Kandydat do Złotej Piłki 2004/05
- bianconero
- Juventino
ja mysle ze dostanie ją zawodnik o atomowym uderzeniu czyli Gerrard,na 2 miejsu stawiam na Ronaldinho,a na 3 Zlatan lub Adriano.zobaczymy jak bedzie.Tylko zeby nie dostał jej ktos z Milanu 

- del kasa
- Juventino
Oczywiscie, że jestALEXY pisze:Tak naprawde to dostanie ja Gerrard...on by sie kazdej druzynie przydal..jest ktos taki jeszcze ...watpie :] pozdro

- włodi
- Juventino
w hiszpani i angli moze nikt ale jesli mowa o europie to zapomniałes chyba o naszym Alexsie Del Pierodel kasa pisze:takiej techniki jak Ronadhinio to nie ma nikt :snooty:ALEXY pisze:Tak naprawde to dostanie ja Gerrard...on by sie kazdej druzynie przydal..jest ktos taki jeszcze ...watpie :] pozdro

- Basiek
- Juventino
Faworytow jest dwoch-Gerrard-za LM,dyrygowanie druzyna i fantastyczne rozdzielanie pilek oraz Lampard za umiejetnosc dopasowania sie do coraz to nowych pilkarzy w Chelsea, kondycje,sile i skutecznosc
Ronaldinho, a nie Ronaldhinio!Ludzie jak mozna przekrecac nazwisko takiej gwiazdy?Podobnie jak "Gilardinho"!Ludzie nie robcie z Alberto pseudobrazylijczyka.del kasa pisze:Oczywiscie, że jestALEXY pisze:Tak naprawde to dostanie ja Gerrard...on by sie kazdej druzynie przydal..jest ktos taki jeszcze ...watpie :] pozdroRONALDHINIO :!:
pomysl co by to było gdyby on grał u nas w środku
oboje są znakomici a ten kto wygra bedzie miał po prostu więcej szczęscie jak to się mówi
Stawiam na Gerrarda ale nie można uważać go od razu za mistrza.Fakt, waleczny jest i to bardzo ale takiej techniki jak Ronadhinio to nie ma nikt :snooty:
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- tabo89
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
1. Ronaldinho.del kasa pisze:Oczywiscie, że jestALEXY pisze:Tak naprawde to dostanie ja Gerrard...on by sie kazdej druzynie przydal..jest ktos taki jeszcze ...watpie :] pozdroRONALDHINIO :!:
pomysl co by to było gdyby on grał u nas w środku
oboje są znakomici a ten kto wygra bedzie miał po prostu więcej szczęscie jak to się mówi
Stawiam na Gerrarda ale nie można uważać go od razu za mistrza.Fakt, waleczny jest i to bardzo ale takiej techniki jak Ronadhinio to nie ma nikt :snooty:
2. Złotą Piłkę nie przyznaje się za technikę :lol:
Jestem pewien niemal na 100%, że nagrodę zgarnie Gerrard. France Football kieruje się głównie sukcesami klubu danego zawodnika, a to właśnie Steven był motorem napędowym drużyny, która wygrała LM. Jak LFC gra bez swojego kapitana, widzieliśmy w meczu z CSKA. Na drugim miejscu typuję Lamparda, bo z Chelsea zdobył mistrzostwo Anglii i półfinał LM.
Mój typ:
1. Steven Gerrard (Liverpool)
2. Frank Lampard (Chelsea)
3. Andryi Shevchenko (AC Milan)
4. Ronaldinho (FC Barcelona)
5. Paolo Maldini (AC Milan)
6. Samuel Eto'o (FC Barcelona)
7. Zlatan Ibrahimovic (Juventus)
8. Petr Cech (Chelsea)
9. Thierry Henry (Arsenal)
10. Gianluigi Buffon (Juventus)
- pit10
- Juventino
Ja się nie zgadzam z tym że Steven Gerrard dostanie złota piłkę, oczywiście grał świetnie z tym sezonie i jego liverpool wygrał LM ale za to w lidze prezentował się słabo nawet nie zajęli 4 miejsca i gdyby nie władze UEFA to wogóle by nie zagrali w tym roku w LM. A złota piłke zdobędzie Ronaldinho, naprawdę udowodnił w tym sezonie że jest najlepszym piłkarzem świata. A jeśli chodzi o piłkarzy Juve to myśle że w przyszłym roku ktoś z nich zdobedzie złotą piłkę bo wygramy w LM i we włoszech :-D
FORZA JUVE !!! FORZA ALEX !!!
- El Nino
- Juventino
Zdaje i sie ze tytul ten otrzyma Steven Gerrard, ponieważ grą w Liverpoolu i reprezentacji zasłuzył na to i w minionym sezonie wyróznił się.
JA osoiście chciałbym żeby zwyciezcą był on albo Ibrahimovic.
Na miano to mógłby jeszcze zasłużyć Frank Lampard-prawdziwy wódz drużyny, strzela sporo bramek, zalicza dużo asyst i przede wszystkim gra na całego, poświęca się jak tylko może.
JA osoiście chciałbym żeby zwyciezcą był on albo Ibrahimovic.
Na miano to mógłby jeszcze zasłużyć Frank Lampard-prawdziwy wódz drużyny, strzela sporo bramek, zalicza dużo asyst i przede wszystkim gra na całego, poświęca się jak tylko może.