Kandydat do Złotej Piłki 2004/05

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 15:59

Ja bym obstawił Gerrarda, zaraz za nim Ronaldinho ale teraz będzie bardzo bardzo ciekawie bo Gerrard ma kontuzje..

bianconero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 17:01

ja mysle ze dostanie ją zawodnik o atomowym uderzeniu czyli Gerrard,na 2 miejsu stawiam na Ronaldinho,a na 3 Zlatan lub Adriano.zobaczymy jak bedzie.Tylko zeby nie dostał jej ktos z Milanu :pray:

ALEXY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 19:27

Tak naprawde to dostanie ja Gerrard...on by sie kazdej druzynie przydal..jest ktos taki jeszcze ...watpie :] pozdro

GRANDE JUVE
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 20:20

ALEXY pisze:Tak naprawde to dostanie ja Gerrard...on by sie kazdej druzynie przydal..jest ktos taki jeszcze ...watpie :] pozdro
Oczywiscie, że jest :) RONALDHINIO :!: :dance: pomysl co by to było gdyby on grał u nas w środku :whistle: oboje są znakomici a ten kto wygra bedzie miał po prostu więcej szczęscie jak to się mówi :P Stawiam na Gerrarda ale nie można uważać go od razu za mistrza.Fakt, waleczny jest i to bardzo ale takiej techniki jak Ronadhinio to nie ma nikt :snooty:

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 21:08

del kasa pisze:
ALEXY pisze:Tak naprawde to dostanie ja Gerrard...on by sie kazdej druzynie przydal..jest ktos taki jeszcze ...watpie :] pozdro
takiej techniki jak Ronadhinio to nie ma nikt :snooty:
w hiszpani i angli moze nikt ale jesli mowa o europie to zapomniałes chyba o naszym Alexsie Del Piero :D :D :D :D :D 8) 8) 8) 8)

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 21:18

Złotą Piłkę dostanie pewnie Ronaldinho. Szanuję tego piłkarza za jego umiejętności więc będę szczęśliwy kiedy dostanie tą nagrodę :wink:

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 21:39

Faworytow jest dwoch-Gerrard-za LM,dyrygowanie druzyna i fantastyczne rozdzielanie pilek oraz Lampard za umiejetnosc dopasowania sie do coraz to nowych pilkarzy w Chelsea, kondycje,sile i skutecznosc
del kasa pisze:
Oczywiscie, że jest :) RONALDHINIO :!: :dance: pomysl co by to było gdyby on grał u nas w środku :whistle: oboje są znakomici a ten kto wygra bedzie miał po prostu więcej szczęscie jak to się mówi :P Stawiam na Gerrarda ale nie można uważać go od razu za mistrza.Fakt, waleczny jest i to bardzo ale takiej techniki jak Ronadhinio to nie ma nikt :snooty:
Ronaldinho, a nie Ronaldhinio!Ludzie jak mozna przekrecac nazwisko takiej gwiazdy?Podobnie jak "Gilardinho"!Ludzie nie robcie z Alberto pseudobrazylijczyka.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2005, 21:50

moimi kandydatami do tego tytułu są: Gerrard, Ronaldinho i Lampard. Stawiam na to ze wygra w tym roku Gerrard - przede wszystkim w duzej mierze przyczynil sie do zdobycia Pucharu Mistrzów przez Liverpool i jest swietnym pilkarzem

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2005, 10:16

del kasa pisze:
1. Ronaldinho.
2. Złotą Piłkę nie przyznaje się za technikę :lol:

Jestem pewien niemal na 100%, że nagrodę zgarnie Gerrard. France Football kieruje się głównie sukcesami klubu danego zawodnika, a to właśnie Steven był motorem napędowym drużyny, która wygrała LM. Jak LFC gra bez swojego kapitana, widzieliśmy w meczu z CSKA. Na drugim miejscu typuję Lamparda, bo z Chelsea zdobył mistrzostwo Anglii i półfinał LM.
Mój typ:
1. Steven Gerrard (Liverpool)
2. Frank Lampard (Chelsea)
3. Andryi Shevchenko (AC Milan)
4. Ronaldinho (FC Barcelona)
5. Paolo Maldini (AC Milan)
6. Samuel Eto'o (FC Barcelona)
7. Zlatan Ibrahimovic (Juventus)
8. Petr Cech (Chelsea)
9. Thierry Henry (Arsenal)
10. Gianluigi Buffon (Juventus)

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
pit10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2005, 11:00

Ja się nie zgadzam z tym że Steven Gerrard dostanie złota piłkę, oczywiście grał świetnie z tym sezonie i jego liverpool wygrał LM ale za to w lidze prezentował się słabo nawet nie zajęli 4 miejsca i gdyby nie władze UEFA to wogóle by nie zagrali w tym roku w LM. A złota piłke zdobędzie Ronaldinho, naprawdę udowodnił w tym sezonie że jest najlepszym piłkarzem świata. A jeśli chodzi o piłkarzy Juve to myśle że w przyszłym roku ktoś z nich zdobedzie złotą piłkę bo wygramy w LM i we włoszech :-D

FORZA JUVE !!! FORZA ALEX !!!
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2005, 11:30

Zdaje i sie ze tytul ten otrzyma Steven Gerrard, ponieważ grą w Liverpoolu i reprezentacji zasłuzył na to i w minionym sezonie wyróznił się.
JA osoiście chciałbym żeby zwyciezcą był on albo Ibrahimovic.
Na miano to mógłby jeszcze zasłużyć Frank Lampard-prawdziwy wódz drużyny, strzela sporo bramek, zalicza dużo asyst i przede wszystkim gra na całego, poświęca się jak tylko może.

ODPOWIEDZ