12-17.....
Ej masz coś do 17latków :?: :) To chyba raczej nie jest problem wieku w tym wypadku, tylko tego co ktoś ma (lub nie :wink: ) w głowie.
Pagi pisze:Wyobraź sobiew ze podchodzido ciebie chłopak 2 metry na 2 metry i pyta się za kim jesteś?? Już ja to widdze jakbys powiedział ze za JUVE. A moja rada na takie zacdzepki to dorwać pokolei każdego z tych ziomków i oklepac im mache....
A oni później dorwą ciebie samego i co wtedy? Bardzo mądry sposób, nie powiem :lol: Bójkami nic nie wskórasz, a jeśli ktoś się poczuje lepszy że się dzięki swojemu klubowi trochę "ponapina" to jego sprawa. Z głupim i tak się normalnie nie dogadasz więc po co się kłócić...
juveKings pisze:U nas jest podobnie, na szczęście tylko na wyzwiska, szyderstwa itp. Pamiętam jak Trezeguet przywalił Realowi gola z przewrotki OK w poprzedniej LM to jeden gościu nie chodził przez tydzień do szkoły... Ale jak wrócił to i tak go zmieszaliśmy z błotem Smile
Jak Juve wygrało z Realem czy Milanem w maju to się po prostu kibiców tych drużyn spytałem jaki był wynik... Trzeba umieć pokazać że nie tylko nasz klub jest lepszy ale że my też potrafimy się zachować 8)

Obrazek
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2005, 16:01

Przemo90 pisze:To jest niewiarygodne co te dzieciaku tu wypisuja.
Twoje wypociny też są niezłe.
Ehhh chyba juz jestem za stary.
Tylko w papierach.
Prosba do adminow- otworzcie pokoj dla gimnazajlistow lub dzieci w wieku 12-17...... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Dowartościowałeś się tym? Lepiej Ci? Spoważniej, bo wiek też zobowiązuje.
Temat zaczalem czytac z przymruzeniem oka i probowalem zrozumiec to bo sam mialem 13 lat i bilem sie z legionistami na przerwie
Tyle wystarczy - nie powinieneś tu pisać.
ale ten topic rozwija sie bardzo ciekawie .. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
W głównej mierze dzięki Tobie.
kedzier pisze: To chyba raczej nie jest problem wieku w tym wypadku, tylko tego co ktoś ma (lub nie ) w głowie.
Dokładnie.
wkurzaja mnie dzieciaki ktore zaczynaja kibicowac chelsea teraz kiedy romek laduje w nich kase.
Powiedziałbym, ze bardziej wkurza Cię Chelsea, bo te "dzieciaki" to konsekwencja wielkości klubu.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 17 września 2005, 16:07 przez Coolfi, łącznie zmieniany 1 raz.

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Zablokowany