PLECAKI NIKE JUVE

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 17:41

Mam pytanie czy ktoś kupił plecak z tej strony którą podał włodi i czy musiał zapłacić za koszt przesyłki ? Napisałem do nich maila, ale nie odpowiedzieli, dzwoniłem ale wiecznie zajęte. Będę wdzięczny za odpowiedź :P

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 17:53

DelSojer pisze:Mam pytanie czy ktoś kupił plecak z tej strony którą podał włodi i czy musiał zapłacić za koszt przesyłki ? Napisałem do nich maila, ale nie odpowiedzieli, dzwoniłem ale wiecznie zajęte. Będę wdzięczny za odpowiedź :P
Tak Trzeba zapłacic za przesyłke 15 zł na pobraniem ale przy zakupie powyzej 100zł wysyłka jest darmowa

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 20:19

Bardzo fajne plecaki znalazłeś..chyba skuszę się na jakiś :D
Tak Trzeba zapłacic za przesyłke 15 zł na pobraniem ale przy zakupie powyzej 100zł wysyłka jest darmowa
To już wiem dlaczego 2 plecak kosztował na poczatku 99.99 :wink:

Trudny wybór ale ja po namyśle wybrałbym ten 1. Z wyglądu bardziej podoba mi się 2 plecak, ponieważ rzuca się w oczy, żaś ten 1 ma dodatkową kieszeń na cd-playera z wyjściem na słuchawki. I chyba to była decydująca zaleta tego plecaka, choć nie każdemu jest to potrzebne :) CZYLI 1 plecaczek bym wybrał :D

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 20:51

koki90 pisze:Bardzo fajne plecaki znalazłeś..chyba skuszę się na jakiś :D
To już wiem dlaczego 2 plecak kosztował na poczatku 99.99 :wink:

Trudny wybór ale ja po namyśle wybrałbym ten 1. Z wyglądu bardziej podoba mi się 2 plecak, ponieważ rzuca się w oczy, żaś ten 1 ma dodatkową kieszeń na cd-playera z wyjściem na słuchawki. I chyba to była decydująca zaleta tego plecaka, choć nie każdemu jest to potrzebne :) CZYLI 1 plecaczek bym wybrał :D
no 89.99 to lipa bo trzeba zabulic 15złale jak ja bede zamawiac to se jeszcze smycz zamówie to niebede musiał płacic za przesyłke niewiem czy na tej stronce akurat są z juve ale w sklepie nike widziałem

ODPOWIEDZ