Powstanie telewizja Juve Channell ?!
- Paweł Sz.
- Juventino
Ja mam to szczescie że na Canal+ sport leca czasami mecze Juve albo przynajmniej skróty ze wszystkich meczy Serie A, choc na pewno miło by było gdyby powstało Juve channel i mam nadzieje ze w urodzinki mojego brata bede mógł oglądac mecz Juve vs Inter... :roll: .
- Borkos
- Juventino
Hm....awsze lubie obejrzeć kawał dobrej piłki
Do tego nie cierpie Milanu więc byłoby miło obejrzeć jak dostają od Juve w lidze. Na pewno jest to dobry pomysł, kosztowny na początku, lecz z czasem się zwróci. Pytanie tylko czy byłby on jakoś dostępny w Polsce? Aczkolwiek nienajgorsze byłyby chociażby retransmisje na np Polsacie Sport lub C+, tak jak to teraz jest w wypadku P.Sport(ma prawa do retransmisji meczy z klubowej telewizji np Arsenalu).

Ostatnio zmieniony 20 lipca 2006, 02:27 przez Borkos, łącznie zmieniany 1 raz.
- DamKam
- Juventino
Już w najbliższych dniach zacznie działać telewizja Juventusu. Tak naprawdę Juve Channel miało rozpocząć nadawanie już 11 lipca, jednak start został przesunięty o kilka dni. Nie trzeba się jednak martwić, bo wszystko już jest gotowe, a przełożenie pierwszego programu było potrzebne tylko dla kosmetycznych zmian. O wszystkim poinformował poprzedni dyrektor generalny Bianconerich - Enrico Bendoni - w wywiadzie dla RAI Trade.
zrodlo: forum www.juventus.ys.pl
Kolejna nieoficjalna wiadomosc, ale miejmy nadzieje ze prawdziwa :-D
zrodlo: forum www.juventus.ys.pl
Kolejna nieoficjalna wiadomosc, ale miejmy nadzieje ze prawdziwa :-D
- DamKam
- Juventino
Kolejne doniesienia odnosnie ewentualnego Juve Channel :!: Ciekawe czy tym razem ma to jakies odzwierciedlenie w rzeczywistosci
Wystarczy popatrzec na moj poprzedni post a juz nabiera sie spore watpliwosci
Zobaczymy...
Od sierpnia nadawać będzie "Juventus Channel" - kanał poświęcony tylko i wyłącznie Juventusowi Turyn. Będzie to już czwarty kanał we Włoszech poświęcony klubowi Serie A. Jak dotychczas swoje włąsne kanały posiadają : AC Milan, Inter Mediolan i AS Roma. Kanał ruszy prawdopobonie pod koniec sierpnia. Nie wiadomo jeszcze, na jakiej platformie będzie nadawany - czy na płatnej, czy na ogólnodostępnej.
zrodlo: http://www.juvezone.net/?function=show_all&no=108
Kilka dni temu działacze Bianconerich i Rai dogadali się w kwestii nowego kanału telewizyjnego - Juventus Channel.
Na tym kanale zostaną pokazane wszystkie treningi, mecze, sparingi oraz inne wydarzenia związane ze "Stara Damą".
Juvents Channel powinien pojawić się już po zakończeniu obcnego sezonu.
Inne drużyny w Serie A, które moją swoje kanały telewizyjne to: Inter Mediolan, AC Milan i AS Roma.
zrodlo: www.juventus-fc.com

Od sierpnia nadawać będzie "Juventus Channel" - kanał poświęcony tylko i wyłącznie Juventusowi Turyn. Będzie to już czwarty kanał we Włoszech poświęcony klubowi Serie A. Jak dotychczas swoje włąsne kanały posiadają : AC Milan, Inter Mediolan i AS Roma. Kanał ruszy prawdopobonie pod koniec sierpnia. Nie wiadomo jeszcze, na jakiej platformie będzie nadawany - czy na płatnej, czy na ogólnodostępnej.
zrodlo: http://www.juvezone.net/?function=show_all&no=108
Kilka dni temu działacze Bianconerich i Rai dogadali się w kwestii nowego kanału telewizyjnego - Juventus Channel.
Na tym kanale zostaną pokazane wszystkie treningi, mecze, sparingi oraz inne wydarzenia związane ze "Stara Damą".
Juvents Channel powinien pojawić się już po zakończeniu obcnego sezonu.
Inne drużyny w Serie A, które moją swoje kanały telewizyjne to: Inter Mediolan, AC Milan i AS Roma.
zrodlo: www.juventus-fc.com
- Pilekww
- Juventino
Oczywiście ze jest to dobry pomysł bo jako jednen z najlepszych klubów świata powinnismy mieć własny kanał. Wiadomo ze dla większosci bedzie on nie osiągalny. Z tego co wiem meczy na takich kanałach nie ma (moze sporadycznie) bo chyba stary finansowe by sie z tym wiązały bo lepiej sprzedać prawa za wielka kase. Jednak ogladanie treningów wywiadów itp. to na pewno extra sprawa.
FORZA JUVE
FORZA JUVE
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- JuventinoPS
- Juventino
- Radidam
- Juventino
Swietny pomysl z ta telewizja napewno Juventus moglny na tym cos zarobic. Ciekawe na jakich satelitach mozna bedzie odebrac stacje Juventus Channel, bo na zwyklym talerzu mozna znalezc malo mnie interesujacy program Real Madrid TV. Napewno fajnie ze bedzie mozna zobaczyc trening naszych ulubiencow, sparingi, ktore zadko mozna zobaczyc. Ciekawe ile godzin w dniu beda nadawac 

- Lakier
- Juventino
Hym, bardzo ciekawe.... Mi zawsze sie wydawalo ze na San Siro dobrze slychac pilkarzy, a tak wlasciwie ich lament, cos w stylu 'Juventus znowu wygral scudetto'.Roberto Mancini pisze:''ty brałes ty biegaj!''
Co do telewizji, to chcialoby sie powiedziec: wkoncu. Jestem ciekaw czy platforma cyfrowa polsatu udestepni ten program..

Ti amo Juventus per sempre.
- harnasssss
- Juventino
Brawo za pomysł Lucek
ale trzeba było na to wpaść juz wcześniej :-D Szczerze myśle, że nigdy nie ujrzymy Juvechannel (a jak już to wtedy kiedy będziemy mieli własny stadion), a nawet jeśli powstanie to w Polsce będzie niedostępny lub na jakiejś drogiej platformie cyfrowej. Więc i tak sobie nie pooglądam 

- Mr Cezary
- Juventino
To zależy. Mecze zawsze są pokazywane, tylko w jednych stacjach na żywo (np Arsenal TV), a w innych z poślizgiem (RealMadrid TV). Radzę się nie jarać tymi newsami. Na juventus.com nic na ten temat nie pisze.Pilekww pisze: Z tego co wiem meczy na takich kanałach nie ma (moze sporadycznie) bo chyba stary finansowe by sie z tym wiązały bo lepiej sprzedać prawa za wielka kase. Jednak ogladanie treningów wywiadów itp. to na pewno extra sprawa.
- mesju
- Qualità Juventino
Oczywiście, jeśli chodzi o TV to pomysł jak najbardziej odpowiedni. Tylko nie wiem czy MediaSet, które wydało tyle kasy na prawo do transmisji się na to zgodzi. Zresztą nie wydaje mi się, aby TV o JUVE powstała wcześniej niż po przebudowie stadionu. Więc mamy jeszcze trochę czasu...
- LordJuve
- Juventino
Tak, z telewizją świetny pomysł, ale nie liczcie na to, że zobaczycie ją na Cyfrowym Polsacie, może na C+ będzie można, ale w to też za bardzo nie wierzę. Pozostają karty satelitarne i różnorodne dekodery(ferguson), które umożliwiają oglądanie teoretycznie wszystkiego co przelatuje przez naszą atmosferę z satelit... :lol:
- El Nino
- Juventino
Również uważam żę to dobry pomysl. "Starzy" kibice Juve będą mogli sie dowiedziec czegos wiecej i poznac atmosfere w klubie przez Tv, a klub moze przez to zyskac wielu nowych kibiców z odległych krajów.. Uważam że program bedzie dostepny w Polsce, jesli bedzie dostepny na satelicie..
Jeśli Real MAdryt, MIlan, As Roma i wiele innych klubów ma swoją telewizję to czemu nie Juve??
Pozdrowienia.
Jeśli Real MAdryt, MIlan, As Roma i wiele innych klubów ma swoją telewizję to czemu nie Juve??
Pozdrowienia.