PLECAKI NIKE JUVE
- DelSojer
- Juventino
Mam pytanie czy ktoś kupił plecak z tej strony którą podał włodi i czy musiał zapłacić za koszt przesyłki ? Napisałem do nich maila, ale nie odpowiedzieli, dzwoniłem ale wiecznie zajęte. Będę wdzięczny za odpowiedź 

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- włodi
- Juventino
Tak Trzeba zapłacic za przesyłke 15 zł na pobraniem ale przy zakupie powyzej 100zł wysyłka jest darmowaDelSojer pisze:Mam pytanie czy ktoś kupił plecak z tej strony którą podał włodi i czy musiał zapłacić za koszt przesyłki ? Napisałem do nich maila, ale nie odpowiedzieli, dzwoniłem ale wiecznie zajęte. Będę wdzięczny za odpowiedź
- koki90
- Juventino
Bardzo fajne plecaki znalazłeś..chyba skuszę się na jakiś 
Trudny wybór ale ja po namyśle wybrałbym ten 1. Z wyglądu bardziej podoba mi się 2 plecak, ponieważ rzuca się w oczy, żaś ten 1 ma dodatkową kieszeń na cd-playera z wyjściem na słuchawki. I chyba to była decydująca zaleta tego plecaka, choć nie każdemu jest to potrzebne
CZYLI 1 plecaczek bym wybrał 

To już wiem dlaczego 2 plecak kosztował na poczatku 99.99Tak Trzeba zapłacic za przesyłke 15 zł na pobraniem ale przy zakupie powyzej 100zł wysyłka jest darmowa
Trudny wybór ale ja po namyśle wybrałbym ten 1. Z wyglądu bardziej podoba mi się 2 plecak, ponieważ rzuca się w oczy, żaś ten 1 ma dodatkową kieszeń na cd-playera z wyjściem na słuchawki. I chyba to była decydująca zaleta tego plecaka, choć nie każdemu jest to potrzebne

- włodi
- Juventino
no 89.99 to lipa bo trzeba zabulic 15złale jak ja bede zamawiac to se jeszcze smycz zamówie to niebede musiał płacic za przesyłke niewiem czy na tej stronce akurat są z juve ale w sklepie nike widziałemkoki90 pisze:Bardzo fajne plecaki znalazłeś..chyba skuszę się na jakiś
To już wiem dlaczego 2 plecak kosztował na poczatku 99.99Tak Trzeba zapłacic za przesyłke 15 zł na pobraniem ale przy zakupie powyzej 100zł wysyłka jest darmowa![]()
Trudny wybór ale ja po namyśle wybrałbym ten 1. Z wyglądu bardziej podoba mi się 2 plecak, ponieważ rzuca się w oczy, żaś ten 1 ma dodatkową kieszeń na cd-playera z wyjściem na słuchawki. I chyba to była decydująca zaleta tego plecaka, choć nie każdemu jest to potrzebneCZYLI 1 plecaczek bym wybrał